dr n. med. Barbara Tomaszek-Słota

Chirurg naczyniowy

Wyczółkowskiego 26/4 (Sigma Bi)
41-902 Bytom

Polecam panią doktor, bardzo miła, dzisiejsze badanie poszło szybko i sprawnie,wszystko wytłumaczono.Z Panią doktor miło się rozmawia i nawet żartuje. Zenon

dr hab. n. med. Kazimierz Niemczyk

Audiolog, Foniatra

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Mam pytanie do innych pacjentów prof. Niemczyka. Bardzo zależy mi na tym, by mój tata trafił pod jego opiekę - ma schorzenie wymagające zabiegu. Słyszałam, że czas oczekiwania na przyjęcie na oddział na Banacha jest bardzo długi. Czy prof. Niemczyk u kogoś przyspieszył leczenie po wizycie prywatnej? Przypadek taty jest dość powazny
Opinia dodana przez: Emilia

dr n. med. Waldemar Sobański

Wyszyńskiego 40a lok. 2
65-536 Zielona Góra

Bardzo kompetentny lekarz z dużym doświadczeniem , ludzki , obyty . Pomogl mi gdzie inni nie potrafili !
Opinia dodana przez: SiLe

lekarz Przemysław Korszun

64-500 Szamotuły

Prowadziłam ciążę u dr na NFZ. Nigdy nie zlecił badań, nie dał skierowań. Wszystko robiłam prywatnie. Ważniejsze USG też prywatnie u kogoś innego, bo od dr nigdy nawet nie dostałam opisu. USG przez brzuch zrobił raz. Badanie USG u dr trwało 2min. Płci dziecka nie określił nigdy. Zawsze twierdził, że wszystko ok i zlecał wizyty co 4 tyg. Jak przestało być ok-trafiłam na izbę, ale wypuścili mnie bo za kilka …
Opinia dodana przez: A

Paweł Raczunas

Radiolog

Gabinet lekarski
81-404 Gdynia

Bardzo uprzejmy , tłumaczy wszystko bardzo dokładnie nie da się go nie lubić polecam każdemu. Nie zgadzam się z innymi opinami większość jest oczerniająca.
{'id': 32591, 'name': 'Bielsko-Biała'} Gastroenterolog
                                       lek. med. Aleksandra Żurawik-Loranc

lek. med. Aleksandra Żurawik-Loranc

Gastroenterolog, Internista

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Pani doktor bardzo rzeczowa i kompetentna, przed badaniem przeprowadziła dokładny wywiad, po przeprowadzonym badaniu wyjaśniła wszystkie zagadnienia i wypisała skierowanie do poradni specjalistycznej. Niestety ze względu na godziny pracy musiałam zapisać się do innego specjalisty w Euroklinice, ale i tak gorąco polecam wizytę u Pani Aleksandry Żurawik-Loranc.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Jędrzej Gierszewski

Chełmońskiego 1
63-101 Śrem

Pan.Dr Gierszewski to wspaniały i wyjątkowy lekarz.Wybitny fachowiec który pomógł mi zupełnie bezinteresownie w poważnym urazie barku. Jestem Mu niezmiernie wdzięczny.
Opinia dodana przez: Maciej Mikuła

Jacek Madejski

Urolog

Poradnia Urologiczna
Racibórz
Rydułtowy

Wizyta w publicznej przychodni (na NFZ) trwała 3 min. Pana nie interesowały zbytnio wyniki, które chciałem mu pokazać i skonsultować. Na wyniki badania moczu nawet nie spojrzał. Od razu podważył wstępne rozpoznanie choroby, ale na pytanie z czego wynika ból nie umiał odpowiedzieć -jedyną odpowiedzią byla: na pewno nie z ... (tu przyczyna leczenia). Oby jak najmniej było lekarzy z takim podejściem do pacjenta.
Opinia dodana przez: Pacjent

Maria Czujko

Kostrzyn nad Odrą

Byłam u Pani Marii miesiąc temu na leczeniu kilku zębów. Usłyszałam, że wszystko jest już zdrowe. Po krótkim czasie pojawił się ból, więc poszłam do innego dentysty — okazało się, że żaden z tych zębów nie został prawidłowo wyleczony, a jedna plomba została położona na próchnicy. Jeden z zębów wymaga teraz leczenia kanałowego, co nie rozwija się w miesiąc. Jestem bardzo rozczarowana i niestety nie polecam.
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Joanna Wojtyś

Endokrynolog, Ginekolog

LASER MED

Mialam szcxescie spotakc tę lekarkę podczas wizyty na sorze w Prokocimiu, dr od razu postawiła bardzo dobra diagnozę, dobrała odpowiednie leczenie dzieki czemu córka była hospitalowana tylko od piątku do poniedziałku a co najwazniejsze skutki leczenia widac bylo od razu. Leczenie bylo skuteczne, bez przetrzymania dziecka w szpitalu dluzej na siłę. Bardzo jestem wdzięczna i cieszę się, że trafiłam na taką lekarkę.

lekarz Mariusz Andruszków

Lecznictwo Ambulatoryjne RCZ
ulica Józefa Bema 5-6
59-300 Lubin

Nie polecam! Omijać szerokim łukiem. Dr odesłał mnie w 36 tyg ciąży do domu po tym jak powiedziałam, że czuje sie źle i coś sie rozwija, miałam wszystkie objawy grypy oprócz gorączki. Zalecił wit. C i D i inhalacje. Na drugi dzień trafiłam spowrotem, ale do innego lekarza z wysoką gorączką i dreszczami. Test na grype typu A na drugi dzień dodatni (wykonałam go sama w domu). Dr. nawet nie …

lekarz Danuta Sekuła

Lekarz rodzinny, Lekarz medycyny pracy

Poradnia Centrum
ulica Warszawska 4
26-600 Radom

Pani doktor to bardzo dobry lekarz . Kompetentny i bardzo miła osoba . Moja opinia poparta jest wieloma wizytami po których zawsze jestem zadowolona .
Opinia dodana przez: Ewa Siara

lekarz Jolanta Pielach

Dermatolog, Wenerolog

Przychodnia "PROF-LEK"
Św. Piątka 49, 22-400 Zamość
Zamość

Nie polecam, nie potrafiła zdiagnozować choroby skóry ale leczenie nie wiadomo czego ruszyło.. Antybiotyki i maści oczywiście nic nie dały.. Wydaje mi się że powinna zlecić jakieś badania jeśli podejrzewala bakterie a nie odrazu antybiotyk, toż to nie placebo.. Wyrzadza dodatkowe szkody.. Masakra

lekarz Bożena Koprowska-Leszczyńska

Dermatolog

Św.Wojciecha 4
Kobierzyce

W kategoriach uprzejmość i poświęcony czas dałabym zero gwiazdek. Co do przebiegu wizyty to czytając opinie mam podobne odczucia. Pani doktor nie słucha, jest nieuprzejma. Na moją uwagę że problem zaczął się po zabiegu kosmetycznym odparowała że sama jestem sobie winna... na koniec stwierdziła, że nie wie co to jest ale wypisała kolejną receptę na kolejną maść (chociaż nie wie co leczy)... i oczywiście do kontroli... w gabinecie byłam 5minut …

dr hab. n. med. Piotr Sporysz

Sportowa 134
44-273 Rybnik

Polecam pod każdym względem , korzystam z usług Pana doktora od 22 lat, 100% profesionalizm. Nigdy nie zawiódł.

dr Jarosław Załuski

Alergolog

96-500 Sochaczew

Ocena jest sumą doświadczeń z dwóch wizyt u tego pana. Ciężko mi go nazwać lekarzem, bo to co zaprezentował podczas wizyt to żenada. Podczas pierwszej wizyty z dzieckiem z rozpoznanym później przez innego lekarza zapaleniem oskrzeli. Ten pan był przekonany że to powikłania pogrypowe. Nie docierało do tego pajaca, że dziecko nie miało żadnej grypy. Do idioty to nie docierało, więc kazałam zrobić zrobić badanie na obecność wirusa bo chciał …

lekarz Wojciech Tada

ul. Zamkowa 102
33-380 Krynica-Zdrój

Z całego serca polecam Pana doktora Wojciecha Tada! To lekarz z powołania, który wyróżnia się ogromną kompetencją i wiedzą. Pan doktor bardzo dba o pacjenta, szczegółowo wyjaśnia plan leczenia i odpowiada na każde pytanie. Rzadko spotyka się tak zaangażowanego specjalistę. Bardzo dziękuję za opiekę.

lekarz Tomasz Tupaj

Piekarska 7 (II p.) lok. 309
59-220 Legnica

Tragedia nie lekarz ! Po wizycie u tego lekarza byłam zażenowana, jego zachowaniem i brakiem kultury może opiszę swoją sytacje : Chodze do swojego lekarza prywatnie wizyty mam co 2 tygodnie a że w lutym straciłam dziecko bo zatrzymało się serduszko to chciałam po tygodniu sprawdzic czy wszystko jest dobrze czekając na wizyte u swojego lekarza ... Lekarz do mnie juz na wstepnie po przeprowadzaniu krótkiego wywiadu powiedział: TO DLACZEGO …

lekarz Mirosława Sacha

Specjalistyczna praktyka lekarska Jakub Paliga
Wejchertów 6
43-100 Tychy

Jest grzeczna,kontaktowa,rozumie i pomaga. Mówi o chorobie i możliwości leczenia.Wzbudza zaufanie.SUPER.

dr n. med. Lidia Kapustecka-Wrocławska

Chłodna 1 (Intimed)
41-902 Bytom

Jeżeli ktoś potrzebuje rozmowy i pomocy ,to jej nie uzyska .Pierwszy raz spotkałem się z taką ignorancją lekarza .Do psychiatry nie idą ludzie ,którzy nie potrzebują pomocy ,każdy na swój sposób, ale jednak .Tutaj problem został zbagatelizowany kompletnie .Niestety nie polecam wręcz odradzam .