Filtruj terminy

Gabinety Żółtowski
Al. Powstańców Wielkopolskich 79 LU2

lekarz Maciej Karaczun

ulica Wąska 2/1

Dr Karaczun nie boi się pytań ze strony pacjentów i bez problemów na nie odpowiada, co dla osób takich jak ja ma spore znacznie. Lubię wiedzieć na czym stoję i znać wszystkie szczegóły, zwłaszcza gdy chodzi o zdrowie moje i bliskich mi osób. Podczas kilku wizyt mogłem zawsze liczyć na konkrety. Rehabilitacja w jednym ze szczecińskich ośrodków przebiega dzięki pomocy doktora naprawdę sprawnie. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Maciek

dr Piotr Modliborski

Ortopeda, Traumatolog

Klinika Ortopedii i Traumatologii - Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 1 im. prof. Tadeusza Sokołowskiego Pomorskiego Uniwersytetu Medycznego w Szczecinie

Polecam bardzo lekarza, pod względem fachowości, podejścia do pacjenta, empatii. Lekarz z powołania.

lekarz Radosław Jackowski

Ortopeda, Balneolog

Zakład Opieki Zdrowotnej "Święty Marek" Spółka Cywilna, Gabinety Lekarskie
ulica Łucznicza 64

Dr Jackowski, ortopeda to prawdziwy Lekarz z powołaniem. Chodziłem z dużym bólem lewego kolana, wszystko utrudniało mi do normalnego funkcjonowania. Po operacji pierwszego kolana, ( po dwóch miesiącach ) czuję się fantastycznie. Dziękuję bardzo panie doktorze. Dziękuję także panu Ordynatorowi oraz całemu personelowi Oddziału Ortopedii w Szpitalu Miejskim w Drawsku Pomorskim Tylko możemy sobie życzyć jak najwięcej tak zaangażowanych lekarzy w Polsce.
Opinia dodana przez: Kazimierz

lekarz Ryszard Owczarek

Modra 96 F/2

Lekarz godny polecenia, konkretny a przy tym miły. Operacja haluksa udana a noga dobrze się goi. Dziękuję Bożena
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Konrad Dobiecki

Gabinety Lekarskie i Centrum Ortopedii i Rehabilitacji
Modra 86A

Bardzo dobry ortopeda i empatyczny człowiek. Leczę się u doktora ponad 15 lat. Jestem po endoprotezie stawu kolanowego Noga przestała boleć i puchnąć. Był okres kiedy musiałam chodzić do P. doktora 2, 3 razy w miesiącu na ściąganie wody z kolana. Po operacji wszystko minęło (operacja była w 2015 r.) Pan doktor także uwolnił mnie od bólu kręgosłupa z którym zmagałam się przez wiele lat. W tej chwili odwiedzam ortopedę …

lekarz Łukasz Terenowski

Dom Lekarski - Przychodnia w Outlet Park
Struga 42

Witam,jestem właśnie miesiąc po przeprowadzonej operacji dysektomii L5/S1 oraz stabilizacji miedzytrzonowej ALIF która wykonał Pan Doktor. Opieka przed jak i po operacyjna profesjonalna. Pan Doktor w pełni zrozumialosci wytłumaczył co mnie czeka przed i po operacji,jak całość wyglada. Nie zostawił nigdy bez upewnienia czy wszystko zrozumiałam. Operacja w pełni zakończona powodzeniem. Pan Doktor bez problemu przyjmuję na konsultacje nawet mimo braku miejsca w rejestracji. Chciałbym powiedzieć że z głębi serca …
Opinia dodana przez: Małgosia

lekarz Paweł Jakszuk

Przychodnia Portowa Sp. z o.o.
Energetyków 2

Uważnie wysłuchuje pacjenta,dzieli się swoją opinią, z poczuciem humoru. Bardzo dostępny Człowiek, a nie tylko lekarz.
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Bartosz Kujawa

Dom Lekarski - Przychodnia w Outlet Park
Struga 42

Nie radzę skręcać sobie kostek, ale jeśli już polecam udać się do Pana Bartosza :) W zrozumiały sposób potrafi wytłumaczyć kontuzje i jak się z nimi obchodzić.
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Ortopeda
                                       dr Paweł Bąk

dr Paweł Bąk

Dom Lekarski - Przychodnia Turzyn
al. Boh. Warszawy 42

Cieszę się, że miałam okazję operować stopy u dr Bąka. Serdecznie dziękuję Panu Doktorowi za wysoki profesjonalizm. Dr Bąk jest świetny lekarz, uprzejmą, taktowną i uważną osobą, która bardzo dobrze traktuje pacjentów. Szczerze polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Natalia

dr Paweł Ziętek

SPSK NR 1
SZCZECIN UNI LUBELSKIEJ

Poza kryteriami opisanymi w "wystaw opinię" lekarz o wysokim stopniu empatii, słowny, o wysokiej kulturze osobistej i wyczuwalnej zgodności wykonywanego zawodu z powołaniem. Jestem bez mała trzy lata po operacji biodra i wszystko jest w należytym porządku.
Opinia dodana przez: Zbigniew

dr n. med. Henryk Mazurkiewicz

ks. Skargi 5

wyleczył mnie z kilku dolegliwosci /złamany kręgosłup,lwy kulszowej,problemów z biodrem./mogłem po rehabilitacji obyć sie bez operacji.

lekarz Dominik Pelc

109 Szpital Wojskowy

Dzisiaj miałam przyjemność wizyty na SOR, gdzie zajął się mną Pan Doktor.Super lekarz, bardzo uprzejmy i sympatyczny. Wszystko dokładnie wytłumaczy i udzieli fachowej pomocy. Dziękuje Panie Doktorze :)
Opinia dodana przez: Anita Cz.
Polecam super rewelacyjny pan doktor odpowie na wszystkie pytania. Miły ma super podejście do każdego pacjenta ogromna wiedza super super
Czy pomógł ? Tak i to bardzo bardzo niestety dyskopatia zaawansowana ból wraca żal że konowały z przychodni nigdy nie polecają takich ludzi bo można było zacząć leczenie dwadzieścia lat temu Polecam
Opinia dodana przez: Mariusz

dr n. med. Dariusz Larysz

Przychodnia Stoczniowa
Dubois

W życiu (dość długim) miałem bardzo mało okazji do spotkań z lekarzem ( zawodowo). Dlatego od pierwszego spotkania w Nowogardzie aż do operacji ( i stanu zdrowia po - minęło ponad 2 lata) jestem mówiąc krótko - ZACHWYCONY postępowaniem i wynikiem leczenia. Trzebiatowianin.
Opinia dodana przez: Jan

dr n. med. Daniel Kotrych

NZOZ "LASER" Filia
Łucznicza 64/124

Najpierw Pan docent zaproponował w Klinice operację naprawczą razem z drugim lekarzem z Kliniki, powiedział nawet jaką metodę chce zastosować. Po dwóch miesiącach się z tego wycofał bez uzasadnienia medycznego, mówiąc mi, że podczas pierwszej wizyty mówił co innego. Wmawiał mi, że mnie nie boli, jak tak można ? Zmienny w postawie jak chorągiewka . W innych opiniach pacjenci piszą, że jest zarozumiały, zgadzam się. Lekarz zostawił mnie z problemem …
Opinia dodana przez: Pacjentka

dr n. med. Adam Kamiński

NIEPUBLICZNY STOCZNIOWY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
ulica Dubois 27

Bardzo dobry i miły lekarz, jedyny który wiedział co mi dolega, postawił prawidłową diagnozę. Leczenie trochę trwało, ale do dziasiaj mam spokój. Dziękuję

dr n. med. Łukasz Kołodziej

MEDIKLINIKA - ODDZIAŁY SZPITALNE
Adama Mickiewicza 55

JEstem po operacji stawu biodrowego.Operowal pan prof.nauk med.Lukasz Kolodziej.Moja wdziecznosc dla Profesora nie zna granic.Przed wyznaczonym terminem opercji zachorowalam :zawał serca,zator pluc,zakrzepica.W tej sytuacji ,zaden lekarz nie chcial sie podjac operacji. Nie chodzilam,zylam w wielkim bolu, leki przeciwbolowe nie dzialaly.Trafilam do prof.Kolodzieja.Po dlugiej rozmowie,tlumaczeniu i ostrzezeniu o wielkim ryzyku,decydowalam sie na wszystko.Nie mialam zadnego komfortu życia ,nie chodziłam,nie spałam,bol byl nie do zniesienia. Decyzja mogła być tylko jedna.Operacja .Dzisiaj piszę …
Opinia dodana przez: Elzbieta

lekarz Artur Cincio

NIEPUBLICZNY STOCZNIOWY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
ulica Dubois 27

Super, bardzo konkretny, wytłumaczył jak postępować z ostrogą, mimo że zapomniałam płytki z rtg to mnie przyjął. Dlatego nie zgodzę się z niektórymi opiniami że jest arogancki, nie prawda bo jest bardzo miły, skuteczny i rzeczowy brawo jak najwięcej takich specjalistów
Opinia dodana przez: Dorota