lekarz Teresa Grzegorzewska

Alergolog, Internista

Słupy 9
10-381 Słupy

Doktor Grzegorzewska to wspaniała doktor, bardzo uprzejma a co najważniejsze wszystko ładnie tłumaczy także rodzinie chorego. Dzięki temu byliśmy spokojniejsi i wiedzieliśmy , że nasza mama była w dobrych rękach. Tak też było. Wyleczona z zakażenia szczęśliwie przyjechała transportem do domu. Za co jesteśmy bardzo wdzięczni Pni doktor. Oby więcej było takich lekarzy, którzy mają szacunek do pacjenta i rodziny i nie tylko leczyć ale także informować zainteresowanych o leczeniu. …

lekarz Mirosław Wilczyński

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Malinowa 2

Jeśli chora osoba na serce ma lezeć 4 tygodnie w łódzkim szpitalu CKD i czeka stale na konsultacje pana doktora, aż w końcu lekarz rezygnuje z dalszego leczenia, obiecuje a następnie zwodzi, że wykona operację, to dr Wilczyński jest godny polecenia! Niestety takiego lekarza to nawet wrogowi nie polecam.
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Hanna Górska-Rzepa

Anestezjolog, Ginekolog położnik

gabinet prywatny
Szamotulska 19 A

Nie polecam!! Pani doktor podczas wizyty kilkukrotnie była złośliwa, po czym mnie zaczęła obrażać. Wyszłam z gabinetu. Lekarz bez podejścia do pacjenta.
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Zygmunt Orłowski

Centrum Medyczne NZOZ "Starówka"
ulica Lipowa 5
08-300 Sokołów Podlaski

Przestrzegam przed tym człowiekiem! Nie rozpoznał nowotworu złośliwego szyjki macicy. Miesiącami przyjmował na prywatnych wizytach i przekonywał, że wszystko jest OK, a problem leży w psychice. Odmawiał badań. Jeśli zależy Ci na swoim zdrowiu, omijaj go szerokim łukiem!

lekarz Dariusz Rynkun

Wał Miedzeszyński 414A/6/4

Bardzo dobry lekarz, specjalista, uprzejmy i kompetentny. Ja również byłem u Pana doktora na Niemodlińskiej. Mam 85 lat i mnie zapisał Roswere 15
Opinia dodana przez: jerzy

lekarz Robert Surus

Żołnierska 18 lok. 57
10-561 Olsztyn

Stanowczo nie polecam!!! Już piszę, dlaczego. Syn doznał w szkole urazu kolana. Od razu zgłosiliśmy się do poradni ortopedycznej. Wystąpił obrzęk i płyn w stawie kolanowym. Lekarz zlecił rezonans magnetyczny. Wykonaliśmy prywatnie rezonans kolana i stwierdziliśmy z żoną, że tym razem zasięgniemy opinii dr. Surusa, u którego wizyty wprawdzie są drogie, ale podobno warto. Dr Surus potraktował nas bardzo niefajnie, mówiąc już na początku wizyty, że się gdzieś śpieszy. W …
Opinia dodana przez: amsolsztyn

Janusz Jarmołowicz

NZOZ Podlaskie Centrum Medycyny Sportowej i Ortopedii
15-001 Białystok

Przeprowadzone badanie USG ujawniło przyczynę bólu stawu łokciowego i Pan doktor wdrożył odpowiednie leczenie. Zanim trafiłam na wizytę dotychczasowe kosztowne - zaznaczam leczenie (neurologiczne, rehabilitacyjne) podjęte w celu usprawnienia ręki i poprawy funkcjonowania zawodowego okazało się bezskuteczne, dopiero aktualna diagnoza i konsultacja pozwoliła na wdrożenie rozwiązań adekwatnych do zdiagnozowanego schorzenia. Polecam.
Opinia dodana przez: Elwira

lekarz Beata Sawicka-Wojtiuk

NORMO-MED
Spokojna 17/4, Lublin

Do Pani lekarz trafiłam chcąc wykonać laserową korekcję wzorku w 2020 r. Okazało się jednak, iż posiadam stożek rogówki, który uniemożliwia mi wykonanie tego zabiegu do końca życia. Zamiast tego musiałam ratować wzrok poprzez zabieg Cross-linking. Pani lekarz wykonała zabieg oka prawego z wyrównaniem laserem Excimerowym (2020 r.), potem oka lewego już bez lasera (2023). Oba zabiegi wykonane starannie, podobnie z opieką pooperacyjną. Choroba przestała postępować, a nawet trochę się …
Opinia dodana przez: Natalia

lek. med. Tomasz Ptak

Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. św. Ludwika w Krakowie - Instytucja Województwa Małopolskiego
ul. Strzelecka 2

Bardzo dobry lekarz. Świetne podejście do dzieci i dobry kontakt z rodzicami. Uprzejmy, wszystko tłumaczy, zaangażowany, chętny pomocy. Serdecznie polecam!!!

lekarz Ewelina Samborska

Beauty-Shape
ul. Karola Miarki 29 gab.4
59-700 Bolesławiec

Dzień dobry odpowiada dzień dobry dowód proszę to pani pielęgniarka Pani doktor pyta co mnie sprowadza , krótko streszczam. Pani doktor milczy pisze w komputerze pyta jakie czy i jakie leki przyjmuje Znowu pisze komputer i w końcu recepta co i jak mam przyjmować i wszystko Przez całą krótką wizytę nawet kontaktu wzrokowego żadnych pytań I tyle

lek. dent. Paweł Nieckula

ADAD
Kobielska 6 lok.4

Zapisałem się do Pana Pawła Nieckuli z powodu bardzo odległych terminów (pandemia) u mojego obecnego dentysty. Już na początku wydało mi się dziwne, że zadzwoniła do mnie Pani z gabinetu i zapytała czemu umówiłem dwie wizyty (każda po 40 min.) po sobie. Odpowiedziałem, że mam do leczenia kanałowego górną szóstkę, ale Pani zapewniła mnie, że lekarz leczy pod mikroskopem i nie ma takiej potrzeby. Dziwne, bo żaden lekarz nie umawia …
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Urszula Jedynak-Wąsowicz

Alergolog, Pediatra

Centrum Medyczne Liszki
469
32-060 Liszki

Z pomocy Pani doktor korzystaliśmy wiele razy(2 dzieci alergików). Zanim trafiliśmy do najlepszego lekarza - Pani Jedynak-Wąsowicz "odwiedziliśmy" kilku innych specjalistów. Nigdzie nie spotkaliśmy się z tak rzetelnym podejściem do leczenia i z tak miłym lekarzem. W 100% polecamy.
Opinia dodana przez: Irek Klimas

lekarz Adnan Latifa

ulica Św. Piątka 49
22-400 Zamość

Świetny lekarz, pełny empatii, naprawdę godny polecenia psychiatra. Wiem co pisze bo miałem konsultacje u wielu psychiatrów
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Janusz Pawlak

Wiejski Ośrodek Zdrowia
74-200 Pyrzyce

Samo obcowanie z Doktorem Pawlakiem sprzyja mojemu zdrowiu. Dr jest zawsze pomocny, serdeczny, wychodzi naprzeciw potrzebom pacjenta. Ja zawsze otrzymywałam i otrzymuje potrzebną pomoc od Doktora. Jestem Mu za to stokrotnie wdzięczna!

lek. dent. Olga Verevka

ulica Konopnickiej 13
87-410 Kowalewo Pomorskie

Trafiłam do Pani Doktor z polecenia koleżanki. Ale odradzam!!! Rozwiercila mi szóstkę i siódemkę i stwierdziła ze jeśli dalej będzie bolec to trzeba robić kanałowo, ale na następnej wizycie podjęła leczenie ósemki, które było bezskuteczne! Zęby nadal bolały! Na trzeciej wizycie Pani Doktor stwierdziła ze trzeba robić kanałowo ÓSEMKĘ! Przepraszam ale bezczelność i nieprofesjonalizm ze strony doktor i jej asystenta (w dodatku męża) doprowadzili do tego ze ósemka nadaje się …
Opinia dodana przez: Anastasiia

lek. dent. Marta Królik

Głębocka 82

Niestety nie polecam do 5 latków. Doktor nie przywiązuje wagi do nawiązania kontaktu z dzieckiem, dziecko wyszło zapłakane bez wykonanego leczenia,zniechęcone. Pani doktor jakby się spieszyła i nie chciało jej się z dzieckiem wejść w dłuższa dyskusje by zachęcić je do otworzenia buzi. W efekcie zmieniliśmy placówkę i synek ma wyleczone ząbki. Może dobry specjalista ale wg mnie nie do małych dzieci.
Opinia dodana przez: Renata

Paulina Gniłka

Psycholog

Poradnia Zdrowia Psychicznego
ul. Aleksandrowska 159

Polecam, Pani psycholog pełna empatii i bardzo profesjonalna, chodzę już prawie rok na terapię i widzę u siebie poprawę.
Opinia dodana przez: Arek

lekarz Krzysztof Sus

Ośrodek Medyczny DMP Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Mełgiewska 7-9
Lublin

Nie polecam,po dwóch miesiącach od zawału(po zabiegu)pierwsza wizyta kontrolna wg.pana doktora -zdolny do pracy.Praca fizyczna,ciężka.Lekarz nie kompetentny.

lekarz Wiesław Woźniak

Cmentarna 11
95-035 Ozorków

Nie polecam Pana Dr Pan Dr nie miły zero empatii do chorego nie pomógł wręcz prawie krzyczał. Chyba już przesilenie zawodowe. A starsze osoby to już wogóle bez szacunku traktuje.Nie Polecam

lekarz Bogusława Rydzewska

Dermatolog

Jana III Sobieskiego 13/40
39-200 Dębica

Bardzo polecam najlepszy lekarz u jakiego byłam można o wszystko pytać będę polecać panią doktor innym znajomym
Opinia dodana przez: Angelika