mgr Michał Lesiakmgr Michał Lesiak - zdjęcie profilowe

Rzeszów -> TYLKO WIZYTY ONLINE
Wrocław -> TYLKO WIZYTY ONLINE
Olsztyn -> Wizyty w gabinecie stacjonarnym w Słupsku oraz online
Toruń -> TYLKO WIZYTY ONLINE

Michał Lesiak to psycholog ze specjalnością społeczną. Z doświadczeniem w prowadzeniu terapii indywidualnych i grupowych w nurcie poznawczo-behawioralnym. Autor dwóch książek. Pomaga dokonywać realnych zmian w życiu swoich kl…

Wiedza i doświadczenie w dziedzinie psychologii Pana Michała są niezwykle imponujące, a sposób, w jaki dzieli się swoją wiedzą, jest niezwykle przystępny i zrozumiały. Podczas sesji, pan Michał tworzy atmosferę pełną zrozumienia i empatii, co sprawia, że czuję się zaakceptowany i mile widziany. Jego umiejętność słuchania i zrozumienia pomagają mi otworzyć się i odkryć głęboko zakorzenione przyczyny moich problemów.

Umiejętności słuchania Pana Michała i pełne zaangażowanie w każde zadanie są niezwykle pozytywne i wskazują na obiecującą perspektywę długotrwałej współpracy. Można go określić jako prawdziwego eksperta w swojej dziedzinie, który posiada wiedzę na temat optymalnych praktyk psychologicznych. Co więcej, jest osobą sympatyczną i przyjazną, która chętnie przyjmuje sugestie i jest otwarta na współpracę. Ta kombinacja cech czyni go doskonałym profesjonalistą w swoim zawodzie.

Rekomenduję Pana Michała jako bardzo dobrego psychologa. Jego podejście do trudnych sytuacji i problemów jest obiektywne i rzeczowe. Dzięki terapii z nim można spojrzeć na nie z innej perspektywy. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że terapia u Pana Michała pomogła mi przejść przez trudny okres oraz pozwoliła mi podjąć dobre decyzje. Oprócz tego, chciałabym dodać, że Pan Michał jest bardzo empatycznym i cierpliwym psychologiem, który potrafi słuchać i zrozumieć swojego pacjenta. Jego podejście do pracy jest bardzo indywidualne i dopasowane do potrzeb. Dzięki niemu poczułam się zrozumiana, co pozwoliło mi zacząć radzić sobie ze swoimi problemami. Zdecydowanie polecam terapię u Pana Michała Lesiaka każdej osobie, która szuka wsparcia i chce rozwijać się emocjonalnie.

Ten psycholog jest niesamowity - ujmujący, miły, zawsze taktowny oraz dyskretny. Terapia jest prowadzona w komfortowej, miłej atmosferze, co sprzyja efektywnej komunikacji. Pan Michał cechuje się dużym profesjonalizmem, posiada spersonalizowane podejście do pacjenta, jest empatyczny, jednocześnie utrzymując profesjonalną odległość, zdrowy rozsądek i umiejętność podjęcia niezależnych decyzji. Pacjent jest traktowany jako równoprawny partner, a diagnoza jest trafna i starannie przemyślana.

Ten doktor wyróżnia się swoją inteligencją i posiadaniem szerokiej wiedzy, co wpływa na pozytywną atmosferę podczas wizyt. A także nie boi się trudnych rozmów z pacjentami. Moje wizyty u Pana Michała są bardzo zadowalające. Pan Michał jest bardzo profesjonalny, a atmosfera podczas wizyty jest bardzo przyjazna. Jest on doskonałym specjalistą, ale także jest bardzo sympatycznym i serdecznym człowiekiem. Z całego serca polecam jego usługi.

Z uwagi na to, że mam bardzo dużą trudność z lękiem do obcych ludzi to bardzo stresowałam się przed pierwszym spotkaniem. Na szczęście Pan Michał sprawił, że teraz przychodzę do niego jak do mojego własnego miejsca gdzie przez 50 minut zrzucam swoje kamienie z mojego emocjonalnego plecaka. Czuje znaczna ulgę. Mimo, że myślałam, że jestem już przypadkiem "beznadziejnym" to wcale tak nie jest. Ze spotkania na spotkanie jest mi lepiej, chociaż też bywają gorsze dni ale z takim psychologiem czuję bezpieczeństwo.

Mogę polecić tego psychologa, który nie tylko jest przyjemnym i sympatycznym człowiekiem, ale również z dużą umiejętnością dzieli się swoimi doświadczeniami.. To doskonały specjalista, który oferuje pomocną i opiekuńczą pomoc, ma bogate doświadczenie i potrafi nawiązać ze mną otwartą rozmowę o moich problemach

To już mój 4 psycholog w ciągu ostanich 8 miesięcy. Nareszcie ktoś odpowiedni dla mnie. Nie odmawia spotkać, ma wiedzę. Nie udaje, że wszystko wie i nie czuję się przy nim jak chora umysłowo. Polecam.

Podoba mi się, że Pan Michal jest zawsze na czas. Nigdy się nie spóźnia. Nigdy nie odmówił spotkania. Ten człowiek chyba nigdy nie choruje :) Luz i profesjonalizm - lubię to połączenie. Polecam!