im. A . FALKIEWICZA
pl. Grunwaldzki 6a/16
Świetny kontakt z dziećmi. Bardzo kompetentna, wszystko wytłumaczy i odpowie na każde pytanie. Każdego pacjenta traktuje wyjątkowo. Polecam z całego serca :)
Witam , W dniu dzisiejszym mieliśmy przyjemność z Panią Doktor Grażyna Małecka w Zakopanem - wizyta prywatnie ok 20:00 . Zgodnie z wcześniejsza deklaracja przyjęła Nas z uśmiechem i życzliwością. Doktor b. rzetelna i cierpliwa dla Malucha . Maly pacjent został bardzo skrupaulatnie przebadany , wraz z mierzeniem temperatury . Czas trwania wizyty ok 40 min . Lekarz jak widać idzie na jakość a nie na ilość . Zdecydowanie Polecam …
Gminny Zakład Opieki Zdrowotnej w Kętach
Jana III Sobieskiego 45
Kęty
Nie odmawia przyjęć nawet gdy jest naprawdę dużo chorych.Słucha uważnie jaki problem.Bada dokładnie.Do tej pory leczenie skuteczneJak jest czas to jeszcze fajnie porozmawiamy
Byliśmy dopiero dwa razy u Pani doktor ale jestem pod wrażeniem kompetencji! za pierwszym razem była trzecim lekarzem który Oglądał dziecko i jako jedyna odrazu postawiła trafna diagnozę oraz dała skuteczne leczenie , wczorajsza wizyta Równiez mnie zachwyciła , po Jednym dniu ponownie widzę ogromna poprawę u dziecka . Bardzo bardzo polecam oby było więcej tak dobrych lekarzy
Mądrość, rozwaga, spokój, to cechuje doktora. Dla niego każdy pacjent jest wazny, lekarz z pasją. Polecam z całego serca. Wybitny fachowiec i do tego lubi dzieci i ich rodziców:), poświeca na kazdej wizycie tyle czasu ile potrzebuja rodzice, odpowiada na każde pytanie ( twierdzi, że nie ma głupich pytań), darzymy go ogromnym zaufaniem,zawsze oddzwoni, wysle sms, interesuje sie swoimi pacjentami.
tel. kom. 608-440-319
Niemcewicza 2e/6
Gorzów Wielkopolski
Ciepła , miła kompetentna Pani doktor. Dokładnie wykonuje badanie , słucha uważnie, tłumaczy dokładnie i wizyta przebiega bez pośpiechu.zawsze trafia z diagnoza a leczenie u nas zawsze było w punkt. Z czystym sumieniem mogę poleciec Panią Doktor bo mało jest teraz tak dokładnych i kompetentnych lekarzy .
Pani doktor doskonała pod każdym względem. Chodziłam z córką przez 3 lata i nie było sytuacji żeby Pani doktor nie pomogła. Kobieta zna się na rzeczy, jest konkretna, uprzejma i wie co robi. Z powodu przeprowadzki bardzo żałuję, że nie mogę dłużej korzystać z pomocy tego lekarza. Polecam tą Panią doktor wszystkim, którzy szukają dobrego pediatry. Pozdrawiam Kasia.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "MEDYK" Sp. z o.o.
ulica Szwedzka 20
Zamość
Prawdziwy lekarz. Dziś rzadkość. Przyjęła maluszka, zdiagnozowała, przepisała leki dokładnie tłumacząc co i jak, a co najważniejsze - od razu pozytywne efekty. Widać, że w przypadku pani doktor powołanie idzie w parze z wykształceniem.
MediPark Centrum Diagnostyki i Terapii Dzieci
Obrzeżna 5
Bardzo polecam pana doktora. Uratował moją laktację, o wszystko wypytał, wszystko dokladnie wytłumaczył. Jestem zachwycona, spokojna i wdzięczna 😊 Bardzo dziękuję panie doktorze.
Zgadzam się, że to lekarz z powolania, ale i z zasadami, co ja akurat sobie cenię :). Ma świetne podejście do dzieci, badania są zawsze spokojne i dokładne, więc dzieci bez strachu chodzą na wizyty. Rodzicom wszystko dokladnie tłumaczy, odpowiada na pytania. Kiedy moje dziecko miało bardzo zawyzone wyniki pani doktor sama do nas zadzwoniła i poprosiła o wizytę. Sama też bardzo pomogła w podjeciu dalszego leczenia w innych placówkach.
Armii Krajowej 74 (NZOZ Medica)
Tczew
Z całego serca polecam Panią doktor. Pełna empatii osoba z pasją i ogromną wiedzą. Pomocna, zawsze wysłucha i wytłumaczy.
Bardzo dobry lekarz. Mojego syna leczy od 14 lat. Dzięki Pani Doktor wiele razy uniknęliśmy pobytu w szpitalu. To świetny i bardzo doświadczony fachowiec. Nigdy nie leczy bez badań. Zgadzam się z opiniami, że antybiotyk zapisuje w ostateczności. Mojego synka wyprowadziła naprawdę z bardzo wielu krytycznych sytuacji. Zawsze polecam Ją moim wszystkim znajomym. Jestem Jej za wszystkie wizyty i porady ( wiele razy telefoniczne) bardzo wdzięczna.To lekarz z powołania, oby …
Multimedica, ul.Zakrzowska 19A, Wrocław
Drobuta 3
Dr Gruszka zasługuje na więcej niż tylko szacunek. To godny zaufania specjalista, który wyleczyl naszą córeczkę z choroby, jako jedeny zrobił rozpoznanie ,a zapalenia oskrzelików nie stwierdził nikt z lekarzy z całego Kępna. Nasze dziecko było źle leczone różnymi lekami, antybiotykami, a nawet raz próbowano zalecić zastrzyki, przez które mogło dojść do bardzo groźnych konsekwencji zdrowotnych. Miły, sympatyczny, a przede wszystkim mądry, oczytany i kompetentny człowiek. Konsultacje pozwoliły nam na …
Gabinet PulmoMED.pl
ul. Piastowska 31/2
Bardzo rzetelny lekarz. Byłam z 7-letnią córką po raz pierwszy i zdecydowanie, jeśli zajdzie potrzeba, zgłosimy się ponownie. Cały wywiad w związku z chorobą był długi, ale dzięki temu wszystko było wzięte pod uwagę. Czułam, że Pani doktor interesuje się przypadkiem. Uspokoiła co do stanu płuc córki. Przypadek nie był łatwy, bo ostatecznie okazało się, że córka złapała atypową bakterię, co też pani doktor sugerowała. Poświęciła nam naprawdę sporo czasu …