Przed samymi świetami 18 Grudnia złamałem rękę w nadgarstku a że było to paskudne złamanie z powikłaniami to pierwsza reakcja Pana Doktora to była skierowanie mnie na oddział na operację tej ręki gdyż twierdził że bez operacji nie da tego rady poskładać.Nie miałem ochoty na same święta iść do szpitala wiec poprosiłem aby doktor spróbował mi tą rękę jakoś złożyć do kupy.Razem z obsługą męczyli mnie ze 3 godziny ale …
Centrum Medyczne Medic House
ul. Biały Kamień 7
Godny polecenia specjalista. Wyleczył moje chore kolano i dzięki niemu nie muszę chodzić o kulach, czy poruszać się na wózku inwalidzkim. Dziękuję!
Regionalny Szpital Specjalistyczny
Grudziądz
Grudziądz
Dzisiaj Pani doktor, zmieniła swoje plany, żeby pomóc naszemu dziecku, za co jesteśmy ogromnie wdzięczni. Cudowna Pani Doktor z mega podejściem do dzieci. Spędziła u nas dobre kilkadziesiąt minut, uważnie zbadała nasze dziecko. Pomiędzy rzeczową rozmową z nami, znalazła Pani doktor również czas na małą pogawędkę z naszą gadułą. Jestem ogromnie wdzięczny i pełen podziwu dla tej Pani. Gdyby wszyscy lekarze mieli takie serce, świat byłby lepszy. :) pozdrawiam serdecznie.
na razie nie wiem, czy do końca spełnią się moje oczekiwania ponieważ jestem bezpośrednio po zabiegu. Ale, super kontakt z lekarzem, fachowość i bardzo bardzo duża cierpliwość... Potrafi bez zniecierpliwienia odpowiadać, na niekończące się pytania i wątpliwości pacjenta. Zabieg bezbolesny, a przeprowadzony bez znieczulenia. Bardzo się bałam, ale naprawdę nie ma potrzeby się bać. teraz czekam kilka miesięcy na efekty. Wierzę, że będzie dobrze. Napiszę jeszcze za jakiś czas.... Pozdrawiam.
Poradnia Stomatologiczna "STOMAX"
Cicha 2 lok. 1
Mińsk Mazowiecki
Najlepsza dentystka jaką znam, dlatego chodzę do niej już od kilku lat. Nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń do jej pracy. Plomby się trzymają, wyglądają estetycznie, Pani dr tłumaczy wszystko co robi, jest bardzo delikatna i miła. Polecam
Wielkopolskie Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
Garbary 15
Witam moja opinia na temat Pana doktora to same plusy. Ponad 10 lat temu przyjął mnie bez umówionego terminu wizyty od razu zlecił badania i w ciągu 3 tygodni poszłam na zabieg. Pan doktor mnie operował i po zabiegu ta jego troska o pacjenta to jest nie do. Pomyślenia z jaką troska podchodzi po 6 miesiącach miałam na tym odziale następny zabieg usunięcia tarczycy prawostronej i tu też jestem zadowolona …
Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny w Warszawie
byłem na pierwszej wizycie myślę że to świetny lekarz wszystko potrafi wyjaśnić nic nie czaruje postawił sprawę jasno wiem na czym stoję na pewno będę się u tego pana leczył
Sylwia Bartczak - PROINSIDE
Świetojerska 4/10
Bardzo dziękuję za pomoc. Ciepłe przyjęcie Dostałam tyle ciekawych podpowiedzi na nurtujące mnie problemy. Tera wiem co mogę i chcę zmienić w swoim życiu .
Poradnia Specjalistyczna Stomatologiczna
Rędzińska 112
Częstochowa
Wzorowy lekarz. Takich chciałabym spotykać częściej. Wzbudza sympatię i zaufanie. Człowiek przestaje się bać bo pani doktor jest spokojna i uśmiechnięta. A zęby usuwa cudnie. Szybko,sprawnie i bezboleśnie. Widać, że lubi swoją pracę. Ma też bardzo sympatyczną asystentkę. Szkoda,że już nie mam nic do wyzwania, bo bardzo tam było fajnie.
Szpital Specjalistyczny im. Józefa Dietla w Krakowie
ulica Skarbowa 4
Miły, sympatyczny,profesjonalista.Panie doktorze dziękuję za poprowadzenie leczenia mojej wieloletniej choroby reumatoidalnego zapalenia stawow tak że w mej niepełnosprawności fizycznej funkcjonowanie stało się możliwe. Dziękuję!
Pani Doktor jest doskonałą specjalistką w leczeniu chorób oczu, jej profesjonalne i fachowe podejście do pacjenta, a piszę w oparciu o własne doświadczenie, sprawia iż pacjent czuje się doskonale zaopiekowany i przekonany, że Pani Doktor uczyni wszystko aby polepszyć widzenie do stanu bardzo dobrego. Za to wszystko jako pacjent bardzo dziękuję.
Miomed
ul. Kawaleryjska 10/2
Lublin
Pełen profesjonalizm. Byłam w zeszłym tygodniu u doktor na konsultacji , siedziałam w gabinecie 50 minut . Pani doktor pytała o wszystkie moje choroby, leki a przyjmuje ich sporo. Bardzo dokładna, dociekliwa a przy tym niezmiernie mila. Czuje się u niej bardzo bezpiecznie.
Specjalistyczny Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Laryngolog"
ulica Nałkowskiego 1/105
Pan Maciej wykonywał u mnie operację FESS zatok i przegrody nosa. Przez rok chodziłam z bólem, leczyłam się u różnych laryngologów antybiotykami sterydami tabletkami bez skutku. Bardzo się bałam operacji bo słabo znoszę ból ale niepotrzebnie. Pana Doktora polecił mi zupełnie obcy człowiek podczas kolejki na tomografię zatok. Była to najlepsza decyzja w moim życiu. Ból po operacji był naprawdę niewielki i tylko kilka godzin do zdjęcia opatrunku. Środki przeciwbólowe …
Gabinet Dermatologiczny Sławomir Kęcki
Robotnicza16A/11
Brzeg
Fantastyczny lekarz, kompletnie nie rozumiem negatywnych opinii. Rzetelna i fachowa wiedza. Lekarz wytłumaczył mi wszystko co będzie robił i dlaczego akurat taki zabieg. Wizyta była świetna, na luzie, bez spięcia. Polecam każdemu! Żałuję, że trafiłam do lekarza tak późno.
Hospicjum "Pomnik Mastu Oświęcim"
WYSOKIE BRZEGI 4A
Oświęcim
Byłam operowa w poniedziałek przez pana doktora, szczerze polecam świetny fachowiec z poczuciem humoru, interesuję się pacjentem później co ważne, że jego rola nie zakończyła się na sali operacyjnej.Lekarze powinni zarażać się od doktora wesołym nastawieniem i luźnym podejściem do pacjenta,oby więcej takich ludzi w służbie zdrowia
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Kraków-Południe
ulica Zachodnia 27
Byłam dzisiaj u Pani doktor z moją córką. Wspaniałe podejście do dziecka. Pani doktor zbadała dokładnie moje dziecko. Odpowiedziała na wszystkie zadane pytania, przepisala leki i skierowanie na badania. Moje dziecko nie umie usiąść spokojnie w gabinecie i trochę przeszkadzala ale Pani doktor nawet na to nie zwróciła uwagi. To mi bylo trochę wstyd za upominanie swojego dziecka aby sie uspokoiło. Ta wizyta przebiegła naprawde bezstresowo a Pani doktor bardzo, …
Pan doktor P.Zięcina w lutym tego roku embolizował mi tętniaka mózgu.Czuję się bardzo dobrze.Pan doktor jest fantastycznym lekarzem.Przemiły,kulturalny,otwarty na pytania pacjenta.Z ogromną wiedzą i olbrzymim sercem podchodzi do Nas-pacjentów.Życzę P.doktorowi moc zdrowia,jest Pan WIELKI🙂