Ortopeda chirurg-ortopeda chirurg-ortopeda chirurg-urazowy

lek. med. Mariusz Urban

Lekarz sportowy, Ortopeda

Centrum Ortopedyczno-Rehabilitacyjne ARTROMED
ulica Reymonta 22

Właśnie wróciłam po wizycie u dr Urbana i jestem zachwycona jego podejściem do pacjenta. Pan dr wszystko dokładnie mi wytłumaczył, poświęcił mi dużo czasu i podniósł mnie na duchu. Pan dr jest doskonałym fachowcem a równocześnie jest sympatyczny, z dużym poczuciem humoru. Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Krystyna

Tomasz Samorzewski

Szpital Pod Bukami
Szara 5
43-300 Bielsko-Biała

Najlepszy lekarz jakiego poznałam! Z super podejściem do pacjenta. Jeszcze nikt tak dobrze mi nie wytłumaczył zdjęć z badań 🤯 Ps. Czy Pan opuścił Katowice? 😞
Opinia dodana przez: Motornicza z Katowic

lekarz Tomasz Olszewski

Ortopeda, Chirurg urazowy

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. dr Janusza Daaba w Piekarach Śląskic
ulica Bytomska 62
41-904 Piekary Śląskie

Pan dr wspaniały i serdeczny w stosunku do pacjenta. Lekarz o wielkim sercu potrafi wysłuchać i wytłumaczy o co chodzi odnośnie choroby. To człowiekowi potrzebne jeśli nie rozumie. Oddany dla pacjenta całym sercem. Właśnie jestem po operacji i bardzo dobrze się czuje. Polecam każdemu. Jest człowiekiem i lekarzem z powołania

dr Józef Wcisłek

Ostrów Wielkopolski

Byłam z dzieckiem u Pana doktora na kontroli bioderek- super podejście do dzidziusia, wszystko dokładnie zbadał, wyjaśnił, pokazał, obejrzał dziecko kompleksowo- nie tylko same bioderka, miły , uprzejmy i z poczuciem humoru- bardzo polecam Pana doktora
Opinia dodana przez: Karolina

dr Łukasz Buczyński

Kmicica 3
05-082 Stare Babice

Jestem pacjentką Przychodni Arnika w Starych Babicach.Doktór Łukasz Brodziński jest taki jakim powinien być lekarz w obecnym czasach; komunikatywny , kompetentny, wzbudzający zaufanie, tłumaczący na czym polega schorzenie oraz terapia. Poleciłam go swojej przyjaciółce.Jolanta Jach

lekarz Jan Kośmider

Ortopeda, Traumatolog

Wspaniały lekarz z dużym doświadczeniem. Zawsze chętnie i wyczerpująco odpowiada na wszystkie moje pytania. Poświęca na wizytach tyle czasu ile w danym momencie potrzeba, a nie przysłowiowe 5 minut. Bardzo kulturalny i przemiły człowiek.
Opinia dodana przez: Ewelina

dr Paweł Tyniec

Ortopeda, USG ortopedyczne

Szpital Powiatowy
39-300 Mielec

Bardzo dobry ortopeda godny polecenia miałem robiona artroskopie w piatek w sobote do domu.Polecam doktora Paweł Tyniec
Opinia dodana przez: Paweł

dr Wojciech Masalski

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

Chciałbym serdecznie podziękować Dr. Masalskiemu. Miałem bardzo skomplikowany przypadek złamania kłykcia bocznego, dzięki doktorowi po roku wróciłem do sportu wyczynowego oraz do pasji. Większość lekarzy przekreślała szanse na uprawianie jakiegokolwiek sportu tym bardziej ekstremalnych. Panie doktorze, życzę jak najlepiej i dziękuje za naprawienie mi kolana.
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Jacek Łyczak

GLOBOS-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Bielska 4
43-400 Cieszyn

31.03. przed południem zgłosiłam się na cieszyński SOR. Podczas wieczornego biegania dnia poprzedniego doznałam upadku i tym samym skręcenia kostki. Stopa bolała i była opuchnięta. Zależało mi na wykonaniu zdjęcia i opinii fachowca. Pomocy udzielił również mi Ortopeda-Traumatolog Jacek Łyczak z pielęgniarką (szczupła Pani w okularach i ciemnych włosach). Jestem pełna wdzięczności dla Pana doktora, pielęgniarki i osób z rejestracji. Nie wiem co takiego się przez ostatnie lata w cieszyńskim …
Opinia dodana przez: Dominika M.

lekarz Grzegorz Mejnartowicz

Końskie

Polecam. Profesjonalizm i życzliwe podejście do pacjenta. Operacja na biodro przeprowadzona sprawnie i bez komplikacji u pacjenta w podeszłym wieku. Jesteśmy bardzo wdzieci Panu Doktorowi.
Opinia dodana przez: Janina

dr n. med. Janusz Szyprowski

Sosnowa 2 lok. 1
42-290 Blachownia

Świetny specjalista i super człowiek. Operował mi kolano i jestem bardzo zadowolona. Szkoda, że już go nie ma na Parkitce! Niech się Pan trzyma Panie doktorze.

dr Marian Chrobot

Ortopeda, Chirurg urazowy

Wizyta u ortopedy marcina w szpitalu w miechowie. Kolano boli od 2 lat po kontuzji. Stwierdził, że nic mi nie jest, nie potrzebuję ani diagnozy ani leczenia, nie zlecił żadnych badań, dosłownie nic się nie dowiedziałem. Usłyszałem, żeby z byle kontuzją nie przychodzić do szpitala. Nie polecam, z takim podejściem tylko zaszkodzi ludziom
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Jerzy Wiewióra

Diagnostyka Laboratorium oddziału Śląsk
al. Jana Pawła II 7
44-335 Jastrzębie-Zdrój

Specjalista, człowiek fachowiec, wie co robi. Operował mnie w 2013 roku dzięki niemu i innym lekarzom chodzę. Dziękuję

dr n. med. Paweł Sosin

os. Urocze 2

Unikać z daleka! Zero uprzejmości, nie odpowiedział nawet ,,dzień dobry", a potem miał pretensje, że nie przedstawiłam się z imienia i nazwiska na wejściu i nie wie z kim ma doczynienia. Podczas wizyty nie chciało mu się wykonać USG i zbagatelizował problem. Zalecił rozgrzewanie bolącego miejsca, jednak po informacji zwrotnej, że po rozgrzaniu było gorzej i ból był dużo silniejszy powiedział ,,to jednak nie" i na tym wizyta się zakończyła. …
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Anna Nowacka-Forczmańska

Armii Krajowej 1 m. 55
98-200 Sieradz

Przed wizytą obawiałam się, że pani doktor będzie nieuprzejma, sugerując się opiniami innych pacjentów. Okazało się jednak zupełnie inaczej. Pani doktor jest bardzo sympatyczna i profesjonalna. Zleciła mi RTG oraz tomograf, aby dokładniej ocenić mój stan zdrowia. Trudno mi ocenić kompetencje po jednej wizycie, jednak na pewno mogę powiedzieć, że negatywne opinie o jej rzekomej niesympatyczności są mocno przesadzone. Myślę, że wszystko zależy od sytuacji i indywidualnego podejścia pacjenta. Polecam …

lekarz Andrzej Kocjan

Racibórz

To skandal zeby "Pan"dr nawet nie spojrzał na zdjęcie kontrolne(zrobione z laską i na prośbę).o miejscu urazu nie wspomnę.Pamietajcie Państwo idąc na RTG(uwijajcie się),bo "Pan"dr nie będzie czekał!-"ile można czekać,chciałem już iść do domu bo jesteście ostatni".(3 godz.przed końcem dyżuru).Po co My płacimy te składki!Porażka!!!!(szukam specjalisty bo noga sina,spuchnięta,boli itp.)

Jacek Tejza

Obwód Lecznictwa
Dworcowa 63
Bydgoszcz

Pan Jacek Tejza na miano ,,doktora'' nie zasługuje to najgorszy lekarz jakiego w życiu spotkałam. Skierowano mamę na sor (w ośrodku zdrowia kazali jechać) ze względu na to, że doznała urazu kolana. Pan Tejza stwierdził, że z tym się na sor nie jeździ i był zbulwersowany, że mama zajuje mu czas. Przyjął ją w gabinecie z otwartymi drzwiami i z łaską skierował na prześwietlenie. Mama doznała urazu kaletki kolana. Siedziałam …

lekarz Ryszard Szeszycki

Centrum Medyczne Hipokrates