109 Szpital Wojskowy w Szczecinie
Thugutta 6a lok. 1
Żle Pan wykonał i opisał badanie który kosztował moją mamę życie.Odradzam tego lekarza , ponieważ jest nie kompetetny.Karma wraca
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PROMED" Sp. z o.o.
ulica Różyckiego 6
Jelenia Góra
Trafiłem do p.doktor i rozpoznała u mnie chorobę niedokrwienną serca! Meczyłem się długo wcześniej a lekarz rodzinny sobie nie radził.Pani dr mnie sumiennie przebadała i zleciła nowe leki.jestem po 2 wizycie i czuję się o wiele lepiej! rewelacyjne podejście do pacjenta - polecam gorąco! Gierski Fabian
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Kapuściska
al. Planu 6-Letniego 40
Bydgoszcz
Powiem tak, lekarz na trudne czasy! Proszę mi wierzyć, wiem co mówię. Może nie jest specjalnie wylewna, jednakże wyjątkowo kompetentna. Do tego punktualna i obowiązkowa co wśród lekarzy wcale nie jest takie powszechne. Panią Doktor docenia się naprawdę gdy zetkniemy się z poważnym problemem zdrowotnym.
Kłodzka 1 / 5
Polanica-Zdrój
Kilka razy byłam pacjenętką dr Goleń i zawsze tak samo: powitanie ,diagnoza, efektywne leczenie i właściwe zalecenia. Widać , że w praktyce Tego lekarza to standard. Doktor Goleń to lekarz , który lubi swój zawód , a ilość pacjentów przed gabinetem jak przyjmuje jest najlepszą rekomendacją Jego wiedzy i zaangażowania . Polecam
Prywatny Gabinet Stomatologiczny lek dent Małgorzata Czupak
Benjamina Bilsego 7/9
Legnica
Wspaniała stomatolog, profesjonalne, miłe podejście do pacjenta. Wizyty planowane, okres oczekiwania na wizytę niezbyt długi. Godne polecenia.
Poradnia dla dzieci. Przychodnia Rejonowa Nr 4. Samodzielny POZ
ul. Bolesława Chrobrego 17
Siedlce
Opinie pozytywne widze ze sprzed kilku lat . Kobieta okropna. Nie przyjęła chorego dziecka ,mowila takim tonem ze dziecko uciekło wystraszone w kąt. Nie polecam.
H.Modrzejewskiej 4/4
Koszalin
Niestety pani doktor nie wykazuje cech empatii w stosunku do starszych pacjentów. Jest opryskliwa i nieuprzejma. Być może w przychodniach NFZ nie musi być miła. Nie polecam.
STOMATOLOGIA, PROTETYKA
Graniczna 78 A
Kalisz
Ja nie polecam. Przygotowywała zęba do leczenia kanałowego bardzo długo i tak go zniszczyła, że jak doszło do zatrucia to został z niego już tylko pieniek tuż przy dziąśle. Dodam, że ząb psuł się od korzenia a korona nie miała próchnicy i większych oznak psucia. Czyszczenie kanałów zrobiła niedokładnie i zaraz po zatruciu pojawił się ból nie do zniesienia utrzymywał się przez kilka dni i był odporny na wszystkie tabletki …
Przychodnia Lekarska Med-Lux
Rynkowa 63, Przeźmierowo
Przeźmierowo
Najlepszy ortopeda na świecie. Polecam wszystkim bardzo mocno! Wysyła na wszelkie możliwe badania, bardzo dociekliwy. Przy tym bardzo życzliwy.
USG
1-go Maja 65 II piętro gabinet 8
Skarżysko-Kamienna
Byłem u Pana Doktora kilkakrotnie. Dobry specjalista, moim zdaniem z tej dziedziny w Skarżysku najlepszy
Prywatny Gabinet Laryngologiczny LAR-MEDICA dr n.med. Barbara Popławska
Edukacyjna 1B
Białystok
dr Barbara Popławska - LARYNGOLOG - polecam wszystkim. Jest kompetentna w swoim zawodzie. Poświęca pacjentowi odpowiednio dużo czasu, aby dokładnie zbadać, wytłumaczyć chorobę i metodę leczenia. W kontakcie z pacjentem jest uprzejma i wzbudza zaufanie. Moim zdaniem jest lekarzem na " 6 ", dlatego polecam wszystkim, nie tylko znajomym.
MEDICAL-DENT
Jasna 14A/64
Gliwice
Witam, nazywam się Kinga Bukowiec i z całym przekonaniem polecam Panią dr Jadwigę Waśkowską. Pani dr Jadwiga Waśkowska jest wspaniałym specjalistą, dobrym i życzliwym człowiekiem. Ma złote serce dla pacjentów. Poświęca maksimum uwagi, wszystko co mówi i robi jest przemyślane i omówione z pacjentem. Jest miła, sympatyczna, ciepła. Cierpliwie słucha i zarazem tłumaczy. Odpowiada na każde nurtujące pytanie. Nie zbywa, nie ucina pytań, nie uspokaja pusto, nie pospiesza, nie jest …
Bardzo polecam. Trafiłam na tego Pana Doktora na Izbie Przyjęć gdzie znalazłam się przez uraz kolana. Pan Doktor dokładnie mnie zbadał, przeprowadził skrupulatny wywiad i skierował na RTG. Obraz kolana z RTG przeanalizował i opisał mi w tak zrozumiały i ludzki sposób, że pierwszy raz wiedziała dokładnie co się dzieje z moim kolanem i jak będzie przebiegać ewentualne późniejsze leczenie. Byłam kompleksowo obsłużona i potraktowana tak jak każdy lekarz powinien …
Pro-Dent Raciechowice
Raciechowice 330
Dobczyce
Doskonały lekarza Uprzejmy dokładny delikatny cierpliwy Absolutnie polecam przyjmuje nawet dzieci małe