dr n. med. Jan Magiera

Częstochowska 33
98-300 Wieluń

Trafiłam na SOR na Pana dr.Magiere.I bardzo dziękuję za pomoc.🙂 Profesjonalizm,poczucie humoru w tej bardo trudnej pracy... Często źle oceniamy,kierując się jakimiś subiektywnymi opiniami🤔Ja bardzo dziękuję i lekarzowi i personelowi medycznemu.🙂💓
Opinia dodana przez: Grażyna
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Neurolog
                                       dr Lech Kipiński

dr Lech Kipiński

Kluczborska 9/1

Pan Doktor jest godny polecenia, wytłumaczył mi wszystko i dobrał leki. Jest to człowiek o wielkiej i szerokiej wiedzy, nie skupiał się jedynie na jednej przyczynie. Pan Doktor z uwagą sprawdził moje poprzednie dokumenty, a rozmowa odbyła się w uprzejmiej atmosferze.
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Jacek Haas

CM KRZYWOUSTEGO

rzetelny stawia trafną diagnozę jest cudowny miałam straszne bule on spojrzał wysłuchał i określił co mi dolega tylko trudno dostępny polecam
Opinia dodana przez: ALFREDA

lekarz Joanna Wierzba

Odrowskiego 3/38
82-500 Kwidzyn

Pani lekarz (o ile można nazwać lekarzem) jest osobą mało empatyczną, bez chęci do pracy. Trafiając do szpitala w Sztumie z silnym bólem kręgosłupa, gdzie dzień wcześniej potrzebowałam medycznej pomocy aby stanąć na nogi, potraktowała mnie jak gówniarza, który coś wymyśla. Kazala brać leki, które mi wypisano dzień wcześniej na SOR. Usłyszałam „jeśli Pani myślała, że tu przyjedzie i wszystko sobie Pani zbada to bardzo się Pani myli”. Dodam, że …
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Barbara Rutka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Ultra-med-strefa" Sp. z o.o.
ulica Fabryczna 2
43-100 Tychy

Witam. Pani doktor ma sporo ocen negatywnych. Trafiłam tu z polecenia i chciałam się przekonać czy to prawda. Ja dzisiaj byłam na wizycie po raz pierwszy. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Po pierwsze pani doktor czyta po nazwisku w kolejności zgodnie z umówioną godziną. Po drugie fachowy wywiad, cierpliwość w wytłumaczeniu kwestii leczenia i leków. A po trzecie naprawdę bardzo miła rozmowa. Nie ma problemu z wypisaniem skierowań na badania czy …
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Hanna Jedwabna-Witczak

ks. Wawrzyniaka 38 lok. 31
63-600 Kępno

Pani doktor bardzo konkretna, już na pierwszej wizycie wszystko jasno wytłumaczyła i wprowadziła leczenie. Polecam
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Stanisław Rusek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Małopolskie Centrum Diagnostyczne "Medical" Sp. z o.o.
Piękna 4
32-005 Niepołomice

Opinia z dnia 19/05/2025 została wystawiona omyłkowo. Proszę o usunięcie wypowiedzi. Przepraszam za zaistniałą sytuację.

lekarz Hanna Szmaglińska

Szpital Specjalistyczny w Pile
ulica Rydygiera 1
64-920 Piła

Pani Doktor jest miła, dokładna, fachowiec w temacie neurologi, i bardzo dokładnie wysłucha pacjęta, co bardzo żadko zdaża się u większości lekarzy. Także bardzo polecam Doktor Hannę Szmaglińską z Piły z PULS.
Opinia dodana przez: Leszek Ulanowski
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Neurolog dziecięcy
                                       prof. Janusz Wendorff

prof. Janusz Wendorff

Neurolog dziecięcy, Neurolog

Gabinet lekarski Janusz Wendorff
Uniwersytecka 8/10 m. 28

Dziękuję za wizytę, dobrze ze Pan profesor ma niezmiernie olbrzymią cierpliwość i bardzo dobre podejście do młodego pacjenta jak i rodzica. Spokojnie można zadać pytanie jeśli czegoś się nie rozumie, aczkolwiek Pan Wendorf stara się mówić konkretnie i zrozumiale za co wielce mu również dziękuję. Potrafi uspokoić

lekarz Jacek Juryńczyk

Neurolog dziecięcy, Neurolog

przychodnia Bełchatów
Czapliniecka 93/95
97-400 Bełchatów

W dzieciństwie leczył u mnie epilepsję o podłożu idiopatycznym nieznanego pochodzenia, która udało się wyleczyć po 9 latach. Dodam, że po pierwszych zleconych badaniach trafnie postawił diagnozę i ustawił mi leczenie. Dodatkowo później byłam na rozszerzonych badaniach w Łodzi w szpitalu w Matce Polce. Tam przez tydzień wykonywanych badań lekarze postawili ta sama diagnozę i ustawili to samo leczenie, które wdrożył u mnie dr Jacek Juryńczyk. Poza tym, że wizyty …
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Janina Zdrzałek

ulica Górka 44
43-196 Mikołów

Nie mogę zgodzić się z powyższą opinają. Jestem po kolejnej wizycie u Pani Doktor i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona. Pełne zaangażowanie ze strony Pani Doktor, spokojna rzeczowa rozmowa, badanie, po raz kolejny zlecona szczegółowa diagnostyka w poszukiwaniu przyczyn dolegliwość. Pani Doktor poświeciła mi tyle czasu ile było trzeba, wysłuchała, wszystko tłumaczy. Po za wsparciem medycznym, daje również wsparcie psychiczne, bo jest przemiłą osobą.
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Jolanta Malinowska

Gabinet logopedyczny - umowa z NFZ
ul. Trzech Kotwic 11b, Ipiętro
49-300 Brzeg

Z całego serca odradzam leczenie u tej Pani a szczególnie WIZYTY PRYWATNE. Zgłosiłem się z silnym bólem pleców na wizyte prywatną. Doktor zbadała mnie rękami, wystawiła swoją diagnoze i przepisała mi bardzo mocne zastrzyki oraz mase tabletek oraz powiedziała abym zgłosił się po zakończeniu zastrzyków. Te leki bardzo dziwnie na mnie wpływały, ból nasilił sie oraz zaczął występować również w innych obszarach pleców. Poszedłem do Pani doktor aby zapytać co …
Opinia dodana przez: Adam

Wacław Kapko

Neurolog, Rehabilitant

RADAN - MED
ul. BASZTOWA 3 GLIWCE
44-100 Gliwice

Zaskakujące są dla mnie negatywne opinie nt. dra Kapki. Pewnie pisane przez pacjentów typu "oj boli" oczekujących od lekarza wysłuchiwania ich narzekań. Jak chodzicie do lekarzy z pierdołami, marudami, to się nie dziwcie, że nie chce Was słuchać. Lekarz też człowiek. Ma prawo być zmęczony. Jestem pacjentką dra Kapki od wielu lat i ZAWSZE jestem traktowana przez niego z szacunkiem. ZAWSZE z uwagą mnie wysłucha i ZAWSZE jest zainteresowany moją …

dr n. med. Ryszard Zimnoch

Wojewódzki Szpital Zespolony
Białystok

Świetny lekarz, który naprawdę potrafi wysłuchać pacjenta i chce pomóc. Wcześniej byłem u kilku neurologów i każdy z nich chciał jak najszybciej mnie „odprawić”. Doktor Zimnoch natomiast naprawdę chce pomóc — tak to odbieram.
Opinia dodana przez: Alex

lekarz Iwona Witkowska-Gęsicka

Neurolog dziecięcy

Centrum Homeopatii
Szczytna 1
87-100 Toruń

W żadnym wypdku nie polecę! Tak jak u poprzedników w ogóle nie zbadała problemu, z którym przyszliśmy, tylko pretensje, że dziecko samo się nie rozebrało (chociaż w domu dziecko robi to bez problemu-ale pytanie na ten temat w ogóle nie padło). Nieuprzejme i obraźliwe stwierdzenia w obecności dziecka, które nie jest manekinem i narawdę dużo rozumie (po wzycie uslyszałam : "Ta pani sprawiła m przykrość. czemu?"). Mnóstwo diagnoz W OGÓLE …

dr n. med. Piotr Warakomski

Śląski Ośrodek Psychoterapii i Pedagogiki Gestalt
ul. Stolarzowicka 38
41-923 Bytom

Polecam z całego serca. Lekarz z powołania, kompetentny, dociekliwy, serdeczny. Nie odsyła z kwitkiem tylko szuka przyczyny problemu. Pierwszy neurolog, który chciał zdiagnozować chorobę A nie odesłać z kwitkiem.
Opinia dodana przez: Martyna

dr n. med. Maciej Jackowski

Kosmiczna 4 lok. 12
42-200 Częstochowa

Wspaniały lekarz. Potrafi trafnie postawić diagnozę. Cierpliwy,wysłucha pacjęta.Kiedy trzeba skieruje na dodatkowe badania a przy tym wszystkim dobry człowiek.
Opinia dodana przez: Jowita

lekarz Anna Dzedzyk

Odrodzenia 6
41-200 Sosnowiec

Byłem dzisiaj i pełna profeska, właściwe podejście do pacjenta, zaineteresowanie, spokojne wysłuchanie z uwagą. Pani Doktor jest godna polecenia.
Opinia dodana przez: Grzegorz
Godny polecenia i bardzo dobry lekarz przez wielkie L . Niesamowita charyzma, wiedza i skromność, a przy tym podejście do pacjenta. Dokładnie wyjaśnia wszelkie wątpliwości dotyczące leczenia. Z całego serca dziękuję za uratowanie życia Panie Doktorze
Opinia dodana przez: Mirosława
Pani doktor bardzo kompetentna, pełna empatii dla pacjenta. Z cierpliwością wysłuchała historii problemów, postawiła właściwą diagnozę i leki. W końcu po tylu latach tułania od specjalisty do specjalisty moje problemy bólowe ustąpiły
Opinia dodana przez: Sandra