lekarz Mariusz Cichoń

Centrum Medyczne Medrun
ulica Krasińskiego

Nie rozumiem, dlaczego tyle negatywów. Może przyczyna leży też u pacjentów, jak się oczekuje czy wręcz wymaga uzdrowienia od razu. Miałem problem z nadgarstkiem a dokładnie z ganglionem w środku nadgarstka. Szybka diagnoza i pomoc. Szybki bezbolesny zabieg usunięcia w tym samym dniu, Pan Mariusz mega uprzejmy i pomocny. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Damian

Marcin Paszyński

Gąsiorowskich

Ja mógłbym go śmiało polecić! Spełnił moje oczekiwania, poświęca pacjentowi dużo czasu i tłumaczy chorobę i metodę leczenia. Jedynym minusem, według mnie, jest to, że są długie opóźnienia, w sensie że pomimo zapisów na godziny prawie zawsze trzeba liczyć się z opóźnieniem rzędu 40-60 minut. Ale to dlatego, że nie działa na hurra tylko dokładnie zajmuje się każdym przypadkiem.
Świetny specjalista, fachowa opieka, bardzo duża wiedza! Postawił mnie na nogi dosłownie. Polecam wszystkim pacjentom z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Lukasz

lekarz Jan Gajda

SZPITAL POWIATOWY im. Marii Skłodowskiej - Curie w Skarżysku Kamienna
26-110 Skarżysko-Kamienna

Bardzo dobrze oceniam dr. Gajdę. Spokojnie wyjaśnia problemy , robił mi operację biodra i jestem zadowolona. Lekarz godny polecenia .

lekarz Krzysztof Niemiec

ulica Legionów Polskich 11A
32-065 Krzeszowice

Byłem u Pana z Luxmedu. Uszy wyczyszczone przez panią pielęgniarkę. Gardło obejrzał pan doktor i powiedział może być. Minimum poświęconego czasu. Są lepsi raryngolodzy ,którzy mają lepsze podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: Norbert Korpak

prof. dr hab. n. med. Sławomir Snela

Chirurg dziecięcy, Ortopeda dziecięcy

Szpital Wojewódzki Nr 2 im. Św. Jadwigi Królowej w Rzeszowie
ul. Lwowska 60
35-601 Rzeszów

Lekarz z ogromną wiedzą, wyważony, dokładny. Dla mnie był bardzo miły. A teraz apel do wszystkich oburzonych podejściem do pacjenta - lekarz ma leczyć, lekarz ma posiadać wiedzę i odpowiednio z niej korzystać, pomagać, a nie głaskać was po główkach i się uśmiechać. Mylicie instytucje.

lekarz Rafał Wójcicki

Poradnia Ortopedyczna
Zagnańska 77
Kielce

Nie wiem ale ja po ciężkim zabiegu i przesłaniu z 2 innch szpitali byłem skazany na wózek!! Na szczęście w klinice zabieg przepeowadzony perfekcyjnie przez Doktora , do dzis chodzę i w przyszłości mam mieć 2 etap wszczepienia endoptezy ..lecz obecne nie potrzeba.... Dziękuję...a te niekorzystne pozostałe komentarze to jakie żarty...
Opinia dodana przez: Przemek

lekarz Robert Szymanek

Szpital Lux Med
Puławska 455

Trafiłam do doktora, ponieważ poprzedni ortopeda zlekceważył zwyrodnienie kręgosłupa szyjnego i ograniczył się do tabletek przeciwbólowych. Doktor Szymanek przeprowadził dokładny wywiad, zbadać nie mógł bo ból barku nie pozwalał na ruch ręka. Dostałam skierowanie na rtg zarówno barku jak i kręgosłupa szyjnego. Potem okazało się, że potrzebne będzie USG, więc doktor przyjął mnie jako dodatkową pacjentkę, bo jak powiedział "z takim bólem nie może pani chodzić". Dostałam skierowanie na fizykoterapię. …
Dr Grzegorz Sterkowicz to lekarz z prawdziwym powołaniem. Ma świetne podejście do pacjenta — jest życzliwy, cierpliwy i bardzo profesjonalny. Wszystko dokładnie nam wytłumaczył, poświęcił czas na przeczytanie całej dokumentacji i odpowiedział na wszystkie pytania. Zdecydowanie polecam — świetny specjalista, któremu można zaufać!
bardzo dobry lekarz potrafi doradzic w kazdym schorzeniu jest mily i naprawde potrafi wyleczyc goraco polecam

lekarz Daniel Kozyra

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

Gabinet ortopedyczno-rehabilitacyjny z chirurgią jednego dnia
Warszawa Ul. Dereniowa 2c/226
02-776 Góra Kalwaria

Nie polecam. Lekarz amator. Inny lekarz musiał po nim poprawiać zabieg. Tyle stresu co zjadłem to moje. Z daleka!

dr n. med. Wojciech Dziewulski

Dziewulskiego 9b lok. 25
87-100 Toruń

Rzadko pisze opinie lecz tu poświęcam swój czas ku przestrodze. Do lekarza zgłosiłam się na kontrolę bioderka z niemowlakiem w wieku ok 5/6 tygodni. Wizyta przebiegała tak jak zawsze u doktora ( z pierwsza córka też miałam wizyty u tego pana) błyskawiczne badanie USG - dosłownie muśnięcie głowica i na przewijak - tu badanie fizykalne - już wtedy lekarz zauważył brak odwiedzenia w lewym biodrze. Powiedzial,że możliwe ,że to spowodowane …
Opinia dodana przez: Rodzic
Z całego serca polecam dr Mazura. Jestem kilka dni po operacji Halluksa. Wielu pacjentów skarży się na brak komunikacji z Doktorem, ale jego rolą nie jest zabawianie rozmową a jakość leczenia Dla mnie doktor jest specjalistą w swoim fachu. Polecam szczerze jeśli komuś zależy na jakości leczenia

Mirosław Świerczek

Chirurg ogólny, Ortopeda

Kościuszki 114
26-500 Szydłowiec

Super lekarz! Naprawdę zna się na rzeczy. Wszystko spokojnie wytłumaczył, nie spieszył się, a do tego ma świetne podejście do pacjenta – czułam się zaopiekowana od początku do końca. Tylko dzięki Doktorowi udało mi się szybko wrócić do zdrowia po wypadku. Panie Doktorze :) dziękuję za wsparcie w tym trudnym dla mnie okresie. Pana pomoc jest dla mnie naprawdę nieoceniona. W razie jakichkolwiek urazów wiem już gdzie szukać pewnej pomocy …
Specjalista wysokiej klasy, mój znajomi dzięki niemu wrócił do pełnej sprawności fizycznej, gdzie nigdzie nie dawano takiej szansy. Polecam!
Opinia dodana przez: Bogna

lekarz Artur Krasowski

Ortopeda, Traumatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Domowa Opieka Medyczna "Do-Med"
ulica Wołyńska 32
22-100 Chełm

wizyta po 11 miesiącach od operacji biodra, stan: "nadaję się do służby wojskowej", ale chyba w wieku 64 lat już nie przyjmą. Operację przeprowadził dr Artur Krasowski. Podczas każdej wizyty kompetentny, życzliwy. Dziękuję bardzo i polecam.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Tomasz Rawo

Przychodnie Specjalistyczne "Osteon" Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Imienia Prof. Jerzego Jasielskiego
Wilanowska 1
05-120 Legionowo

Byłam dziś z synem u doktora Rawo w szpitalu w Dziekanowie Leśnym na konsultacji wad postawy. Pan doktor zbagatelizował wszystko, co wcześniej zauważył inny ortopeda i dwóch lekarzy rehabilitacji. Powiedział, że nie ma się czym przejmować. Byliśmy kilka minut, a na wizytę weszliśmy z ponad godzinnym opóźnieniem, ponieważ PAN DOKTOR musiał sobie robić kil;kuminutową przerwę po każdym pacjencie. Nie polecam.
Znakomity lekarz, który zastosował terapie po której moje dolegliwości ustąpiły. Byłam już przynajmniej u 4 lekarzy bez żadnego efektu.
Opinia dodana przez: Violetta

dr n. med. Leszek Majchrowski

Kwiska 5/7 lok. 1

Profesjonalna i rzeczowa wizyta. Lekarz cierpliwie wszystko wyjasniał. Miły i kontaktowy. Bardzo polecam.

lekarz Piotr Rutka

Długa 3
59-325 Przemków

Godny polecenia, uprzejmy, pomocny. Bardzo mi pomógł. Postawił diagnozę, wykonał szereg badań. Podchodzi do pacjenta zaangazowaniem. Każdego pacjenta przyjmie, nie odmówi pomocy. Polecam w 100 procentach.