Elżbieta Sakowicz-Kozłowska

ulica Tęczowa 3
21-200 Parczew

Podejście do pacjenta bardzo miłe i przede wszystkim fachowe. A kompetencje Pani doktor są bez zastrzeżeń gdyż dzięki niej widzę dobrze bez okularów.

lekarz Marzena Selańska

Astrów 14
44-240 Żory

Bardzo dobry lekarz jak płacisz za wizytę albo załatwiasz okulary. Ma drobne badania typu zbadanie ciśnienia które sama zleca to już nie ma czasu bo to jest koszt tylko 50zl

lekarz Ewelina Jamroż

ul. Michała Żaka 17/72

Jeśli chodzi o podstawowe badania okulistyczne i dobór soczewek/okularów to zdecydowanie polecam, na szczęście nie miałam okazji sprawdzać jak sytuacja wygląda w przypadku poważniejszych dolegliwości. Miło, rzeczowo, bez pośpiechu i wielkich kolejek, a do tego w bardzo uczciwej cenie.

lekarz Roman Janik

Broniewskiego 20 lok. 9
Kamienna Góra

Był taki moment w moim życiu, że byłam w rozsypce. Cierpiałam na bezsenność, była trudna sytuacja, o której nie chciałam nikomu mówić- myślałam o sobie wtedy- że chyba mam być ofiarą. Odważyłam się panu doktorowi opowiedzieć co wydarzyło się w akademiku. Dzięki lekom udało mi się zasnąć, pan doktor zasugerował wizytę u psycholog- terapię. Bardzo dobry lekarz, godny polecenia. Pan doktor ma nie tylko podejście jako psychiatra, ale także jako …

dr n. med. Maciej Wróbel

Laryngolog

UNIWERSYTET MEDYCZNY katedra i klinika chorów wewnętrznych metabolicznych i dietetyki
Poznań ul Przybyszewskiego 49

Polecam Pana Doktora! Byłam u niego kilka razy sama a także z synkiem. Wszystko dokładnie wytłumaczył, synek nie wystraszyl się podczas badania. Kompetentny i miły lekarz.
Opinia dodana przez: marika
Dawno temu przez długi czas leczyłam u Pana Doktora zęby i uważałam go za najlepszego specjalistę. I co do fachowości - absolutnie uważam, że nie ma sobie równych, szczególnie w przypadkach trudnych. Ale.... pewnego razu, gdy się pojawiłam (a jak przyjechać musiałam z daleka i urlop specjalnie wziąć) Pan Doktor potraktował mnie okropnie. Nie wiem czy ktoś mu zrobił coś niemiłego, ale chyba mnie o to coś obwiniał. Nie chciał …

lek. dent. Maciej Walkowski

Chirurg stomatolog

ulica Powstania Styczniowego 7
20-706 Lublin

Pań doktor bardzo miły i z dużym doswiadczeniem, sprawnie i bardzo szybko uporał się z moim zębem. Polecam
Bardzo dobry specjalista.widać że sporo zabiegów już za nim.

Anna Lorenc

Ginekolog

Polna

Pani doktor jest bardzo miłą, rzetelną i kompetentną osobą. Towarzyszyła mi podczas porodu, choć wcale nie musiała, bo przebiegał on bez żadnych komplikacji. Nacięcie zrobiła bardzo delikatnie, nic nie poczułam, a po wszystkim pięknie mnie pozszywała, bez żadnego bólu. Jak rodzić to tylko z dr Lorenc:)
Opinia dodana przez: Sylwia- młoda mama
Polecam pana doktora, rzadko teraz o tak mądrego i ludzkiego lekarza! Uratował nogę choć inni chcieli już ją amputować

lekarz Wojciech Połom

Urolog

Dobry Wzrok Poradnia Okulistyczna
Kliniczna 1B/2

Odwiedziłam dzisiaj Pana Doktora z tatą, 84 lat. Niesamowicie kompetentny lekarz, cierpliwy i bardzo empatyczny. Z duża klasą i wolą walki o zdrowie pacjenta. Zdecydowanie polecam :).

Marek Giełdowski

mława
06-500 Mława

Prawdziwy lekarz z powołaniem! Wspaniały człowiek o ,,Anielskim, Złotym Sercu’’ i ,,Cudownych Rękach”. Bardzo kompetentny, niezwykle inteligentny, a przy tym człowiek o ,,wielkiej empatii”. Pana Doktora poznałam po raz pierwszy podczas choroby mojej mamy. Już tylko po wstępnym badaniu Pan Doktor postawił diagnozę, która okazała się bardzo trafna. Dzięki temu przedłużył mojej mamie życie o kilkanaście miesięcy. Później w pełni ufając profesjonalizmowi i kompetencjom Pana Doktora powierzyłam w jego „Cudowne …
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Adam Soral

ulica Piłsudskiego 21a
32-500 Chrzanów

Do tej pory udało mi się unikać leczenia szpitalnego, aż trafiłem na SOR szpitala w Chrzanowie i na oddział chirurgii. Jestem pozytywnie zaskoczony podejściem Pana Doktora Adama Sorala do pacjentów. Na ile mogę ocenić (bo na tym się nie znam) diagnozuje wnikliwie i z zaangażowaniem, a przy tym jest uprzejmy. Po efektach leczenia widać również profesjonalizm jako specjalisty chirurga.
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Monika Monkiewicz

Armii Krajowej 74 (NZOZ Medica)
83-110 Tczew

Szukałam dobrego ginekologa.Z opinii moich znajomych dowiedziałam się o Pani doktor Monice Monkiewicz.Z doświadczenia ,delikatnie podchodziłam do wizyty w gabinecie.Jednak po wyjściu stwierdziłam,że pierwszy raz spotkałam się z tak miłą i pełną empatii Panią doktor.Polecam wszystkim w 100%.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Michał Korzeniewski

Szpital
Wisznicka 111
21-300 Radzyń Podlaski

Lekarz ma ogromną wiedzę, którą chętnie dzieli się ze swoimi pacjentkami. Jest bardzo miły, kulturalny i kontaktowy. Gabinet w w Lubartowie jest profesjonalnie wyposażony w ekran dla pacjentki oraz osobny dla lekarza, jest też toaleta, w której można się przebrać w jednorazowe spódniczki. Dzięki jego podejściu i poczuciu humoru na wizycie można poczuć się bardzo komfortowo. Widać, że bardzo angażuje się w swoją pracę. Nie spieszy sie, omawia i tłumaczy …
Opinia dodana przez: Ania

lek. dent. Adrian Strzecki

Ortodonta, Stomatolog

Madox. Poradnia stomatologiczno - protetyczna
Arkadiusza Musierowicza 1ABC
95-100 Zgierz

Bardzo dobry ortodonta, mój syn uwielbia wizyty u pana doktora. Wszystko przebiega zawsze szybko sprawnie i w bardzo miłej atmosferze.

lek. dent. Marta Krawcow

BO-DENTAL Gabinet Stomatologiczny
Międzyborska 60/62

Najlepsza stomatolog u jakiej byłam-sympatyczna i delikatna,widać że lubi swoją pracę, doradza zawsze najlepszą opcję zarówno leczenia jak i cenową.Polecam wszystkim a przede wszystkim tym,którzy nie przepadają za wizytami u stomatologa.
Opinia dodana przez: Aga

lek. dent. Radosław Czapla

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Dental Implant Radosław Czapla
Dworcowa 1/1
65-019 Zielona Góra

Pełen profesjonalizm Pana Doktora Radka przy zabiegu wstawiania implantów pomógł przejść przez trudny czas dla mnie.Polecam każdemu. Wspaniała opieka Paweł Drych
Opinia dodana przez: Paweł Drych

lekarz Grażyna Wilk

Niedziałkowskiego 4a
Choszczno

Jestem pod wrażeniem wiedzy i doświadczenia Pani profesor. Udałam się na USG piersi. Pani profesor, zanim rozpoczęła badanie, zapytała o tarczycę, co nie jest oczywiste, gdyż nie mam tzw. wola. Okazało się, że na prawym płacie jest guz (do biopsji). Dla mnie zupełnie nieprawdopodobna informacja. Pani Profesor jest niezwykle skoncentrowana na badaniach, konkretna i uprzejma.
Opinia dodana przez: Maria

dr n. med. Małgorzata Gajewska

Poznańska 5
05-870 Błonie

Bardzo dobry Lekarz 🙂 trafiłam do Doktor przed usunięciem macicy, jak narazie obyło sie bez operacji ❤️