lekarz Piotr Sobala

Rybnicka 16
44-300 Wodzisław Śląski

Miły, żartobliwy i konkretny lekarz. Nie ma żadnego problemu jezeli chodzi o relację z pacjentem. Na wszystko uzyskasz odpowiedź. Polecam...
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Beata Zakrzewska-Pniewska

Al. Niepodległości 151/10

Bardzo kompetentna i posiadająca ogromną wiedzę lekarka. Z całą odpowiedzialnością poleciłbym leczenie u niej każdej potrzebującej pomocy osobie.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Izabela Frontczak

NZOZ EUROMED
ulica Łaska 23
98-220 Zduńska Wola

Pani doktor poświęciła dużo czasu na badanie, w końcu dowiedziałem się czegoś innego niż do tej pory, diagnozę potwierdził fizjoterapeuta, fachowe i uprzejme podejście do pacjenta, wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Zaraz po wywiadzie Pani przejrzała szczegółowo całą dokumentację z od początku cyklu leczenia wraz z wystawianymi do tej pory receptami, wytłumaczyła wszystko dokładnie i prostym językiem, bez zbędnych i niezrozumiałych terminów. Polecam.

lekarz Grzegorz Wasiuta

ulica Płk. Władysława Muzyki 39 B/17
22-100 Chełm

Pan Ordynator Grzegorz Wasiuta bardzo kulturalny uprzejmy miły sympatyczny uprzejmy podejście kompleksowe polecam 🙂

dr n. med. Krystyna Karasińska-Siepak

Ginekolog

specjalistyczny gabinet ginekologiczno-położniczy
Krzywa 12 lok. 11

Przyszłam do Pani doktor w 9 tyg ciąży (o moja pierwsza ciaza, jednak noramalnie chodze prawatnie do Pani ginekolog i wiem jak to powinno wyglądac ), nie usłyszałam nawet odpowiedzi na Dzień Dobry , tylko "po co pani przyszla" . Nigdy nie spotkałam tak niemiłego, oziębłego lekarza. Nie umie rozmawiać z pacjentami, żadnego wywiadu , usmiechu , komunikacji. Na pytanie o bóle glowy w ciazy odpowiedziała , że z tym …
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Jarosław Kuprowski

Internista, Lekarz medycyny pracy

Leśna 8 lok. 207
59-300 Lubin

Byłem na pierwszej wizycie w raczej standardowej sprawie. Mam bardzo dobre wrażenie. Pan Doktor dokładnie mnie zbadał, nie poganiał i dowiedziałem się tego co chciałem. Bardzo uprzejme odejście do pacjenta. Póki co super.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Jan Ignaczuk

Kwiatowa 22
22-400 Zamość

Wizyta w Sonologistic : nie dość, że płatna, to jeszcze Pan doktór traktuje pacjenta „przedmiotowo”: nie analizuje schorzenia, mimo że dokumentacja medyczna z kilku lat została przedstawiona, ani charakteru zatrudnienia osoby ubiegającej się o urlop zdrowotny. Nawet nie rozmawia z pacjentem tylko wpis do zeszycika, kilka pieczątek, wypełnienie druczka, „wszystkim daję na tyle miesięcy, więc i pani tyle dostanie”… i do widzenia… No szok… taki lekarz od pieczątek i papierków. …
Opinia dodana przez: Aga

lekarz Daniel Konik - Piński

Słowackiego 2 (Varius Medica)
Września

Jestem bardzo zadowolona że mąż trafil właśnie do tego lekarza w poradni przyszpitalnej. Zostal objety fachowa opieką a jego leczenie przyniosło zamierzony efekt.

lekarz Anna Hara

Lekarz rodzinny, Pediatra

Waryńskiego 9 lok. 23

Pani Doktor jest b. dokładną, wręcz skrupulatna. Lekarz musi ocenić stan na podstawie krótkiego wywiadu , a w 15 min .co można? Ja otrzymałem doskonałą poradę. Lekarz, to wielka odpowiedzialność. Pani Doktor to wiedzą i odpowiedzialność, ale i odrobina konwersacji w miłej atmosferze . Dziękuję i polecam.
{'id': 20562, 'name': 'Grodzisk Mazowiecki'} Chirurg ogólny
                                       lek. med. Jacek Michał Bieńkowski

lek. med. Jacek Michał Bieńkowski

05-827 Grodzisk Mazowiecki

Jestem bardzo zadowolona z usług wykonywanych przez lekarzy tej przychodni. Serdecznie polecam Doktora Jacka Bieńkowskiego, człowieka o niezwykłej kulturze, cierpliwości i ciepła jakim obdarza pacjenta. Duże uznanie dla Pani pielęgniarki.
Opinia dodana przez: Agnieszka Żuk

lekarz Rafał Nazimek

ulica Dobtego Pasterza 129/20

Pan doktor operowal ciesnie nadgarstka Jedstem bardzo zadowolona z operacji superowy kontakt z doktorem w trakcie jak i po operacji.Dokladnie bylam informowana jak mam postepowac dalej Bardzo mily Pan doktor odpowiadal mi na zadane pytania Wedlug mnie godny polecenia. Dziekuje
Opinia dodana przez: Grazyna

lekarz Krzysztof Dąbrowski

Internista, Lekarz medycyny pracy

Indywidualna praktyka lekarska
ulica Liliowa 3
43-340 Kozy

Nie polecam tego lekarza. Podejście prześmiewcze i lekceważące — zamiast słuchać pacjenta, woli podważać decyzje innych specjalistów. Lekarz medycyny pracy zalecił mi konsultację endokrynologiczną, ale ten pan uznał, że skierowanie jest „zbędne”, bo on tak uważa. Zero chęci współpracy, żadnej troski o profilaktykę czy wczesne wykrywanie chorób. A przecież to podstawowa rola lekarza rodzinnego. Z takim podejściem lepiej omijać szerokim łukiem.
Opinia dodana przez: Elżunia

lekarz Dorota Kogowska

Lubelska 50d/21
08-400 Garwolin

Zdecydowanie nie polecam kontaktu z tym lekarzem. Miałem wyznaczoną wizytę w Przychodni CENTRUM w Garwolinie dn.28.06.2018 na godzinę 17.00. Po wejściu do gabinetu przedstawiłem cel mojej wizyty. Prosiłem o wystawienie skierowania do Poradni Specjalistycznej Chirurgii Klatki Piersiowej w Warszawie, gdyż takie skierowanie jest wymagane w tej poradni. Nadmieniłem również, że mam wyznaczoną wizytę w tej Przychodni na dzień 09.07.2018r. Pani lekarz niestety takiego skierowania mi nie wystawiła, gdyż nie ma …
Opinia dodana przez: Grzegorz

lek. dent. Jadwiga Banaszak

Ortodonta, Stomatolog

ul. Kazimierza Wielkiego 3 d
56-400 Oleśnica

kobieta, która nie nadaje się na lekarza, nie powinna mieć żadnego kontaktu z ludźmi a co dopiero z dziećmi, potraktowała nas z pogardą jak śmieci, z łaską i pretensjami, że śmieliśmy do niej przyjść na nfz

lekarz Katarzyna Pławecka-Kotas

ulica Bratnia 57
43-200 Pszczyna

Leczę się u Pani Katarzyny od kliku lat, w wcześniejszej placówce i obecnej. Zawsze byłem wysłuchany, zaopatrzony w odpowiednie lekarstwa (recepty). Zlecone leczenie zawsze było skuteczne. Polecam

lekarz Barbara Fabisiak

Gabinet Barbara Fabisiak
Śniadeckich 22
Gryfice

Pani przyjmuje w przychodni przyszpilanej, na jednego pacjenta schodzi ok 20 min. i nie żeby tak szczegółowo się zajmowała się problemem. Pani musi sobie pogadać o pogodzie, dzieciach, przepisach itp. Kidy przyszłam z czerwonymi i piekącymi oczami wystawiła diagnozę nawet nie zaglądając mi w oczy?! Pielęgniarka oczywiści zmierzyła ciśnienie itp ale pani doktor nic. Miła ale nie na pogaduchy człowiek tam przychodzi.

lekarz Grażyna Kozak

wieliczka
32-020 Wieliczka

Trudno sie dostac,jest kierowniczka osrodka,szypko pozbywa sie pacjenta,pisze duzo silnych lekow,jest chyba cala dobe w osrodku , ja przyszlem pozno i jeszcze byla

lekarz Andrzej Bobrowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Falck Medycyna Region Małopolski
ul. Mazowiecka 2/4

Kolejny lekarz z cyklu miły, lecz mało kompetentny. Byłam leczona u niego na niedoczynność tarczycy przez kilka lat i raz bywało lepiej, a raz gorzej. Skonsultowałam wyniki z dwoma lekarzami i oboje stwierdzili, że nie można u mnie stwierdzić na 100% niedoczynności tarczycy i że w pewnym momencie pan Bobrowski spowodował u mnie nadczynność tarczycy. Najśmieszniejsze były teksty o tym, że mogę sobie sama regulować dawkę leku (czyt. obserwować organizm …

lek. dent. Iwona Materna

Glinik Charzewski 39
38-100 Strzyżów

Dziecko po 3 latach wizyt. Ostatnia wizyta miała miejsce około 2 miesiące temu z powodu bólu zęba. Pani Materna już go wczesniej leczyła. Ząb został zaplombowany bez borowania. Dentystka zapytała kiedy boli ząb i kazała obserwować. Skończyliśmy w innym gabinecie gdyż dziecko bardzo cierpiało z powodu bólu tego zęba. Okazało się, że czeka nas leczenie kanałowe. W innym zębie, też leczonym przez Panią Maternę, powstał ropień. Teraz dziecko przechodzi przez …

lekarz Dorota Dziurman

Zespół Przychodni Lubmed
ulica Gwarków 82
59-300 Lubin

Nie polecam. Zajmuje się tym od czego nie jest lekarzem. Ja poszedłem do psychiatry, a nie do dentysty.
Opinia dodana przez: Krzysztof S.