4,9
4,8
4,8
4,9

O mnie

Od blisko 20 lat prowadzę gabinet Dental Clinic na warszawskim Żoliborzu. Zajmuje się stomatologią zachowawczą, estetyczną oraz protetyką i chirurgią implantologiczną. Dzięki ciągłemu podnoszeniu swoich kwalifikacji oferuję nowoczesne sposoby leczenia. Ukoronowaniem dotychczasowych osiągnięć jest uzyskany przeze mnie tytuł Master of Oral Implantology. Ten międzynarodowy stopnień naukowy potwierdza osiągnięcie najwyższych standardów w dziedzinie współczesnej implantologii. Jako jeden z pierwszych Polaków ukończyłem studia podyplomowe z zakresu implantologii stomatologicznej na Uniwersytecie J. W. Goethego we Frankfurcie nad Menem.

Jestem bardzo miło zaskoczony dr Fudalejem, kapitalny lekarz i człowiek. Profesjonalny i doświadczony ortodonta! Polecam wszystkim niezdecydowanym!!!

Dr Fudalej w mojej ocenie to bardzo kompetentny lekarz. Bardzo profesjonalny i uczciwy:)

Tak jak zaznaczylem z czasem poswieconym pacjentowi jest troche ciezko ale liczy sie to ze podchodzi do problemu kompleksowo i wybiera metode leczenia razem z pacjentem. Mialem wplyw na to jak i czym bede leczony. Implant poki co sie 3ma;) Polecam!!!

Polecam, bo okazal sie bardzo dobrym specjalista. Skorzystalem z leczenia implantologicznego, i choc wielu lekarzy pewnie potrafi to zrobic, to jednak gwarancja ze implant sie nie rozleci, albo Bog wie co sie z nim stanie, jest najwazniejsza. Odsylam do gabinetu dr Fudaleja!

Świetny lekarz, wyśmienita obsługa i co najważniejsze efekty leczenia super! pozdrowionka dla wszystkich:)))

Bardzo kompetentny lekarz! Super Klinika! Jak ktoś szuka gabinetu w którym profesjonalnie robią implanty to spokojnie mogę polecić dr Pawła. Nie będziecie zawiedzeni:)!

Polecam Klinikę Pana Pawła wszystkim, którzy chcą mieć śliczny uśmiech:)Jestem jego wieloletnią pacjentką, zazwyczaj korzystałam z wybielania zębów, tym razem "skusiłam" się na implant, ze względów estetycznych. Dla wszystkich, którzy się boją tego zabiegu mówię - nie ma czego! Nic nie boli, a cały zabieg od A do Z trwał 4 miesiące, włącznie z gojeniem. A samo umieszczenie implantu trwało nie całe 2 godziny. Super wygląda, ma kolor identyczny jak pozostałe zęby i tak na prawdę wogóle nie odczuwam, że jest to "obce" ciało:) W klinice dr Fudaleja dowiedziałam się wszystkiego na temat tego zabiegu, kosztów, itd. Od wielu lat ma profesjonalne podejście do Pacjenta!

Czytajac poprzednie opienie widze ze uczucia co do tego lekarza sa mieszane...ja natomiast moge go smialo polecic. W Warszawie jest lekarzy sporo, ale specjalistow ciągle mało. Doktor przedstawił mi dokladny plan leczenia wraz z kosztami, ktore bede musial poniesc. Mialem wykonywany zabieg wszczepiania implantu i szczerze mowiac myslalem, ze bedzie to trwalo cale wieki. Okazalo sie ze prawie 80% zabiegu wykonane zostalo podczas pierwszej wizyty. Przy okazji podszkolilem sie z implantologi:) Gabinet jest bardzo nowoczesny i obsluga tez na wysokim poziomie! Polecam!!!

Bardzo polecam tego lekarza! Jestem ogromnie zadowolony z efektów jego pracy. Przed sylwestrem robiłem u niego wybielanie plus umówiłem moją mamę na wizyty do niego - na implanty. Bardzo kompetentny człowiek, miła obsługa i wypadkową tego była na prawdę przyzwoita cena. Lekarzy na rynku jest mnóstwo, ale jak na prawdę potrzeba jakiegoś kompetentnego to zaczynają się schody. Ten to strzał w 10! Polecam!

Witam! Z czystym sumieniem mogę polecić tego lekarza. Jakiś miesiąc temu wykonywałem u niego "wszczepienie" implantu. Cała otoczka związana z tym, że było miło i fajnie to mało istotne, ważne że wykonywał swoją pracę bardzo profesjonalnie! Jestem zadowolony z efektów i cena pozostała taka jaką ustaliliśmy na początku leczenia. Polecam tym, którzy szukają doświadczonego lekarza!