lekarz Barbara Radecka

Szpital
Jagiellońska 36
97-500 Radomsko

Niezwykła osobowość. Zarówno jako człowiek i lekarz. Leczyła moją mamę. Nie owija ic w bawełnę. Mówi jak jest i szuka najdogodniejszych rozwiązań. Jej ponadprzeciętna wiedza, pozwala czuć się bezpiecznie. Sandra
Opinia dodana przez: sandra czarnecka

lekarz Agnieszka Stępniewska

Vertebralis
Górczyńska 17 Medi-Raj
66-400 Gorzów Wielkopolski

W Lux med zaproponowano mi złożenie deklaracji do lekarza rodzinnego dr Agnieszki Stepniewskiej. Skorzystałam z propozycji i już po pierwszej wizycie wiem, że to była dobra decyzja. Wizyta odbyła się zgodnie z planem o wskazanej godzinie, Pani doktor dokładnie mnie wysłuchała, wystawiła szereg skierowań na badania. Kolejna wizyta z wynikami badań rozwniez zgodnie z zaplanowaną godziną bez kolejki, dokładne omówienie wyników badań. Polecam
Bardzo nieprzyjemna Pani , wiedzę może ma sporą ale podejścia i empatii do pacjenta jej brakuje, dziwię się ze wybrała specjalizacje w dziedzinie onkologii, gdzie wiedza ma znaczenie i rozumiem że nie może się nad każdym" rozczulać " ale minimum kultury mogła by wykazać...
Opinia dodana przez: Radek

Andrzej Pietraszek

Ginekolog położnik, Onkolog

Salve
A.Struga 3

Pełen profesjonalizm i kompetencje. Pan doktor zlecił niezbędne badania diagnostyczne, poinformował mnie o moim stanie i sposobie leczenia. Polecam.
Opinia dodana przez: Jerzy

Paweł Krach

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ORTODONTA. STOMATOLOG. CHIRURG.
ul. Piastowska
48-200 Prudnik

Wspaniały człowiek i lekarz. Bałam się zabiegu, ale On rozwiał mój niepokój. Jestem Mu bardzo wdzięczna. O nic nie musiałam pytać. Zbadał i wszystko wyjaśnił, spokojnie i dokładnie. Pewnie wyczuwa lęk pacjenta. A to się ceni. Jego delikatne i taktowne poczucie humoru, uspakaja. Jeśli kiedyś będę chora, to chciałabym trafiać tylko na takich lekarzy. Polecam Pana dr Pawła Krach, bo mogę to zrobić, gdyż była Jego pacjentką. Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Jadwiga

Grażyna Kulińska

Szpital Onkologiczny
Bydgoszcz

Jak już ktoś wcześniej napisał - my z córką byłyśmy również u Pani dr „z ulicy” a nie z polecenia i uważam - Właściwa osoba na właściwym miejscu! Życzyłabym sobie i innym pacjentom takiego podejścia i zachowania jakie pokazała Pani doktor. Czasami wystarczy miłe słowo w trakcie trudnej rozmowy lub „przytulenie” Tak mało a tak WIELE. Cieszę się, ze w tych „dziwnych” czasach można jeszcze trafić na CZŁOWIEKA❤️
Dr poniża pacjentów, szydzi, pozwala sobie na okropne komentarze. Nie zlecił na poprzedniej wizycie wszystkich badań, które mu buły potrzebne. Nie polecam.

lekarz Jan Wroński

ks. Staszica 16
Krosno

Godny zaufania lekarz jestem mu wdzięczna za przeprowadzoną operację i dobrze dobrane leki dzięki czemu czuję się dobrze. Z całego serca polecam doktora Wrońskiego.

lekarz Hanna Symonowicz

wojewodzki
Koszalin

Pani Doktor z pełnym zaangażowaniem podchodzi do współpracy z pacjentem. Przede wszystkim konstruktywnie, z pełną wiedzą analizuje problem, zleca niezbędne badania. Sprawia, że pacjent czuje się zaopiekowany. Rozmawia z pacjentem w sposób uprzejmy, przyjazny i otwarty. Zawsze rzeczowo pomoże, wytłumaczy i odpowie na pytania. Personel współpracujący traktuje pacjentów w sposób bardzo pomocny i empatyczny.
Super pani doktor, pomogła mi kierując mnie z Leszna do Wco w Poznaniu ze swojego polecenia do znajomego tam chirurga onkologa. Zawsze miła i empatyczna.

lekarz Hanna Wolska-Sidorowicz

Przychodnia Lekarska "MEDICUS"
Garncarska 11
64-500 Szamotuły

Trafiłam do Pani doktor z podejrzeniem guza piersi, Pani doktor rozmawiała przez telefon w prywatnej sprawie nie zwróciła nawet uwagi na to że jestem w gabinecie. Po minucie rozmowy powiedziała że muszę zrobić sobie mammografie(4 tyg czekania) a ona mi teraz nic nie powie. Bardzo nie miłe i oschłe podejście do pacjenta. Wizyta trwała max 5 min. dawno nie byłam u tak nie miłego lekarza.

lekarz Anna Fleming

Self-Esteem
Kolegialna 47 lok 5 II piętro
09-400 Płock

Spokój,profesjonalizm,całościowe podejście,rzetelna informacja odnośnie raka i możliwości leczenia, pokazanie różnych rozwiązań odnośnie do konkretnego pacjenta. Pani doktor bardzo Pani dziękujemy ja i mąż.
Opinia dodana przez: Mirosława

lekarz Jacek Mendocha

GASTROMED Zakład Opieki Zdrowotnej
Konrada Wallenroda 2F

Lekarz bardzo profesjonalnie i sprawnie wykonał zabiegi usunięcia guzków piersi. Może trochę zbyt mało czasu poświęca na kontakt z pacjentem ale jest uprzejmy i kompetentny.
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Daria Świniuch

Onkolog

Szpital w Śremie Sp. z o.o.
ul. Józefa Chełmońskiego 1
63-100 Śrem

Brak empatii u tej Pani ... bardzo dumna, zimna. Może dobry lekarz ale za grosz nie ma podejścia do pacjenta. :(

lekarz Cezary Skrzypczyński

Reymonta 8
Opole

Żałuję, że nie przeczytałam opinii tutaj, zanim zmarnowałam czas na próbę odbycia wizyty u doktora Skrzypczyńskiego. Doktor przyjmuje regularnie w jednej z tarnogórskich przychodni i każe sobie płacić 200 złotych za wizytę bezpośrednio w gabinecie. Po wejściu do gabinetu zauważyłam, że na kozetce nie było rozłożonego papieru, a lekarz poprosił, żeby się rozebrać i położyć. Zapytałam, czy nie ma papieru, na co lekarz odpowiedział: „co, nie dbamy o pacjentów?”. Nie …
Opinia dodana przez: Klaudia

dr n. med. Piotr Cisowski

ul. Królewiecka 1A
87-800 Włocławek

24 stycznia 2023 w CO w Bydgoszczy Pan Doktor Cisowski usuwał mi zmienione onkologicznie znamiona skórne. Podczas trwania zabiegu Pan Doktor chętnie odpowiadał na zadawane przeze mnie pytania związane z przeprowadzanym zabiegiem, czym dawał wyraz swojej empatii, fachowości i doświadczenia zawodowego. Nie stronił również od spraw pozamedycznych. Byłem i jestem pod wrażeniem (!), o czym nie omieszkałem poinformować Pana Doktora przy opuszczeniu gabinetu. Reasumując, zabieg przeprowadzony fachowo w miłej atmosferze. …
Opinia dodana przez: Jerzy K.

lekarz Andrzej Gaborski

Onkolog, RTG

Saperów 38

dobra mordzia dzięki Andrzejku za pake klonów tak jak zalecałeś 2 tabletki 2 mg i pół litra wudki i ten sposób leczenia faktycznie mi pomaga dziekuje

dr hab. n. med. Jacek Jassem

Wojewódzkie Centrum Onkologii, Poradnia Onkologiczna
al. Zwycięstwa 31-32

Profesor-tylko tytuł. Zero empatii, zaangażowania, za grosz zrozumienia. Wizyta prywatna-koszt 300 zł, czas w gabinecie ok 10 minut. Nie polecam. Zawiodłam się i rozczarowałam. Ale, jak to mówią karma wraca, a ludzie nie są niezastąpieni. Trzeba mieć powołanie w każdej dziedzinie. Tutaj tego nie ma. Wzbogacanie się na czyjejś chorobie. Strasznie smutne, ale prawdziwe. Odradzam.
Opinia dodana przez: Ania

dr n. med. Joanna Pikiel

Wojewódzkie Centrum Onkologii

Nie polecam. Na wizycie (dodatkowej prywatnej w gabinecie w Sea Tower) w czerwcu 2022, kiedy Tata (lat 85) chciał wyjaśnić jakie leczenie go czeka przy wznowie czerniaka w postaci guza pod pachą, pani doktor (celowy zapis z małej litery) zapewniała, że jeśli cokolwiek pójdzie nie tak podczas leczenia (immunoterapia, która została w trakcie zamieniona na chemioterapię - oddział onkologii dziennej w Gdyni) będą w stanie cofnąć skutki chemii podając sterydy...no …

lekarz Marcin Piątkowski

ŚWIĘTOKRZYSKIE CENTRUM ONKOLOGII SP ZOZ
ul. Stefana Artwińskiego 3
25-734 Kielce

Dziękuję Doktorowi,że mimo trudnej pracy i zabiegania, potrafi zatrzymać się słownie przy pacjencie (mojej 78 letniej mamie), by dodać otuchy, tym samym wzbudzić nadzieję i chęć walki z chorobą. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Marzanna K.