Zielona Góra
Chcę pozostawić swoją opinię o tym lekarzu. Zawsze pomagał mojej mamie, kiedy ja byłam w śpiączce. Bardzo fajny lekarz. Pamiętam jego i do dzisiaj❤️
Zielona Góra
Od kilku lat zmagałam się z uciążliwym łzawieniem, wizyty od okulisty do okulisty i nic, podejmowane próby leczenia bez efektu. Dr Zieliński przyjął mnie w szpitalu w Lubaniu bardzo po ludzku, uprzejmie. Wytłumaczył co mi dolega i nie obyło się bez operacji. Odpowiedział na wszystkie moje wątpliwości. Bardzo dobrze wspominam tę wizytę, zawsze mogę do doktora zadzwonić i zostaję zaopiekowana. Bardzo polecam tego specjalistę tym, którzy borykają się z podobnymi …
Zielona Góra
Doktor Krzysztof Wiadomski to LEKARZ o ogromnej wiedzy,o wielkim sercu i złotych rękach.Nie ma słów,którymi można wyrazić wdzięczność i opisać to,co Pan doktor zrobił dla mnie.Doktor to człowiek ,dla którego dobro pacjenta jest zawsze na pierwszym miejscu,jest bardzo empatyczny i oddaje serce lecząc pacjentów.Jako chirurg jest perfekcjonistą i mistrzem.Doktor jest wirtuozem chirurgii i lekarzem humanistą.Polecam i życzę dużo sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym.
Zielona Góra
Świetny lekarz w mojej opinii jak również w opinii innych pacjentów z ktorymi mual okazje porozmawiać . Kompetentny do tego mily i z dużym poczuciem humory. Polecam
Kartezjusza 2 lok.307
Jestem pod wrażeniem po wizycie u pani doktor Przybysz w Formmedzie. Zawsze bałam się dentysty, a u niej okazało się, że wszystko może być miło, z uśmiechem i bez bólu. Nawet zastrzyk znieczulający zrobiła tak, że nie czułam żadnego bólu. Wszystko mi wyjaśniła, pokazała na zdjęciu gdzie mam problem. Przy okazji okazało się, że mam jeszcze ubytek w innym miejscu. Bez stresu zapisałam sie na następną wizytę.
MAZOWIECKI CENTRUM ONKOLOGICZNE
WIELISZEW, KOŚCIELNA 66
Wieliszew
Byłam na gastroskopii w Szpitalu Bielańskim u dr. Szczecińskiego. To podobno jedne z najgorszych badań i bardzo się obawiałam. Dzięki doktorowi Szczecińskiemu i wsparciu wspaniałej pomocy Pani Pielęgniarki, przeszłam je zupełnie bezboleśnie i bez przygód! Kompetencja i spokój, które budzą zaufanie. Bardzo, bardzo polecam!
Przychodnia i Szpital FORMMED Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych
Babice Nowe, Warszawska 197 D
Wspaniały lekarz. w pazdzierniku 2010 roku operował moją córkę która urodziła sie z rozszczepem podniebienia. Doktor Surowiec to lekarz pełną gębą, miły, kontaktowy, zawsze pomocny w tak trudnych chwilach. W tej chwili Podniebienie mojej córki nie rózni sie niczym od innych dzieci, nie ma zadnych problemów z wymową. Wraz z zona jestesmy mu bardzo wdzięczni.
Formmed Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych
Warszawska 197 d
Pani dr Barbara Offert to lekarz, którego będę polecać zawsze, wszędzie i wszystkim Rodzicom, którzy muszą zdecydować się na leczenie chirurgiczne swojego dzecka! Nasza córka już jest po operacji. Wszystko przebiegło dokładnie tak, jak opisała Pani doktor. Doświadczona i profesjonalna specjalistka!
Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802
#lekarzprowadzaca #karowa #lekarz #trudnaciaza Wszystkim z calego serca polecam Pania Ilone Kostro (szpital na Karowej), ktorej zawdzieczam zdrowe doprowadzenie do konca mojej trudnej ciazy oraz odebranie porodu naturalnego. W 16tyg ciazy mialam duzego krwiaka, ktory po zagojeniu w 20tyg doprowadzil do przedwczesnego odplywania wod plodowych. Dzieki Pani Ilonoe ciaze udalo sie przetrzymac jeszcze ponad trzy miesiace w szpitalu co graniczy z cudem. Pani Ilona jest jednym z najlepszych lekarzy w …
PAMedica Centrum Medyczno-Rehabilitacyjne
Os. Piastów 40
Lekarz sympatyczny, uprzejmy, kompetentny, wspaniały chirurg. Jestem bardzo zadowolona z operacji stawu biodrowego. Polecam tego lekarza.
Bartosz Łopatka Psychoterapia
Warneńczyka 10/6b
Godny polecenia specjalista. Widać, że zna się na rzeczy i wie jak pomóc ludziom w trudnej sytuacji. Rozmowa z Panem Bartoszem przebiega w spokojnej i miłej atmosferze. Bardzo cieszę się, że trafiłam właśnie do tego psychoterapeuty, pokazał mi co mogę w swoim życiu poprawić by żyło mi się lepiej i to skutkuje. Zaufałam i nie zawiodłam się. Z czystym sumieniem polecam Pana Bartosza.
Dens Lawinowa
Ul. Lawinowa, pawilon 7
Bydgoszcz
Poziom światowy, jak ktoś ma duży problem bólowy i wie, że temat może być złożony to śmiało do Pani Karoliny. Wszystko wyjaśni, nakieruje na konkretne decyzje. Miałem robione kanałowe leczenie trzeci raz w moim życiu i pierwszy, gdzie w zasadzie nic nie czułem. Precyzja, dokładność i przede wszystkim efekt, zdjęcie potwierdziło wypełnienie kanałów wzór konspekt. Polecam. Macie problem? Nie wahajcie się - biegiem do Pani Karoliny!
CardioTeam
Cicha 5 lok.1
Gdybym miał polecić kardiologa komuś z rodziny lub najlepszemu przyjacielowi poleciłbym Panią Doktor Aleksandrę Czepiel
Centrum Medyczne Damiana - Wałbrzyska
Wałbrzyska 46
Lekarz bardzo kompetentny, z dużą praktyką, bardzo życzliwy. Pani doktor postawiła właściwą diagnozę, po starannym badaniu USG, dokładnym wywiadzie, Wszystko dla mnie skończyło się szczęśliwie, udaną operacją. Pierwszy raz w życiu spotkałam tak empatycznego lekarza, który razem z obcą mu pacjentką cieszy się z jej wyleczenia.
ulica Odzieżowa 10
Pan doktor okazał się bardzo rzetelny,dokładny,sumienny i uśmiechnięty.Prawdziwy lekarz z powołania.Lekarz o ogromnej wiedzy, prawdziwy fachowiec.Bardzo się cieszę ,że mogłam do Pana trafić.Goraco polecam wszystkim,którzy jeszcze się zastanawiają nad wyborem lekarza medycyny pracy.
Spółka Cywilna "Diagnomed" Jolanta Nowotarska, Witold Widera
ulica Komorowicka 22
Bielsko-Biała
Bardzo dokładny lekarz wysłucha kieruje na wszystkie badania jestem zadowolony polecam lekarza piątkę.🌟
Szpital Medicover
Aleja Rzeczypospolitej 5
wizyta była konsultacją gdyż wcześniej byłem u innego lekarza. Pan Poboży widzę, że podchodzi do pacjenta bardzo otwarcie, szczegółowo zbadał, zlecił badania, wypytał się aby poznać moją dolegliwość, aż byłem zaskoczony. Widać u niego zainteresowanie pacjentem, wzbudza spokój i zaufanie. Zdecydowałem się na leczenie u Pana Pobożego i mogę polecić lekarza
Małopolskie Badania Kliniczne
Prądnicka 12
polecam, polecam, polecam przede wszystkim naprawdę wybitny specjalista, widzi więcej niż inni w tych wszystkich badaniach obrazowych Dodatkowo Doktor to ciepły i cierpliwy człowiek. ja zawdzięczam Panu Doktorowi rozpoznanie nowotworu złośliwego w bardzo wczesnym stadium. Bardzo dziękuję Dorota
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków
Pan doktor człowiek bardzo kulturalny uprzejmy, empatyczny. Ze zrozumieniem dla młodego pacjenta w stresie. Odpowiadający na pytania, z ładną dykcją. Wyposażony w pozytywną energię. Specjalista absolutnie do polecenia. Pozdrawiam doktora.
Mind Health Centrum Zdrowia Psychicznego – Racławicka
Racławicka 27
Wyjątkowa lekarka. Skupiona, wnikliwa, przy tym ciepła i serdeczna. Wizyty u psychiatry są dla mnie bardzo ciężkie, jednak u Pani Aleksandry było całkiem inaczej. Widać było, że faktycznie się interesuje i chce mi pomóc. Chciałabym, żeby wszyscy lekarze, niezależnie od specjalizacji, traktowali swoich pacjentów w taki sposób jak doktor Aleksandra. Z całego serca polecam.