lekarz Bożena Dołęga-Kozierowska

Alergolog, Pediatra

Rumiankowa 43/2

Po kilku wizytach odniosłam wrażenie, że brakuje tutaj kompetencji. Pani doktor stwierdziła zapalenie oskrzeli, ale pediatra, którego darzę wielkim zaufaniem, wykluczył tę chorobę. Ale to nie pierwsza diagnoza nie trafiona, dziecko niepotrzebnie brało antybiotyki , a z alergiami dalej nie możemy sobie poradzić. Nie polecam tej osoby, szkoda dzieci, a efektów nie ma. W obyciu raczej oschła, zadufana w sobie.

lekarz Izabela Markiewicz-Kudelska

Gabinet Ireneusz Mikołajewicz
Kostki Napierskiego 6c

poleciłam Panią doktor osobą poznanym w szpitalu dwa lata temu do dnia dzisiejszego dziękują mi za to nigdy od pacjentów pani dokotor na poczekalni w szczecine nie słyszałam negatywnej opini wręcz przeciwnie ma to jedną wade okres na wizyty do Pani doktor wydłuza się
Opinia dodana przez: teresa123

lek. dent. Małgorzata Cherubin

Dental Novum
ulica Minkiewicza 14
16-400 Suwałki

Ta Pani nie odmawia nigdy pomocyPani doktor z powołania.Polecam w 1000000000 procentach. Wszystko wyjasni co i w jaki sposób robiła .takze Profesjonalistka w kazdym calu.
Opinia dodana przez: ŁUKASZ
Pan Profesor to człowiek ogromnej wiedzy i empatii. Niezwykle zaangażowany w leczenie. Jako jedyny lekarz dał nam nadzieję. Dzięki Niemu mój mąż żyje. Bezinteresowny. Panie Profesorze bardzo dziękujemy i życzymy zdrowia.

Zbigniew Gajda

ul. Katowicka
41-608 Świętochłowice

Pan doktor leczył mnie jak byłam dzieckiem więc powierzenie Jemu mojego dziecka do leczenia było oczywistością:) Nie daje antybiotyku od razu na kaszelek, nigdy złego słowa nie powiedział i nie obnosi się tak ze swoim "doktorstwem" jak inni lekarze którzy zwykle patrzą na pacjenta jak na tumana który, przecież nie ma prawa wiedzieć co mu dolega... Ehh co tam o innych-to jest bardzo "ludzki" lekarz, taki powiedziała bym że, swojski:)
Opinia dodana przez: Ania

lek. dent. Barbara Drobniewska - Nowicka

Chirurg stomatolog

Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny
Miedziana 4
62-800 Kalisz

Świetne podejście, profesjonalizm. Lekarz z powołania. Ceny adekwatne. Bardzo uprzejma. Polecam z czystym sumieniem.

lekarz Przemysław Parzelski

Szpital Miejski
Sosnowiec

Nie możemy mówić o intuicji, to wiedza medyczna powoduje, że Pan Doktor trafnie diagnozuje, przy tym empatia...zgodzę się z przedmówcą, że taki lekarz to Skarb.
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. dent. Elżbieta Chwalczuk

Specjalistyczny Zespół Medyczny "INTERMED" Sp. z o. o.- Oddział Biała Podlaska
Kraszewskiego 6
21-500 Biała Podlaska

Na pewno nie polecam Pani Elżbiety osoby, które boją się dentystów. Pani Doktor na każdej wizycie potrafi wypomnieć z nieukrywanym poczuciem wyższości, do jakiego stanu doprowadziły lata zaniedbań. Jako osoba wstydząca się stanu moich zębów wolę odwiedzić kogoś, kto szczędzi sobie niepotrzebnych komentarzy i zajmuje się swoją pracą. Chodziłam na wizyty do Pani Doktor przez kilka lat z przerwami, ale przy ostatniej wizycie stwierdziłam, że już więcej tam nie pójdę. …
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Maria Woźniak-Rauchut

Langiewicza 8a
63-700 Krotoszyn

zdarzyło mi się odwiedzić panią dr zarówno prywatnie jak i na kasę chorych. do 18 roku życia uczęszczała do niej bo tak mnie zapisali rodzice i było mi wygodnie. Już dawno zmieniłam lekarza rodzinnego. Pani dr przyzwyczajona jest do tych samych chorób od dziesięcioleci i takie też pozostają jej metody. Pani dr nie umiała odczytać wyników badań zrobionych w innym mieście, ponieważ nie wiedziała co to są w ogóle za …

lekarz Barbara Blitek

Partyzantów 4
68-200 Żary

Znakomity lekarz okulista od wielu lat rodzinnie korzystamy z usług gabinetu Pani Doktor Blitek , znakomite podejście do pacjenta , fachowość jak i czas poświęcony pacjentowi w zależności od przypadku .POLECAM .
Opinia dodana przez: ANDRZEJ

lekarz Leszek Sójka

Prima-Dent

Niestety nie mogę polecić tego stomatologa. Założył wypełnienie na ząb, który po kilku miesiącach bólu okazało się, że podszedł ropą i prawie doszło do zakażenia okostnej. Na szczęście trafiłem później do świetnej specjalistki i udało się uratować ząb. Podsumowując lekarz dobry do prostych wypełnień zęba i higienizacji. W pozostałych przypadkach nie polecam.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Adam Świeboda

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny nr 5 im. Św. Barbary
Plac Medyków 1
Sosnowiec

Podejście pana doktora do pacjenta porażka.. Trafiłam do niego w lutym bieżącego roku z uszkodzonym kolanem. Próbując nakreslic lekarzowi w jakich okolicznościach doszło do kontuzji kolana, opowiadając co i jak, pan doktor stwierdził że "nie interesują go życiowe historie, on chce tylko wiedzieć jakie odczuwam dolegliwości".. Kolano spuchnięte, okropny rwący ból, czy to stojąc, czy podczas chodzenia, lekarz stwierdził że "taka uroda mojego kolana", ale wysłał mnie na rezonans magnetyczny …
Opinia dodana przez: Pani Paulina

lek. dent. Piotr Fabrycy

Serocka 51 A lok. 2

Miły stomatolog do pogawędki. W trakcie konsultacji lub leczenia nie informuje o wszystkich możliwościach i posługuje się krótkimi zdawkowymi informacjami. Nie wykorzystuje nowych możliwości odbudowy zębów. Preferuje odbudowy koronami nawet jeśli wiek pacjenta jest młody i ten ma prawie całe ząb. Czyszczenie zębów z kamienia wykonane niedbale - pozostawiony kamień na trójce od strony językowej, w przestrzeniach międzyzębowych siekaczy oraz na zębach trzonowych (siódemki).

lekarz Marcin Zawała

Chirurg ogólny, USG

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SUKURS-MED"
ulica Młyńska 336
32-420 Gdów

Bardzo polecam, miło i fachowo. Badanie USG przebiegło w porządku i bardzo dokładnie. Wszystko zostało wyjaśnione przez Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Wiktoria

lekarz Katarzyna Kajor

indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
Sienkiewicza 2
32-600 Oświęcim

Pani doktor jest kompetentna, uprzejma, bardzo miła i ma profesjonalne podejście, polecam serdecznie.

lek. dent. Bartłomiej Fober

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
ulica Kościuszki 12C
43-400 Cieszyn

Polecam lek.Bartlomieja Fober,niezwykle uprzejmy empatyczny,o wysokich umiejętnościach i kompetencjach..dziękuję bardzo..
Opinia dodana przez: Elżbieta Zielonka

lekarz Mateusz Zaczyk

Szpital Powiatowy w Limanowej
Józefa Piłsudskiego 61
34-600 Limanowa

Polecam dr. Zaczyka rozwiązał mój problem mimo to że inny ginekolog zlekceważył :) dostałam przepisane leki od doktora
Opinia dodana przez: Karolina

lek. dent. Wojciech Lambrecht

Bełdan 2

Pan Doktor od początku do końca ekstrakcji 8 wykazał się pełnym profesjonalizmem, wyjaśnił wszelkie niepewności, poinformował o przebiegu zabiegu jak również w trakcie mówił po kolei co się dzieje, jednocześnie uspokajając. Dba o pacjenta na każdym kroku. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Sabina Stanisławczyk

ul. Krakowska 170
38-400 Krosno

Pani doktor Sabina Stanisławczyk jest wrażliwym, empatycznym lekarzem. Spokojnie wytlumaczy, zapisze co, kiedy trzeba robić, żeby było dobrze. Jest bardzo zainteresowna efektami leczenia, reaguje na każde uwagi pacjenta. Ma świetny kontakt z pacjentem, nie tylko w gabinecie, ale także w swoim czasie prywatnym. Lekarstwa, które pani doktor zastosowała szybko poprawily stan mojej skóry. Każdemu polecam jeśli ma problem dermatologiczny.

lekarz Joanna Krupa

Lekarz rodzinny

ulica Dąbrowa 17/15
85-147 Bydgoszcz

Pani doktor jest lekarzem, który budzi zaufanie. Fachowo oceniła mój stan zdrowia oraz wytłumaczyła jak się mam leczyć. Jest przy tym miła i uprzejma. Polecam tego lekarza!!
Opinia dodana przez: Leszek