SKJ CENTRUM MEDYCZNE
ul. Kosiarzy 35
Bardzo miły i mądry lekarz, który jest bardzo profesjonalny. Dostałam wydruk z poradami a badanie było bardzo szybkie i bezbolesne. W okolicach jest super fajny parking podziemny (widać na Google Maps).
Onklomed-Lecznica Onkologiczna
Nowoursynowska 139L(Rosoła róg Płaskowickiej)
Dr Lemańska jest lekarzem, niezwykłym. Wsłuchana w pacjenta, pełna optymizmu i ciepła, a jednocześnie bardzo profesjonalna, pewną ręką przeprowadza swoje pacjentki przez kolejne etapy leczenia. Pragnę jej najserdeczniej podziękować również za to, że można się do niej zawsze zwrócić o pomoc i radę , że natychmiast reaguje, modyfikuje leczenie i z ogromną cierpliwością leczy, wspiera, dodaje otuchy w trudnych chwilach. Jest po prostu kochana, cudowna i takiego lekarza chciałabym życzyć …
Centrum Onkologii - Instytut im. M. Skłodowskiej - Curie
Roentgena 5, Warszawa
Najlepszy człowiek na jakiego trafiliśmy podczas leczenia taty. Sympatia i zaangażowanie pod każdym kątem. Bardzo wspaniały człowiek. Bardzo pomocny i podchodzi z ogromnym zaangażowaniem. Otacza indywidualnie każdego pacjenta ogromną opieka i fachowym podejściem. Polecam i zachęcam wszystkich w razie potrzeby. Jesteśmy mega zadowoleni. Cudowny człowiek i lekarz. Mało takich ludzi w dzisiejszych czasach.
Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - AMBULATORYJNE ŚWIADCZENIA ZDROWOTNE
ul. Raciborska 26
Na ten moment to najlepsza lekarka w dziedzinie onkologii, z którą miałam do czynienia. Wszystko cierpliwie tłumaczy, jest spokojna i bardzo uprzejma. Zleca tylko te badania, które są konieczne i których wymaga terapia na danym etapie. Dziękuję Pani Doktor za empatię i zrozumienie, którego w tych czasach tak bardzo brakuje.
Intima Clinic
GRZEGÓRZECKA, 67c/u11
Witam. Polecam Panią Estetę z całego serca, wspaniała osoba, lekarz godny polecenia. Pani doktor prowadziła moja ciążę i jestem bardzo zadowolona, córeczka zdrowa , monitorowanie na każdej wizycie , dokładność podczas badań USG, poświęcała dużo czasu aby wytłumaczyć ,monitorować , moglam zadzwonić do Pani doktor gdy mnie coś niepokoiło. Córeczka mało przybierała to szybko wdrożone lek, dzięki Pani doktor urodziłam córeczkę z wagą 3540 i 55 cm. Mogę polecić z …
Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Chciałabym z całego serca podziękować Panu doktorowi A.Niziołkowi – wybitnemu chirurgowi onkologowi i proktologowi – za profesjonalizm, empatię i niezwykłe zaangażowanie. Już od pierwszej wizyty czułam, że trafiłam w najlepsze ręce. Pan doktor nie tylko szczegółowo wyjaśnił diagnozę i plan leczenia, ale przede wszystkim traktował mnie z ogromnym szacunkiem i zrozumieniem. Dzięki jego opiece czułam się bezpiecznie na każdym etapie leczenia. To lekarz z powołania – z wyjątkowym podejściem do …
Wielkopolskie Centrum Onkologii
Garbary 15
Ogólnie biorąc pod uwagę wcześniejsze wizyty u innych specjalistów w Polsce i za granicą mam negatywne podejście do lekarzy, gdyż za każdym razem trafiałam albo na niekompetentne osoby, lub takie, które chciały mnie szybko zbyć i zakończyć wizytę. Po konsultacji u pana doktora Jacka Brzezińskiego jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, że prawdziwi lekarze z powołania jednak istnieją. Otrzymałam rzetelne i fachowe odpowiedzi na wszystkie nurtujące pytania. Podczas wizyty wspierała mnie również …
Szpital
Artwińskiego 3
Kielce
Genialny lekarz. Zna się na rzeczy, pomoże w 100%. Osoba miła, pracowita, działa z uśmiechem na twarzy. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam.
Centrum Profilaktyki i Leczenia Udarów Mózgu
Pabianicka 62
Doktor Bamberski to znakomity lekarz i wspaniały CZłowiek,polecam
Przychodnia Beskidzkie Centrum Medyczne
ulica Dąbrowskiego 3/1
Bielsko-Biała
Wspanialy lekarz, sympatyczny, dokładnie przejrzy wszystkie wyniki i co jeszcze potrzebuje to zleci dodatkowe badania. Bardzo polecam
Centrum Medyczno - Diagnostyczne Sp. z o.o.
Księdza Jana Niedziałka 14
Siedlce
Pani Doktor jest bardzo miła i oddana pacjentom . Ze spokojem i cierpliwie odpowiada na pytania i tłumaczy. Polecam Panią Doktor
Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
Żerniki
Nie spotałem dotychczas takiego Lekarza .Zawsze ma czas dla pacjenta, cierpliwy, spokojny i co rzadko spotykane odbiera telefony i oddzwania.Naprawdę czuję się zaopiekowały pod każdym względem. Wspaniały Lekarz!!!Andrzej
Beskidzkie Centrum Onkologii im. Jana Pawła II
Wyzwolenia 18
Bielsko-Biała
Kompetencja, wysoka kultura osobista,, empatia, wrażliwość.
Kliniki i Laboratoria Medyczne INVICTA
Podwale Grodzkie 2
Dr -a Janusza cechuje cieplo i dobroc wyczuwalna juz przy pierwszym kontakcie.Nigdy nie zaluje swego czasu na rozmowe z pacjentem lub ,rodzina pacjenta .Z olbrzymia cierpliwoscia odpowiada na pytania . Wielkie szczescie to spotkanie w przypadku ciezkiej choroby dr Janusza. Niech Go nie zniszczy machina biurokracji, zawisci ktora wszedzie panuje (nawet zaczyna wlazic do hospicjum). Trzymaj sie Doktorze wybranej drogi!!!!!!!!!!!
ARS MEDIC
Bardzo kompetentny lekarz, lekarz godny polecenia jako lekarz i jako człowiek, mam 62 lata ale dopiero pierwszy raz w życiu spotkałam się z tak szybką reakcją i pomocą lekarza na moje problemy zdrowotne.Na szczęście problemy okazały się nie takie groźne jak na początku wyglądały.