lek. dent. Katarzyna Krokos

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Młynarska 121
62-800 Kalisz

Mam pytanie czy orientuje sie ktos ile bierze pani doktor za wizyte, za pierwsza a poziej za leczenie
Opinia dodana przez: kaliszanka

lekarz Anna Ciupińska

Lekarz rodzinny, Pediatra

Filia Nr 1
Fredry 12
97-500 Radomsko

Na tą chwilę najlepszy pediatra w Radomsku.Diagnoza,kultura,fachowość,podejście do pacjenta,samodoskonalenie się i skuteczność na najwyższym poziomie.
Opinia dodana przez: małgosia

lek. stom. Jolanta Ponikowska

Centrum Medycznym „Twój Lekarz w Warszawie”
Długa 44/50 lok. 15 (parter)

Pani dr Jolanta Ponikowska tak pięknie zadbała o estetykę wykonanej pracy, że nie mogłam wyjść z podziwu sama od siebie zrobiła to o co prosiłam w innych gabinetach bezskutecznie. Polecam wizytę u Pani dr jest bardzo sympatyczna komunikatywna i wszystko wyjaśnia. Chodziłam do dobrych gabinetów ale teraz Panią dr cenię najbardziej i cieszę się że trafiłam na ul Wolską. Jeszcze raz pięknie dziękuję.
Opinia dodana przez: Janina

lek. dent. Bartosz Gogolewski

Chirurg szczękowo twarzowy

Chorzowskie Centrum Pediatrii i Onkologii im.dr E. Hankego
ulica Truchana 7
41-500 Chorzów

Świetny specjalista ! Wykonywał zabieg u mojego dwuletniego syna który powybijał sobie ząbki. Jestem bardzo wdzięczna Panu Doktorowi bo dzięki niemu mój syn ma dzisiaj ząbki i może normalnie funkcjonować. Pozatym że jest bardzo dobrym lekarzem jest również człowiekiem o wielkim sercu !
Opinia dodana przez: Sandra
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Chirurg onkolog
                                       dr n. med. Aleksander Niziołek

dr n. med. Aleksander Niziołek

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Chciałabym z całego serca podziękować Panu doktorowi A.Niziołkowi – wybitnemu chirurgowi onkologowi i proktologowi – za profesjonalizm, empatię i niezwykłe zaangażowanie. Już od pierwszej wizyty czułam, że trafiłam w najlepsze ręce. Pan doktor nie tylko szczegółowo wyjaśnił diagnozę i plan leczenia, ale przede wszystkim traktował mnie z ogromnym szacunkiem i zrozumieniem. Dzięki jego opiece czułam się bezpiecznie na każdym etapie leczenia. To lekarz z powołania – z wyjątkowym podejściem do …
Opinia dodana przez: Agnieszka Wierzbicka

lekarz Jacek Kawecki

Anestezjolog

Szpitalna 1
Tuchów

Bardzo zyczliwy, usmiechniety, wszystko dokladnie wytlumaczy, ma swietne podejscie do czlowieka. Przed zabiegiem staral sie mnie uspokoic, poniewaz bardzo sie denerwowalam. Dziekuje lek. Kaweckiemu i calemu zespolowi za swietna atmosfere oraz profesjonalizm podczas zabiegu. Pozdrawiam i zycze samych sukcesow w pracy i w zyciu prywatnym. :)

lekarz Andrzej Ziajka

Chirurg ogólny, Ortopeda

"POLIS CLINIC" Prywatna Opieka Lekarska Specjalistyczna spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica 1 Maja 88

Bardzo konkretny człowiek wytłumaczy co to za choroba ja miałam zespół ciesni nadgarstka pan doktor wytłumaczył na czym polega zabieg na ten zabieg czekałam tydzień polecam.

lekarz Robert Kisiel

Dermatolog

Legnicka 160 / 11

Kiedy ostatnio wyszliście od lekarza z uśmiechem? Ja dzisiaj:) Po raz pierwszy od dłuższego czasu poczułam, że natrafiłam na dobrego lekarza. Był bardzo miły, dokładnie obejrzał zmiany skórne, odpowiedział na każde pytanie, powiedział co może być tego przyczyną i jak temu zapobiegać... Kwota niemała, ale jak na Wrocław przyzwoita, a przede wszystkim wiem, że nie wydana na marne! Zdecydowanie polecam:)

lek. dent. Maciej Rajski

ulica Krzywa 14
34-400 Nowy Targ

Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu, zaangażowania, wiedzy, doświadczenia, cierpliwości, taktu i kultury osobistej Pana Doktora. Moja sprawa była trudna (rozgrzebane kanałowe leczenie z zostawionym narzędziem w kanale przez innego dentystę) i pilna ( miałam tylko 3 dni robocze aby uporać się z leczeniem przed wyjazdem za granicę). Pomimo tego, że nigdy wcześniej nie byłam w jego gabinecie, zgodził się mnie przyjąć z dnia na dzień, poświęcając mi bardzo dużo czasu, …

lekarz Joanna Kacprzak

Endokrynolog

Constans-Med
Krasińskiego 16

świetny lekarz :) wszystko wytłumaczone i fachowo prowadzone leczenie, co również ważne życzliwość i uprzejmość. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Aneta

Tatiana Makowska-Ptak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ZDROWIE
Różyckiego 2 C
41-400 Mysłowice

Bardzo polecam dr Tatiane do dzieci nawet tych najmniejszych. Dziś byłam z 15 miesięcznym synkiem który ma 10 ząbkow- kontrolnie. Pani dr mila, uprzejma. Zrobila kilkuminutowy wywiad- dowiedziała się wszystkiego. Sprawdziła uzębienie i zgryz - wszystko prawidłowo. Szczerze polecam. Gabinet czysty, a srodki higiennicze zachowane (maseczka, rekawiczki).
Opinia dodana przez: Mirela

lekarz Arkadiusz Jóźwik

Laryngolog

Gabinet Laryngologiczny
Parkowa 17/3
78-600 Wałcz

jestem zadowolony z pracy doktora i polece innym :)

dr n. med. Andrzej Szpiech

Laryngolog, Medycyna estetyczna

Gabinet Laryngologiczny,Gabinet Medycyny Estetycznej
3-go Maja 19 lok.23
37-700 Przemyśl

Życzliwie i uprzejmie podchodzi do pacjenta. Tłumaczy bezpośrednio jaki jest problem. Nie wypisuje bezsensu recepty, aby zbyć tylko szuka konkretnie przyczynę problemu. Kontakt wspaniały. Polecam Pana doktora.
Opinia dodana przez: Urszula Ząbecka-Karbowniczyn

dr Leszek Boczkowski

AURIS
66-200 Świebodzin

Lekarz godny polecenia :) Dzięki niemu udało mi się zajść w ciążę..Ponieważ zalecił mi zrobienie zabiegu, drożność jajowodów, i udało się. Super lekarz, super robi usg i tłumaczy wszystko :)

dr Artur Szabelski

rzeczypospolitej

Lekarz bardzo dobry nie na 5 gwiazdek tylko na 10👍Z cała pewnością polecam go wszystkim ktorzy potrzebują fachowej pomocy

dr n. med. Radzisław Mierzyński

Ginekolog położnik, Ginekolog

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE

Wspaniały lekarz, spokojny, wyrozumiały i delikatny, nawet bardzo. POLECAM!!!:))

lekarz Jacek Stogowski

Niepubliczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Derma-Med"
Wyszogrodzka 18 A/2
09-402 Płock

Bardzo dobry dentysta😊 Konkretny , zna się na tym co robi . Polecam tego stomatologa z czystym sumieniem.

lekarz Paweł Jakubiuk

Dmocha 2
Łuków
21-400 Łuków

Bardzo profesjonalna i mila obsluga.Lecze sie u doktora Jakubiuka juz jakis czas i jestem bardzo zadowolona.Ma on zawsze czas dla pacjeta i chetnie udziela porad.Jego gabinet zawsze lsni czystoscia.Polecam go wszystkim moim znajomym.Super lekarz.

Karol Balcerkiewicz

loro
Świebodzin

Byłam operowana przez doktora - dwie endoprotezy bioder - Jego umiejętności są nie do przecenienia, drugiego takiego lekarza, specjalisty w dziedzinie ortopedii ciężko znaleźć . ŚWIETNY, światowego formatu LEKARZ - naprawdę wielki bo empatyczny jako człowiek. Doskonały profesjonalista w dziedzinie ortopedii. Komunikatywny, osobiście i doskonale przygotowuje do operacji, wszystko spokojnie objaśnia, wytłumaczy, rozwiewa wszelkie wątpliwości. Jako człowiek sympatyczny, miły, kontaktowy i bardzo kulturalny. Jednym słowem POLECAM! - pacjentka LORO w …
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Jerzy Ulrich

Połczyn-Zdrój

Bardzo polecam. Godny zaufania, miły, uprzejmy, wszystko jasno i wyraźnie tłumaczy. Prowadził moje obie ciąże. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Opinia dodana przez: Nikola