lekarz Mateusz Polanin

Zespół Szpitalny
Zyty 26
65-046 Zielona Góra

Bardzo miły człowiek podejście do pacjenta na poziomie, miałam przyjemność wykonywania zabiegu plastyki opuszka u pana doktora.konkretny i fachowy specjalista,
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Damian Urban

Szpital Specjalistyczny im. Józefa Dietla w Krakowie
ulica Skarbowa 4

Dr Damian był moim lekarzem prowadzącym podczas hospitalizacji na oddziale chorób wewnętrznych w szpitalu im. J. Dietla. Trafiłem tam z ciężką infekcją Clostridioides difficile, która zagroziła mojemu życiu. Dzięki profesjonalizmowi, wiedzy i zaangażowaniu Pana Doktora udało się opanować zakażenie i uratować moje zdrowie. Jestem mu za to ogromnie wdzięczny.
Opinia dodana przez: Pacjent

lekarz Łukasz Lipowicz

Jagodzińska 7

Od dwóch lat moi synowie są pacjentami pana doktora Lipowicza. Zawsze trafna diagnoza i skuteczne leczenie, a to wcale nie jest takie oczywiste. Zdarzało nam się, u innych lekarzy, że po zastosowanym leczeniu stan dziecka się pogarszał i po trzech dniach wracaliśmy do gabinetu. Nie przepisuje bezmyślnie antybiotyków. Zawsze dokładnie bada dzieci i kompleksowo tłumaczy. Ma świetny kontakt z maluchami. Z czystym sumieniem polecam.

lekarz Jacek Rutkowski

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7

Dr n.med. Jacek Rytkowski to najlepszy lekarz pod słońcem. Polecam wszystkim z całego serca. Trafiłam do Pana doktora z mamą ( 85 lat ) w kiepskim stanie. Poleciła mi tego lekarza koleżanka z pracy. Okazało się, że serce jest w kiepskim stanie i jeszcze do tego mama ma wodę w płucach. Pan doktor wykonał potrzebne badania. Wysłuchał z uwagą tego co mama ma do powiedzenia o swoim zdrowiu. Zalecił badania …

lekarz Tomasz Jabłoński

NZOZ LOTNICZA
Lotnicza
Piła

Kompetentny i godny zaufania specjalista. Wykazuje się profesjonalizmem, uprzejmością, cierpliwością. Daje wypowiedzieć się pacjentowi, nie bagatelizuje problemów do których podchodzi kompleksowo. Pacjent czuje się zaopiekowany. Cieszę się, że trafiłam do Doktora.
Opinia dodana przez: Ola

lek. med. Marcin Lisiecki

Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
62-800 Kalisz

Bardzo uprzejmy i pomocny lekarz. Jako pacjentka, która kilka razy była operowana na oddziale, na którym pracuje pan chirurg, miałam z nim styczność bardzo często. Także na wizytach w poradni szpitalnej. Złego słowa nie mogę powiedzieć. Zawsze uśmiechnięty i skory do pomocy. Bardzo dziękuję za opiekę.
Opinia dodana przez: Anna M.
Doktor Kobylarek to lekarz z powołania! poswiecil mojej mamie duzo uwagi i pokierowal na dalsze badania, dostala leki, ktore pomogly z jej bolami głowy , dziekujemy!!!
Opinia dodana przez: Pan Jan

lek. dent. Arun Goel

Mostowa 3
62-095 Murowana Goślina

Pan Doktor jest bardzo profesjonalny,miły , delikatny , lepiej nie mogłam trafic. Zawsze można na niego liczyć. Wizyty u Niego na NFZ jak i prywatnie niczym się nie różnią zawsze tak samo miło i profesjonalnie! Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Karol Palczewski

ul.Wrocławska
63-400 Ostrów Wielkopolski

Bardzo miły i uprzejmy lekarz, który potrafi sluchac i naprawdę stara się pomóc. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Kamil Witkowski

Szpital Specjalistyczny im. J. K. Łukowicza w Chojnicach
ulica  Leśna 10
89-600 Chojnice

Nie można edytować opinii - 4.3 to błąd kliknięcia. Powinno być 5.0!! Lekarz jest naprawdę wspaniały

lekarz Adrian Gwizdała

Internista, EKG

Szpital Kliniczny
Długa 1/2

Panie doktorze serdecznie dziękuję . Dziękuję za przywrócenie do normalności (ablacja). Jest Pan lekarzem o ogromnej wiedzy. Serdecznie dziękuję i polecam.
Opinia dodana przez: Łucja
{'id': 6664, 'name': 'Olsztyn'} Radiolog
                                       prof. dr hab. n. med. Jerzy Gielecki

prof. dr hab. n. med. Jerzy Gielecki

Radiolog

CENTRUM USG Olsztyn
Grunwaldzka 14a
Olsztyn

Na wizycie podczas badania tarczycy została wykryta u mnie choroba Hashimoto, potwierdziły to późniejsze badania u endokrynologa. Trafna diagnoza. Sprzęt bardzo nowoczesny, szczególnie wrażenie robi olbrzymi ekran dla pacjenta, na którym wszystko widać.
Opinia dodana przez: Jagoda
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ortodonta
                                       lek. dent. Joanna Pepperell (Dąbrowicz)

lek. dent. Joanna Pepperell (Dąbrowicz)

Ortodonta, Stomatolog

Lekarz Dentysta Joanna Pepperell
Ul. Złota

Naprawdę lekarz godny polecenia. Doktor jest rzeczowa, dokładna i daje ogromną dawkę spokoju podczas wykonywania zabiegów.
Opinia dodana przez: Mikołaj

lekarz Dorota Nierojewska

Alergolog, Pulmonolog

Diagnostyka Laboratorium w Rzeszowie
Jabłońskiego 2/4
35-068 Rzeszów

Lecze sie u Pani Dr Nierojewskiej od wielu lat. Nie jestem w stanie znalezc slow uznania za jej podejscie do mnie jako do pacjenta. Jest wspanialym lekarzem, poswiecajacym czas choremu, sluchajacym jego skarg i starajacym sie kompleksowo podjesc do problemu. Jej diagnozy sa trafne i oparte na niezbednych badaniach, ktore zleca. Zawsze stara sie wytlumaczyc w prostym zrozumialym dla pacjenta jezyku charakerystyke choroby i planowany tok leczenia. W oparciu o …
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Małgorzata Kalicka-Dudzik

Dermatolog, Wenerolog

Powstańców Warszawy 9
32-800 Brzesko

Bardzo miła , uprzejma , inteligentna pani doktor. Odpowiada na wszystkie pytania. Wizyty u pani doktor to przyjemność. Gorąco polecam.
Uwazam ze jest swietnym lekarzem specjalista, przy tym bardzo uprzejmym. Nigdy mnie nie zawiodl, warty polecenia wszystkim marynarzom i nietylko dlatego Pana Doktora polecam goraco!
Opinia dodana przez: Mariusz Czemarmazowicz

lekarz Alicja Lisowska

Lekarz medycyny pracy

medycyna pracy
Bacha 46

Nic dodać, nic ująć. Wspaniały lekarz. Takich nam brakuje. Wizyta umówiona bez problemów, rozmowa podczas wywiadu bardzo rzeczowa i konkretna. Badania szczegółowe, atmosfera przyjazna. Pani doktor wyraźnie wykazuje zainteresowanie pacjentem i nie traktuje go jak klienta. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Piotr Michocki

Internista, Lekarz medycyny pracy

Łukaszewicza 35c lok. 7

Jestem pod wrażeniem Pan dr bardzo konkretny, przede wszystkim pomocny. Jako lekarz medycyny pracy oceniam na 5 z plusem.
Opinia dodana przez: Kasia125

lekarz Barbara Sosnowska

Północna 11
09-402 Płock

Dziś byłam z córką pierwszy raz i jestem zadowolona z podejścia Pani dr. Jest bardzo uprzejma, powoli i skrupulatnie wytłumaczyła wszystko i zaskoczona jestem pozytywnie tym, że po pierwszym telefonie w ciągu godziny nas przyjęła. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Gorąco polecam

lekarz Tomasz Marusa

Reumatolog

Poradnia reumatologiczna
Wawel 15
41-200 Sosnowiec

Chodzę od kilku lat do Pana Doktora z powodu autoimunologicznych chorób bardzo wnikliwy ,spokojny,poświęcający czas lekarz bardzo go cenie .