Wspaniały lekarz. Doświadczony i najlepszy w swoim fachu. Bardzo miły dla swoich małych pacjentów. Zaangażowany w swoją pracę.I co najważniejsze- nie przepisuje dzieciom antybiotyków bez potrzeby, tak jak się to dzieje w poradniach. Gorąco polecam.
Jedyny lekarz,który przejal sie moja choroba i dazy do jej trafnego zdiagnozowania i leczenia.Mily,spokojny,nie przepisuje lekow z powietrza zeby nie zaszkodzic.
Z pewną odpowiedzialnością polecam tego lekarza. Życzę sobie i wszystkim abyśmy tylko tak profesjonalnych i dobrych specjalistów napotykali na swojej drodze.

lekarz Paweł Wawrzyniak

Ginekolog położnik, Ginekolog

Płońsk

od 20 lat uczęszczam na wizyty do pana doktora. Nadzwyczajny człowiek, wie jak ma rozmawiać z ludzmi , by rozwiać ich obawy. Według mnie jego kompetencje są cudowne, nadzwyczaj realistyczne. Nie traficie w lepsze ręce. W dzisiejszych czasach taki lekarz, to wartość dodana do mojego zdrowia.
Opinia dodana przez: Daria z Warszawy

Zofia Janicka

Skierniewice

Pani Janicka bardzo miła owszem, ale znam co najmniej kilka osób w tym mojego syna, którego prowadziła i doprowadziła do pogłębiania się wady wzroku. metody które stosuje u dzieci zostały wyśmiane w klinice w Katowicach i Chorzowie, a brak ich skuteczności potwierdzony w dalszym okresie. Syn rozpoczął leczenie u Pani Janickiej z wadą około -1 a zakończył z "denkami od słoika". Tekst " pani słucha" pozostanie na długo w mojej …
Opinia dodana przez: Marzena

lek. med. Jerzy Ruszkarski

CenterMed
ul. Waryńskiego 10a

Jestem bardzo zadowolona. W rozmowie Pan doktor może nie jest wylewny, ale to mi odpowiada. Jest konkretny i zwięzły. Zabiegi wykonane bardzo dobrze, a blizny ładne:) Być może w poprzednim życiu był krawcem:)) Mogę polecić z czystym sumieniem Pana doktora, a jemu samemu baaardzo podziękować:)

lek. dent. Justyna Więckowska-Popis

Radomska 18
24-100 Góra Puławska

Koleżanka poleciła mi Panią Justynę. Bardzo delikatnie zajęła sie moimi zębami i powoli wytłumaczyła mi,jakie mam problemy. Polecam każdemu kto boi się zaufać dentyście. Ma podejście i potrafi

lekarz Agnieszka Szeremeta

Medyk Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Towarowa 2A
89-620 Chojnice

Pani doktor zajmuje się od ponad roku moja 6 letnia córka. Przeprowadziła nas przez zabieg na migdały i do dziś prowadzi. Z każdym problem krwawieniem z noska niedosłuchem dzwonię i uzyskuje pomoc. Zawsze znajdzie lukę by nas przyjąć. Kobieta na odpowiednim stanowisku z wspaniałą ciepłą duszą i mega wspaniałym podejściem do dzieci. Córka do dziś pani doktor wspomina a jak widzi głośno krzyczy dzień dobry.
Opinia dodana przez: ILONA
{'id': 32591, 'name': 'Bielsko-Biała'} Lekarz rodzinny
                                       lek. med. Maciej Gaczyński

lek. med. Maciej Gaczyński

Lekarz rodzinny

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Najlepszy lekarz jakiego znam. Szeroka wiedza medyczna, kompetencja na najwyższym poziomie. Czas dla pacjenta i zrozumienie.
Opinia dodana przez: Gabriela

lekarz Michał Bodnar

Gimnazjalna 41 b/1042
26-200 Końskie

Lekarz bardzo kompetentny. Uprzejmy. Pomocny. Dokładnie tłumaczy co robi w trakcie wizyty. Przy tym jest delikatny co bardzo ważne. Wzbudza zaufanie. Wizyta przebiega w dobrej atmosferze bez skrępowania. Polecam
Opinia dodana przez: Danusia

dr n. med. Aleksandra Wilczek-Banc

Kardiolog

Przeniesiona !!! Zabrska 14/3
al. Korfantego 5 (Unimed)

Pierwszy raz miałem dzisiaj wizytę. Cóż można powiedzieć. SUPER i tyle. Profesjonalizm kultura osobista. Polecam.
Opinia dodana przez: Wiesław

lekarz Piotr Szymanek

Wiśniowa 37

Bardzo dobry i kompetentny, wszystko wyjaśnia i uspokaja. Naprawdę godny polecenia specjalista.

Klaudiusz Gerke

Ośrodek Chirurgii Plastycznej Dr Macieja Kuczyńskiego Filia w Rzeszowie - Szpital
Moniuszki 8
35-017 Rzeszów

Nie polecam.Lekarz ma tylko jedno zadanie: wyleczyć chorego. Jaką drogą tego dopnie, jest rzeczą obojętną. Zazwyczaj medycyna jest sztuką czasu. Lekarstwa działają wolniej niż choroby. Gdzie nie zagląda słońce, tam zagląda lekarz

lekarz Anna Giżewska

Biskupiec, Parkowa 10
11-300 Olsztyn

Witam i polecam bardzo dobrego specjaliste Górecki z Ketrzyna

lekarz Mirosława Szewczyk

ulica Jagiełły 14/30
11-500 Giżycko

Gorąco polecam tego Lekarza, jest świetnym lekarzem i bardzo uprzejmą osobą. Wiem że jestem w dobrych rękach i zawsze mogę liczyć na pomoc w leczeniu.
Pani Doktor ma opinię najlepszego neurologa dziecięcego na " Kielecki rynek", i z tą opinią się zgadzam. Zamyka się na dalszą diagnostykę, nie bierze pod uwagę sugestii rodzica, ogranicza się do możliwości diagnostyki na oddziale w Szpitalu na Grunwaldzkiej, jeden wynik wystarcza do wdrożenia leczenia, które uniemożliwia dalszą diagnostykę na kilka lat- miesięcy. Nie podpowie pacjentowi, że w innych szpitalach są inne możliwości, których Kielce nie mają i nie stosują. …

Ali Shawkat

Chirurg naczyniowy

Inowrocław

Dawno nie spotkałem tak kompetentnego a zarazem przyjemnego lekarza. Podczas badania wyjaśnia dokładnie co widać na monitorze i gdzie pojawiają się ewentualne przyczyny choroby. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Wojtek

lekarz Wojciech Adamaszek

ZOZ Wodzisław Śląski
Wodzisław Śląski

Nie polecam. Byłam u tego lekarza dwa razy i dwa razy za dużo. Pierwsza wizyta z synem gdy miał 4 tygodnie. Problem z katarem i mlekiem modyfikowanym. Usłyszałam ze jestem przewrażliwiona i ze to na pewno pierwsze dziecko bo z drugim nie będę tak biegać z byle czym. Po kilku miesiącach przeczucie mnie nie myliło co do mleka modyfikowanego bo dziecko miało alergie a lekarz stwierdził ze „ jest mały, …

dr Andrzej Zapart

NZOKrakow Poludnie
ul.Bialoruska15

Wizyta na NFZ w przychodni Na Kozłówce Kraków. Pan doktor: - nie przeprowadził wywiadu (brak pytań o ciążę, karmienie itd), - stwierdził, że wydzielina jest żółtawa, ale "chyba tak pani ma" (nie wiem skąd ta informacja, to była moja pierwsza - i ostatnia - wizyta u tego ginekologa), - nie zlecił cytologii (mimo kwalifikowania się do darmowego badania na NFZ, prośby i informacji o niedawnej infekcji), - stwierdził, że badanie …
Opinia dodana przez: Angelika
Bardzo polecam. Od pierwszej wizyty wszystko było jasne i zrozumiałe. Pani Kasia jest bardzo miłą i delikatną osobą. Wyleczyła wszystkie moje zęby zgodnie z zaplanowanym procesem :)