lekarz Bartosz Bednarkiewicz

Diabetolog, Internista

Diabeta-Care
Piłsudskiego 44
59-300 Lubin

Proffesore, w każdym calu , taka opinia mi przychodzi na myśl jako inżynierowi na emeryturze. Za kompetencję i kompleksowe podejście do problemu zdrowotnego.
Opinia dodana przez: frantic

Anna Poniewierska

ul. Sandomierska 250
Kielce

Dzisiaj byłam z synkiem (4latka) u Pani doktor która przyjeła nas w trybie pilnym bez umowionej wizyty,gdyz syn miał juz stan zapalny i nie mógł wytrzymać z bólu. Żaden lekarz nie chciał nas przyjąc mimo bólu i opuchlizny. Syn panicznie boi sie dentysty i była, to pierwsza wizyta na której pomału zaczoł współpracować i przekonywac sie do zrobienia zęba. To wszystko dzięki wspaniałej Pani doktor która jest Najlepszym dentysta w …

lekarz Piotr Drozdowski

Medycyna estetyczna

ESTETIQUE - Medycyna Estetyczna i Stomatologia
Łąkowa 16
57-320 Polanica-Zdrój

Pobyt w Szpitalu na Oddziale Chirurgii Plastycznej w Polanicy-Zdrój oceniam na najwyższym poziomie. Pan Dr.n.med. Piotr Drozdowski- cudowny i przesympatyczny, osoba której można w 100% zaufać "dusza czlowiek" :) Pani Dr. Mart Handziak- troskliwa, cierpliwa, znajdująca czas na rozmowę z pacjentem i wyjaśnienie wszelkich wątpliwości. Panie Pielęgniarki bardzo życzliwe i pomocne, a Panie Salowe przychodzące do pacjentów z uśmiechem i ciepłą strawą ;) To nie jest opis filmu, to rzeczywistość. …
Opinia dodana przez: Anna Kuriata

lekarz Tomasz Góra

Ginekolog

Szpital Wojewódzki nr 1 w Rzeszowie
Rzeszów

Wiedza dr Góry obszerna, tłumaczenia szczegółowe, leki wydają się być trafione, jednak spore zastrzeżenie mam do gabinetu - 250zł za wizytę (Galen przy ul. Warneńczyka) i nie ma choćby parawanu, za którym można się rozebrać...Nawet na NFZ nigdy nie spotkałam się, żeby w gabinecie nie było łazienki...Gdyby dr nie znał się na mojej chorobie, nie przyszłabym tam więcej. Pani z recepcji skasowała bez paragonu 2,50zł za maseczkę (nie wzięłam torebki) …
Opinia dodana przez: Endless

lekarz Tomasz Wikarjak

Ortopeda, Traumatolog

ALERGO-MED Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Spółka z o.o.
ulica PCK 26
33-100 Tarnów

Bardzo dobry lekarz.Mój staw skokowy zrobiony perfekcyjnie,każdy kto ogląda zdjęcie pyta się gdzie jest taki specjalista. Trochę zabiegany i rozchwytywany, ale wie co robi i co mówi. Polecam.

Marek Kozłowiec

Praktyka Lekarska
21-500 Biała Podlaska

polecam doktora, cierpliwy słuchający co ostatnio jest rzadkością u lekarzy -a ponadto dobry fachowiec -usuwałam zmiany skórne -prawie niewidoczna blizna. Wizyta u Pana Doktora zainspirowała mnie również do skorzystania z oferty medycyny estetycznej i jestem bardzo zadowolona .Polecam i jako chirurga i jako lekarza medycyny estetycznej :) Pozdrawiam Doktora
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Piotr Lis

Armii Krajowej 24b lok. 12
84-300 Lębork

Z całego serca polecam. Prowadzę ciążę u innego lekarza ze względu na sytuację finansową. Doktor Lis przyjął mnie w krótkim terminie, ponieważ niepokoiłam się moja zaawansowana ciążą. Na wszystko dostałam wytłumaczenie, z wizyty wyszłam zadowolona i spokojna o siebie i o dziecko. Polecam każdej kobiecie.

dr Joanna Żubrowska-Mazur

NZOZ SilverMed
Srebrna 15
41-706 Ruda Śląska

Zawsze uprzejma, kompetentna i godna zaufania. Prowadziła moje dwie ciąże i z czystym sumieniem mogą ją polecić innym pacjentkom.
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Marlena Lis-Rutkiewicz

NZOZ "Centrum Diagnostyki Obrazowej Jelenia Góra"
ulica Bankowa 5/7
58-500 Jelenia Góra

Bardzo miła i profesjonalna wizyta. Pani Marlena zdiagnozowała mnie i zaleciła dalsze badania. A to wszystko w bardzo dobrej atmosferze. Zdecydowanie polecam.

lek. dent. Dominika Romanik

Martomedica Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Ryżowa 9

Trafiłam do Pani doktor ok. roku temu, przypadkiem i z wielkim bólem zęba, okazało się, że niezbędne jest leczenia kanałowe. Pani Doktor ujęła mnie nie tylko swoją fachowością, ale też niepotykanie ciepłym podejściem do pacjenta. Wszystko mi wytłumaczyła, co jak, i po co, przy okazji udzieliła kilku wskazówek dot. reszty mojego uzębienia, które no niestety, nie było za bardzo zadbane. Ta przypadkowa wizyta sprawiła, że zostałam wierną pacjentką Pani doktor …
Opinia dodana przez: dorota

lek. dent. Wojciech Rawicki

Chirurg stomatolog, Stomatolog

ulica Dworcowa 9
73-110 Stargard Szczeciński

Tylko i wyłącznie dr Rawicki! Pełen profesjonalizm, miły, uprzejmy, dokładny pomimo mega kolejek na poczekalni czułam się zaopiekowana nie czuć presji czasu. Do tego bardzo przyjazna atmosfera w gabinecie sprawia że chce się wracać. Zarówno na NFZ jak i prywatnie wizyta na najwyższym poziomie. Dr przywrócił mi piękny uśmiech, który był moim marzeniem od lat! Polecam z całego serca!

lekarz Łukasz Wojas

Szpital Powiatowy w Limanowej
Józefa Piłsudskiego 61
34-600 Limanowa

Polecam. Doktor Wojas jest świetnym profesjonalistą z empatycznym i uprzejmym podejściem do pacjenta.

dr n. med. Łukasz Blukacz

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14

Jestem przede wszystkim zachwycona tym,że Pan doktor rozmawia a nie prowadzi monolog.Wizyta przebiega w świetnej atmosferze.Co prawda ciągle obowiązują maseczki ale śmiejące się oczy pana doktora sprawiają, że człowiek nie jest spięty🙂
Opinia dodana przez: Mariola

Mirosława Kierkosz

Gastroenterolog, Internista

Szpital Wojewódzki, Oddział Chirurgii Dziecięcej
ul. Chałubińskiego 7
Koszalin

Pani doktor przemiła, bardzoooo dobrze tłumaczy podczas badania, super opis wyników, polecam, oby więcej było takich lekarzy

lekarz Mirosława Ławicka-Chmiel

Neurolog dziecięcy

Parkowa 4
72-400 Kamień Pomorski

Jestem pacjentką Pani Doktor w POZ. Pani doktor bardzo dokładnie przeanalizowała zgłaszane objawy, skierowała na odpowiednie badania i do specjalistów. Wykazała się dociekliwością, ponieważ wszystkie moje choroby dają podobne objawy. Od 2 lat odzyskałam chęć do życia. Wiedza, kultura, empatia i ciepły uśmiech naprawdę dodają sił. Dziękuję bardzo.

lekarz Mieczysław Bijata

PPZ ul.Kwiatowa Radlin
Spacerowa 32
44-310 Radlin

Lekarz przy każdej wizycie okazuje troskę, której nikt z lekarzy nie okazywał. Przesympatyczny, zawsze w jakiś sposób zaradzi. W innych opiniach można potwierdzić 100% prawdę. GORĄCO POLECAM!!!
Opinia dodana przez: wojok1000000
Bardzo polecam Panią dr, profesjonalizm, kompetencje, podejście i uprzejmość na wysokim poziomie. Pod każdym względem spełnia moje oczekiwania. Moje dzieci same upominają się o wizytę u Pani dr .POLECAM

lekarz Tomasz Bobiński

Gastroenterolog, Gastrolog

Ostrołęka

Doktor Bobiński to wspaniały zaangażowany Lekarz z powołania. Bardzo pomógł mojemu mężowi z zapaleniem uchyłków. Nie zlekceważył problemu. Dzięki Doktorowi stan męża uległ szybkiej poprawie. Dziękujemy Doktorze

lekarz Mirosław Matlas

Siemianowice Śląskie

Konkretny, empatyczny człowiek z wielkim sercem i pasją do tego, co robi. Pan Doktor zmienił mi leczenie i czuję się o wiele lepiej niż po lekach przepisanych przez poprzedniego kardiologa.

lekarz Ewa Szafrańska

Pediatra, Nefrolog dziecięcy

Karkonoskie Centrum Medyczne
al. Bankowa 5 lok. 7
58-500 Jelenia Góra

Jest przemiłą panią doktor godną polecenia, ma cudowne podejście do dzieci, dokładnie tłumaczy mamie na czym choroba polega, wspiera, dodaje otuchy,bada dziecko również bardzo dokładnie, odpowiada na wszystkie zadane pytania naprawdę wyczerpująco,życzyć swoim dzieciom tylko takich lekarzy na swojej drodze.
Opinia dodana przez: Karolina