lekarz Marek Pytel

3,8
3,9

bardzo dobry doktor i sprawnie przyjmujacy pacjentów.Bardzo pomógł mnie i całej mojej rodzinie.Dziękuje.

Pan Lekarz powiedział, ze jestem zdrowa, po czym rozpoznano u mnie anginę. Brak temperatury stwierdził znajdując sie idę mnie metr dalej...

Bardzo mi pan doktor pomogl i jestem pau bardzo wdzieczny.Przez tyle lat zaden lekarz nie potrafil mnie zdiagnozowac a pan doktor szybko i sprawnie mnie zdiagnozowal,wytlumaczyl przyczyne choroby i mnie wyleczyl.Dziekuje.

Pan doktor b.trafnie mnie zdiagnozowal i mnie wyleczyl.Jest bardzo mily i wszystko tlumaczy w zrozumialy sposob.Poza tym bardzo sprawnie przyjmuje chorych.

Bardzo pomógł mojej mamie i jestem mu za to b.wdzięczna.Wielu lekarzy niepotrafiło jej pomóc a doktor b.trafnie ją zdiagnozował i pokierował do leczenia.

Bardzo kompetentny i sprawnie przyjmujacy doktor.Pod jego gabinetem nigdy nie ma kolejek,bo niepozwala na to,zeby urosly.Czlowiek u niego nie traci bezsensu czasu.

Bardzo sprawnie i fachowo przyjmuje pacjentow.Nie trzeba czekac godzinami pod drzwiami jak u innych lekarzy.Poza tym jest b.kulturalny i mily.

Bardzo miły i taktowny lekarz.Zdiagnozował i wyleczyl mnie z nawracajacych angin mimo ze paru innym lekarzom sie to wczesniej nieudawalo.Polecam

Pan doktor Marek Pytel jest swietnym diagnosta.Wykryl u mnie ostre zapalenie wyrostka robaczkowego na tyle wczesniej ze nie doszlo do perforacji i udalo sie ladnie zooperowac i wyciac wyrostek.

to psychopata sexualny, nie idzcie do niego , wykorzystuje swoje kompetencje udając ze bada , odrazającyyyy !!!!!!!!!