Brak wiedzy, brak wyczucia, brak empatii, błędna diagnoza. Totalna znieczulica i olewactwo. Stanowczo odradzam
Szczerze polecam!!!! .............................................................................
Szczerze polecam!!!!
.............................................................................
Pan Albiniak jets wyjątkowym lekarzem, podchodzi do pacjenta ze spokojem i wyrozumiałością. Takiego lekarza dawno nie spotkałem wszytko na spokojnie wytłumaczył i doradził. Nie wiem czemu jet tyle złych ocen czyżby konkurencja? A co do cen nigdzie nie znajdziecie lepszych.
Lekarz, godny polecenia, dobry specjalista, terminy od zaraz, niskie zapłaty. Zawsze doradzi. .............................................................................
.............................................................................
Szczerze polecam Pana Doktora! Fachowe podejście do pacjenta, wyrozumiały człowiek, ze spokojem tłumaczy choremu co i jak ma robić jak stosować się do zaleceń. Brawo!
Zachowanie p.Albiniaka w stosunku do kobiety w ciąży poniżej wszelkiej krytyki, żona umówiła się telefonicznie na godzine 8:10 (gabinet czynny od 8:00) pod gabinetem zjawiła się przed czasem, w gabinecie znajdował się już pacjent, a 4 kolejnych czekało przed drzwiami, ok 8:20 pierwszy pacjent wyszedł, więc żona weszła zapytać czy obowiązują godziny z rejestracji telefoniczej, pan doktor stwerdził 'że jest kolejka' jeżeli przyjmuje Pan ludzi na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, to po co umawianie ludzi na konretne godziny? Druga sprawa żona jest w widocznej/zawansowanej ciąży (8 miesiąc), chyba w każdej placówce medycznej, nawet tej prywatnej kobieta w ciąży jest osobą uprzywilejowaną - a Pan kazał stać ciężarnej ponad godzine na korytarzu w oczekiwaniu na wizytę !!! (nadmieniam, że przed gabinetem nie ma ławeczek ani krzeseł- pacjenci oczekują na stojąco!) Wstyd Panie Albiniak! Wstyd... uważam, że jako lekarz powinnien pan wykazać się życzliwością i empatią w stosunku do kobiety w ciąży!
Byłam dzisiaj z bólem gardła i wysoką temperaturą w Przychodni Unii Brackiej w Sosnowcu, doktor Albiniak zwyczajnie odmówił mi pomocy tłumacząc, że ma już dzisiaj dużo pacjentów i jest pierwszy dzień po urlopie. Nie polecam!
Profesjonalny i kompetentny i uprzejmy. Bezbłędnie zdiagnozował coś, z czym nie poradziło sobie 3 lekarzy . Konkretny. Bardzo bardzo polecam.
Polecam doktora Albiniaka,swietny fachowiec,korzystam z jego uslug od kilku lat zarowno panstwowo jak i prywatnie.Pomogl mi w dolegliwosciach ,jego diagnozy i leczenie zawsze przynosily efekt.Fajny lekarz i mily czlowiek.
Bardzo ludzki lekarz,poswiecil mi duzo czasu na wizycie,wszystko wytlumaczyl.Uprzejmy,jestem zadowolona z jego uslug.Bylam u doktora Albiniaka i prywatnie na usg i z NFZ w Sosnowcu.