Spotkałam w swym życiu wielu lekarzy. Pracuję z ludzi i wiem jak trudno czasami jest powstrzymac złe emocje, usmiechac sie mimo piekielnego zmęczenia. ..... Pani dr Wierzbowska to przemiła i ciepła osoba. Nie zawsze przekazuje mi dobre informacje, ale robi to w taki sposób, że czasami aż mi głupio, że jestem chora i musi powiedziec mi coś czego wolałabym nie słyszeć. Zawsze mnie pamięta, jest taka empatyczna, wszystko tłumaczy, nigdy …
Szpital Powiatowy
JÓZEFA IGNACEGO KRASZEWSKIEGO 142
Krynica-Zdrój
PAMIRTAM PANIĄ DOKTOR GDY BYLEM W SANATORIUM.PRZYJELA MNIE PO SKOŃCZONEJ PRACY .UPRZEJMA, MĄDRA,KOMPETENTNA.PRAWDZIWY WZOR DLA POLAKA POLAKA KATOLIKA.DZIS KIBICUJE JEJ W WALCE O SWE DOBRE IMIE,KTORA ZSZARGALA JEJ "PRZYJACIÓŁKA" KRYSTYNA ZIOBRO I JEJ SYN PROKURATOR STRZEZCIE SIE RODZINY ZIOBRO NAJBARDZIEJ MŚCIWYCH,FALSXYWYCH LUDZI.O CZYM WIE CALA KRYNICA ZDROJ.BOG NIECH CHRONI I DAJE LASKI PANI DOKTOR I JEJ BLISKIM.JEJ FALSZYWI PRZYJACIELE NIECH PALĄ SIĘ W PIEKLE NA WIEKI
Dr. Panasiuk 2 sierpnia 2023 roku zoperował w szpitalu Bonifratrów w Łodzi staw skokowy mojego męża , dzięki wstawionej endoprotezie może normalnie funkcjonować. Pan doktor jest super fachowcem w swoim zawodzie i nie jest to żadną przesadą, ponieważ takich jak on jest niewielu .Do każdego pacjenta podchodzi bardzo profesjonalnie. Poza tym jest sympatycznym człowiekiem.
Przychodnia Lekarza Rodzinnego ul. Skarżyńskiego 6 ,gabinet laryngologiczny pokój 103, tel.kom. 607634630
Południowa 15
Śmigiel
Świetny lekarz, zdaje mi się, że jest lekarzem z tzw. powołania, świadczy usługi z zakresu laryngologii, ale potrafi zdiagnozować chorobę spoza swej specjalizacji podczas gdy inni leczą cię na zwykły katar, który w rzeczywistości jest tylko objawem czegoś innego, dodatkowo jest bardo miła ,poświęca czas pacjentowi a wychodząc z wizyty u Pani doktor wiesz co podejrzewa i co powinno się zrobić. Polecam każdemu.
LANCET Chirurgia Jednego Dnia
al. Aleja Wojska Polskiego 39
Olsztyn
Lekarz,który potrafi postawic na nogi osobę cierpiàcà w kilka dni .
Przychodnia
Polna 13/13A
Piotrków Trybunalski
Pani doktor chyba kompetentna, mam wrażenie ,ze jej wizyty trwają w nieskończoność mimo ,że przychodzi się po receptę trwają zazwyczaj pół godziny i umoralnia cie odnośnie twojego życia. Nie obchodzi ją fakt ,że jest się osoba bez pracy i nie stać człowieka na wykwintne rarytasy. Dlatego najlepiej nie mówić ,że coś ci dolega. Kiedy prosi się o to by leki były wypisane na osobnych receptach , bo taniej można je …
NZOZ S.C. "ORTOS" Filia
Pocztowa 34/22
Gorąco polecam , moje leczenie zakończyło się kilka lat temu . Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Podejście doktora do pacjenta wzorowe . Konkurencyjne ceny i możliwość rozłożenia na raty to dodatkowy bardzo duży plus .
Gabinet Stomatologiczny Pasja
Kościuszki 9
Raciąż
super lekarz, miła i uprzejma, taka fajna
Centrum Diagnostyki Okulistycznej INTEROFTALMIKA s.c.
Fieldorfa Nila 10/3U
Pan doktor Słoka przeprowadził u mnie zabieg usunięcia zaćmy , przy okazji zabiegu skorygował moją wadę wzroku z - 25 dioptrii na - 1,5 . Jeat to jedyny znany mi prawdziwy lekarz ,który nie patrzy ma pieniądze a raczej zajmuje się pacjentem , byłem u naprawdę znanych okulistów w Łodzi , Warszawie gdzie zainteresowanie pacjentem jest naprawdę słanbe .
SPZOZ Warszawa Wola-Śródmieście
ulica Ciołka 11
Super lekarka. Podchodzi do pacjenta uprzejmie, miło, fachowo przeprowadza wizytę, bada pacjenta, słucha co on mówi. Leczę się u tej doktor od dawna raz na NFZ raz prywatnie, bo ciężko się do niej dostać. Super lekarz polecam, a na pewno się u niej na wizycie nie zawiedziesz.