Diabeta-Care
Piłsudskiego 44
Lubin
Proffesore, w każdym calu , taka opinia mi przychodzi na myśl jako inżynierowi na emeryturze. Za kompetencję i kompleksowe podejście do problemu zdrowotnego.
Dzisiaj byłam z synkiem (4latka) u Pani doktor która przyjeła nas w trybie pilnym bez umowionej wizyty,gdyz syn miał juz stan zapalny i nie mógł wytrzymać z bólu. Żaden lekarz nie chciał nas przyjąc mimo bólu i opuchlizny. Syn panicznie boi sie dentysty i była, to pierwsza wizyta na której pomału zaczoł współpracować i przekonywac sie do zrobienia zęba. To wszystko dzięki wspaniałej Pani doktor która jest Najlepszym dentysta w …
ESTETIQUE - Medycyna Estetyczna i Stomatologia
Łąkowa 16
Polanica-Zdrój
Pobyt w Szpitalu na Oddziale Chirurgii Plastycznej w Polanicy-Zdrój oceniam na najwyższym poziomie. Pan Dr.n.med. Piotr Drozdowski- cudowny i przesympatyczny, osoba której można w 100% zaufać "dusza czlowiek" :) Pani Dr. Mart Handziak- troskliwa, cierpliwa, znajdująca czas na rozmowę z pacjentem i wyjaśnienie wszelkich wątpliwości. Panie Pielęgniarki bardzo życzliwe i pomocne, a Panie Salowe przychodzące do pacjentów z uśmiechem i ciepłą strawą ;) To nie jest opis filmu, to rzeczywistość. …
Wiedza dr Góry obszerna, tłumaczenia szczegółowe, leki wydają się być trafione, jednak spore zastrzeżenie mam do gabinetu - 250zł za wizytę (Galen przy ul. Warneńczyka) i nie ma choćby parawanu, za którym można się rozebrać...Nawet na NFZ nigdy nie spotkałam się, żeby w gabinecie nie było łazienki...Gdyby dr nie znał się na mojej chorobie, nie przyszłabym tam więcej. Pani z recepcji skasowała bez paragonu 2,50zł za maseczkę (nie wzięłam torebki) …
ALERGO-MED Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Spółka z o.o.
ulica PCK 26
Tarnów
Bardzo dobry lekarz.Mój staw skokowy zrobiony perfekcyjnie,każdy kto ogląda zdjęcie pyta się gdzie jest taki specjalista. Trochę zabiegany i rozchwytywany, ale wie co robi i co mówi. Polecam.
polecam doktora, cierpliwy słuchający co ostatnio jest rzadkością u lekarzy -a ponadto dobry fachowiec -usuwałam zmiany skórne -prawie niewidoczna blizna. Wizyta u Pana Doktora zainspirowała mnie również do skorzystania z oferty medycyny estetycznej i jestem bardzo zadowolona .Polecam i jako chirurga i jako lekarza medycyny estetycznej :) Pozdrawiam Doktora
Z całego serca polecam. Prowadzę ciążę u innego lekarza ze względu na sytuację finansową. Doktor Lis przyjął mnie w krótkim terminie, ponieważ niepokoiłam się moja zaawansowana ciążą. Na wszystko dostałam wytłumaczenie, z wizyty wyszłam zadowolona i spokojna o siebie i o dziecko. Polecam każdej kobiecie.
NZOZ SilverMed
Srebrna 15
Ruda Śląska
Zawsze uprzejma, kompetentna i godna zaufania. Prowadziła moje dwie ciąże i z czystym sumieniem mogą ją polecić innym pacjentkom.
NZOZ "Centrum Diagnostyki Obrazowej Jelenia Góra"
ulica Bankowa 5/7
Jelenia Góra
Bardzo miła i profesjonalna wizyta. Pani Marlena zdiagnozowała mnie i zaleciła dalsze badania. A to wszystko w bardzo dobrej atmosferze. Zdecydowanie polecam.
Martomedica Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Ryżowa 9
Trafiłam do Pani doktor ok. roku temu, przypadkiem i z wielkim bólem zęba, okazało się, że niezbędne jest leczenia kanałowe. Pani Doktor ujęła mnie nie tylko swoją fachowością, ale też niepotykanie ciepłym podejściem do pacjenta. Wszystko mi wytłumaczyła, co jak, i po co, przy okazji udzieliła kilku wskazówek dot. reszty mojego uzębienia, które no niestety, nie było za bardzo zadbane. Ta przypadkowa wizyta sprawiła, że zostałam wierną pacjentką Pani doktor …
ulica Dworcowa 9
Stargard Szczeciński
Tylko i wyłącznie dr Rawicki! Pełen profesjonalizm, miły, uprzejmy, dokładny pomimo mega kolejek na poczekalni czułam się zaopiekowana nie czuć presji czasu. Do tego bardzo przyjazna atmosfera w gabinecie sprawia że chce się wracać. Zarówno na NFZ jak i prywatnie wizyta na najwyższym poziomie. Dr przywrócił mi piękny uśmiech, który był moim marzeniem od lat! Polecam z całego serca!
Szpital Powiatowy w Limanowej
Józefa Piłsudskiego 61
Limanowa
Polecam. Doktor Wojas jest świetnym profesjonalistą z empatycznym i uprzejmym podejściem do pacjenta.
Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14
Jestem przede wszystkim zachwycona tym,że Pan doktor rozmawia a nie prowadzi monolog.Wizyta przebiega w świetnej atmosferze.Co prawda ciągle obowiązują maseczki ale śmiejące się oczy pana doktora sprawiają, że człowiek nie jest spięty🙂
Szpital Wojewódzki, Oddział Chirurgii Dziecięcej
ul. Chałubińskiego 7
Koszalin
Pani doktor przemiła, bardzoooo dobrze tłumaczy podczas badania, super opis wyników, polecam, oby więcej było takich lekarzy
Jestem pacjentką Pani Doktor w POZ. Pani doktor bardzo dokładnie przeanalizowała zgłaszane objawy, skierowała na odpowiednie badania i do specjalistów. Wykazała się dociekliwością, ponieważ wszystkie moje choroby dają podobne objawy. Od 2 lat odzyskałam chęć do życia. Wiedza, kultura, empatia i ciepły uśmiech naprawdę dodają sił. Dziękuję bardzo.