niestety prostak, bez żadnego badania uzdrawia pacjentów, gorączka dla niego nic nie znaczy, dowiedzieć się czegoś od niego to cud! nie polecam!
Temu panu przychodnia powinna podziękować za współpracę! Pan pozbawiony kultury osobistej, braku podejścia do pacjenta i lekceważący. Niezadowolony z samego faktu, że przyszedł pacjent.
Dramat, dramat i jeszcze raz dramat. Mąż trafił do doktora na nocną obsługę chorych w Jasieniu ok. Godz. 23.00. Już był foch, że ktoś przyjechał. Po pytaniu, cyt. I po co Pan tu przyszedł, zakończył się dialog z doktorem. Na temperaturę 39,7 stwierdził, że ma czekać na wyklucie się " czegoś ". Po 1 minucie stwierdził, że On już skończył i nic mężowi nie przepisze. Nie polecam! Radzę trzymać się z daleka od takiego lekarza.
Nie polecam! Radzę trzymać się z daleka od takiego lekarza.
Pan Doktor dotarł do gabinetu wyraźnie obrażony faktem przybycia pacjenta. Z fochem zapytał sie o cel wizyty. Następnie wydał z siebie tylko dwa dźwięki: proszę otworzyć usta... Łaskawie objaśnił w kilku słowach sposób przyjmowania lekarstw. Niestety tak jak wcześniej nie było go stać na dopowiedzenie dzień dobry, tak tez nie dał rady z dowodzenia. Wyszłam z gabinetu z recepta i w sumie nie wiem co mi jest, ale wiem, ze po takim traktowaniu czuje sie jak śmieć.
Nie pierwszy mój kontakt z P. 'doktorem'. Po pierwszej wizycie wylądowałem w szpitalu z objawami zatrucia antybiotykiem. A dziś byłem z zapaleniem krtani (tracę głos) i oczewiście P. 'doktor' stwierdził, że nic mi nie jest i chyba symuluję. Nadmienię iż zostałem wysłany z pracy do lekarza, ponieważ pracuję w callcenter. No ale nic... "LEKARZ" wie lepiej. I rzeczewiście kontkt z pacjętem- zostawia wiele do rzyczenia, trzeba się dobrze powstrzymywać żeby nie dać w m...ę. Rozbawiło mnie badanie temperatury, nie trwało nawet sekundy bo natyle "doktor" musną mą głowę ręką, stwierdzając że nie mam gorączki zapewne. W domu dwa termometry wskazały stan podgorączkowy (rtęciowy i elektroniczny). Szkoda słów... Omijajcie owego lekarza.
Trafiłam do doktora na nocną obsługę chorych prosto z zagranicznej podróży, podczas której od 4 dni zmagałam się z bólem płuc podczas oddychania, zawalonymi zatokami, bólem i zawrotami głowy, bólem wszystkich mięśni, silnym osłabieniem i dreszczami. Do tego niekończącym się szarpiącym mokrym kaszlem. Po minucie wizyty wyczołgałąm się z gabinetu bez diagnozy, bez zwolnienia, z receptą na... pectodrill i wapno. Podejście do pacjenta pozwolę sobie pozostawić bez komentarza. Po dwóch dniach oczekiwania na szczęście dostałam się do rejonowej lekarz ogólnej.
Konował jakich mało! Bez chwili namysłu i dokładniejszego badania wypisał antybiotyk, który raz, że nie był potrzebny, dwa, że w tej dawce nawet gdyby był potrzebny, i tak nic by nie dał. Przyszłam do niego z grypą, wyszłam z receptą na Klacid 250... Dla dorosłej osoby z gorączką 39'... Moja lekarka potwierdziła, że byłoby z tego więcej szkody niż pożytku. Panie doktorze, życzę więcej rozwagi w wypisywaniu recept i polecam zapisanie się na kurs pt. "Jak nie odzywać się do pacjentów" bo podejście do chorych woła o pomstę do nieba. Bardziej krewki pacjent mógłby zareagować gwałtowniej na takie traktowanie niż tylko trzaśnięcie drzwiami. Gorąco NIE POLECAM!
Bardzo miły i kompetentny lekarz.Poznalem go na Nocnej obsłudze chorych,szybko mnie zdiagnozował i wyleczył schorzenie,którego inni lekarze nie dali rady wyleczyć.Jest super,dziekuje doktorze.