Małgorzata Konik

Lecznica Ursus

Zdecydowanie zawsze polecam Panią Doktor. To lekarz z ogromną wiedzą. Wizyty zostały przeprowadzone bardzo dokładnie, a plan leczenia wyjaśniony krok po kroku. Czuć, że pacjent jest tutaj w rękach prawdziwego eksperta i wspaniałego człowieka.
Opinia dodana przez: Aga

dr n. med. Agnieszka Wierzbowska

Hematolog

Klinika Hematologii

Spotkałam w swym życiu wielu lekarzy. Pracuję z ludzi i wiem jak trudno czasami jest powstrzymac złe emocje, usmiechac sie mimo piekielnego zmęczenia. ..... Pani dr Wierzbowska to przemiła i ciepła osoba. Nie zawsze przekazuje mi dobre informacje, ale robi to w taki sposób, że czasami aż mi głupio, że jestem chora i musi powiedziec mi coś czego wolałabym nie słyszeć. Zawsze mnie pamięta, jest taka empatyczna, wszystko tłumaczy, nigdy …

Elżbieta Sikora

Alergolog

Tarnowskie Góry

Dr Elżbieta Sikora to bardzo dobry specjalista, to lekarz który naprawdę chce pomóc i dogłębnie szuka wszystkich przyczyn choroby. Bardzo miła i ciepła osoba - wspaniała dla dzieci. Mogę ją polecić każdemu.

lekarz Wanda Cabala

Szpital Powiatowy
JÓZEFA IGNACEGO KRASZEWSKIEGO 142
33-380 Krynica-Zdrój

PAMIRTAM PANIĄ DOKTOR GDY BYLEM W SANATORIUM.PRZYJELA MNIE PO SKOŃCZONEJ PRACY .UPRZEJMA, MĄDRA,KOMPETENTNA.PRAWDZIWY WZOR DLA POLAKA POLAKA KATOLIKA.DZIS KIBICUJE JEJ W WALCE O SWE DOBRE IMIE,KTORA ZSZARGALA JEJ "PRZYJACIÓŁKA" KRYSTYNA ZIOBRO I JEJ SYN PROKURATOR STRZEZCIE SIE RODZINY ZIOBRO NAJBARDZIEJ MŚCIWYCH,FALSXYWYCH LUDZI.O CZYM WIE CALA KRYNICA ZDROJ.BOG NIECH CHRONI I DAJE LASKI PANI DOKTOR I JEJ BLISKIM.JEJ FALSZYWI PRZYJACIELE NIECH PALĄ SIĘ W PIEKLE NA WIEKI
Opinia dodana przez: JERZY

dr n. med. Michał Panasiuk

Szpital im. M. Kopernika w Łodzi

Dr. Panasiuk 2 sierpnia 2023 roku zoperował w szpitalu Bonifratrów w Łodzi staw skokowy mojego męża , dzięki wstawionej endoprotezie może normalnie funkcjonować. Pan doktor jest super fachowcem w swoim zawodzie i nie jest to żadną przesadą, ponieważ takich jak on jest niewielu .Do każdego pacjenta podchodzi bardzo profesjonalnie. Poza tym jest sympatycznym człowiekiem.
Opinia dodana przez: MIROSŁAWA

lek. dent. Marcin Grzesiuk

Wiśniowa 76 a
38-126 Markuszowa

Bardzo polecam podejście do pacjenta wspaniale dokładnie tłumaczy każdy zabieg życzliwy, miły córka jest bardzo zadowolona.

lekarz Antoni Elwirski

Dermatolog

Gabinet Antoni Elwirski
Lęborska 56
Sierakowice

Lekarz moim zdaniem bardzo konkretny i pomocny. Wiele razy korzystałam z jego porady i nigdy się nie zawiodłam. Polecam

lekarz Ewa Jankowska

Anestezjolog, Laryngolog

Przychodnia Lekarza Rodzinnego ul. Skarżyńskiego 6 ,gabinet laryngologiczny pokój 103, tel.kom. 607634630
Południowa 15
64-030 Śmigiel

Świetny lekarz, zdaje mi się, że jest lekarzem z tzw. powołania, świadczy usługi z zakresu laryngologii, ale potrafi zdiagnozować chorobę spoza swej specjalizacji podczas gdy inni leczą cię na zwykły katar, który w rzeczywistości jest tylko objawem czegoś innego, dodatkowo jest bardo miła ,poświęca czas pacjentowi a wychodząc z wizyty u Pani doktor wiesz co podejrzewa i co powinno się zrobić. Polecam każdemu.

lekarz Włodzimierz Połubiński

LANCET Chirurgia Jednego Dnia
al. Aleja Wojska Polskiego 39
10-295 Olsztyn

Lekarz,który potrafi postawic na nogi osobę cierpiàcà w kilka dni .

lekarz Ilona Jahn

Endokrynolog, Ginekolog położnik

Przychodnia
Polna 13/13A
97-300 Piotrków Trybunalski

Pani doktor chyba kompetentna, mam wrażenie ,ze jej wizyty trwają w nieskończoność mimo ,że przychodzi się po receptę trwają zazwyczaj pół godziny i umoralnia cie odnośnie twojego życia. Nie obchodzi ją fakt ,że jest się osoba bez pracy i nie stać człowieka na wykwintne rarytasy. Dlatego najlepiej nie mówić ,że coś ci dolega. Kiedy prosi się o to by leki były wypisane na osobnych receptach , bo taniej można je …
Opinia dodana przez: Maria

lek. dent. Jerzy Ochnicki

NZOZ S.C. "ORTOS" Filia
Pocztowa 34/22

Gorąco polecam , moje leczenie zakończyło się kilka lat temu . Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Podejście doktora do pacjenta wzorowe . Konkurencyjne ceny i możliwość rozłożenia na raty to dodatkowy bardzo duży plus .

lekarz Małgorzata Tomczak

Internista, Pulmonolog

Krokusowa 16
62-023 Robakowo

Polecam serdecznie!!!!! Pani doktor wszystko dokładnie tłumaczy, człowiek czuje się bardzo zaopiekowany, super prowadzi pacjenta. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Opinia dodana przez: S

dr Iwona Szuścik

ulica Kamieńskiego 11

Ja nie mam szczególnie dobrych wspomnień. Wizyta szybka, pani doktor ogólnie ignorowała to, co mówiłem, wynik badania wypełniony z błędami. Totalnie nieadekwatne to było do ceny usługi, bo nie mówię o wizycie na NFZ, tylko płatnej.
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Zbigniew Krzyś

Morcinka 29
86-300 Grudziądz

jeśli lekarz wystawia sobie sam opinie że jest wspaniały to świadczy tylko o jego beznadziejności

lek. dent. Olga Lewczuk

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Gabinet Stomatologiczny Pasja
Kościuszki 9
09-140 Raciąż

super lekarz, miła i uprzejma, taka fajna

Adam Słoka

Centrum Diagnostyki Okulistycznej INTEROFTALMIKA s.c.
Fieldorfa Nila 10/3U

Pan doktor Słoka przeprowadził u mnie zabieg usunięcia zaćmy , przy okazji zabiegu skorygował moją wadę wzroku z - 25 dioptrii na - 1,5 . Jeat to jedyny znany mi prawdziwy lekarz ,który nie patrzy ma pieniądze a raczej zajmuje się pacjentem , byłem u naprawdę znanych okulistów w Łodzi , Warszawie gdzie zainteresowanie pacjentem jest naprawdę słanbe .

lekarz Elżbieta Helena Sosnowska

Endokrynolog, Internista

SPZOZ Warszawa Wola-Śródmieście
ulica Ciołka 11

Super lekarka. Podchodzi do pacjenta uprzejmie, miło, fachowo przeprowadza wizytę, bada pacjenta, słucha co on mówi. Leczę się u tej doktor od dawna raz na NFZ raz prywatnie, bo ciężko się do niej dostać. Super lekarz polecam, a na pewno się u niej na wizycie nie zawiedziesz.

dr n. med. Andrzej Borowiecki

SPSK1
SIEDLECKA 2
Police

Super lekarz. Po operacji tarczycy ,wszyscy oglądający moją szyję zachwycali się mistrzostwem wykonania. Po dwóch tygodniach prawie nie widać blizny. M.G.

lekarz Jan Sekuła

centrum psychoterapii rodzin
Śniadeckich 1
Radom

Pan Doktor wzbudza zaufanie co do kompetencji, moim zdaniem wystarczająco poświęca czas na wizytę, zleca badania potrzebne do postawienia prawidłowej diagnozy, empatyczne podejście do pacjenta.

lek. dent. Tomasz Żabski

Spółdzielców 85
72-010 Police

Cudowny lekarz i człowiek. Pełen profesjonalizm i wspaniałe podejście do pacjenta.Jak leczyć lub wyrywać zęby tylko dr Tomasz szczerze polecam (stomatologia na Leśnej w Wałczu)
Opinia dodana przez: Marcin K.