lekarz Urszula Jedynak-Wąsowicz

Alergolog, Pediatra

Centrum Medyczne Liszki
469
32-060 Liszki

Z pomocy Pani doktor korzystaliśmy wiele razy(2 dzieci alergików). Zanim trafiliśmy do najlepszego lekarza - Pani Jedynak-Wąsowicz "odwiedziliśmy" kilku innych specjalistów. Nigdzie nie spotkaliśmy się z tak rzetelnym podejściem do leczenia i z tak miłym lekarzem. W 100% polecamy.
Opinia dodana przez: Irek Klimas

lekarz Elżbieta Hampel-Osipowicz

Vasco sp.z oo
Welecka 10 b

Pani Doktor sympatyczna, zbadała, wypytała o wszystko. Skierowała na badanie i wyjaśniła dalsze postępowanie. Poczułam się zaopiekowana i z perspektywą na szybkie rozwiązanie mojego problemu. Pozdrawiam

lekarz Arleta Fręchowicz-Klusek

Zespół Opieki Zdrowotnej Medical
ulica Pamięci Narodowej 18
83-136 Opalenie

Jest to ludzki lekarz. W opinii wyżej napisano same głupoty. To właśnie Pani doktor ratuje większość dzieci przed większymi powikłaniami chorobowymi wynikających z niekompetencji innych lekarzy.

lekarz Elżbieta Piwowarska

Pediatra, Psycholog dziecięcy

ulica Stawiskowa 69
18-421 Piątnica Poduchowna

nie wiem kto nadał tytuł psychologa ta Pani jest bardzo dobrym psychiatrą dzieci i młodzieży psychoterapeutą oraz pediatrą a nie psychologiem
{'id': 4806, 'name': 'Strzelce Opolskie'} Pediatra
                                       lekarz Joanna Łopuszańska

lekarz Joanna Łopuszańska

Powstańców Śląskich 3 lok. 52
47-100 Strzelce Opolskie

Polecam Panią doktor. Byłam z córką na kontroli. Pani doktor wszystko sprawdziła, przebadała córkę całą. Bardzo miła. Osobiście polecam.

lekarz Khalifa Mwasha

Gastrolog, Pediatra

ulica Szkolna 4/32
21-010 Łęczna

Bardzo dobry lekarz . Uprzejmy miły bardzo przyjazny . Wiele wizyt u niego miałem . Zawsze pełen profesjonalizm połączony z miła atmosferą Jeden z niewielu lekarzy który faktycznie leczy a nie czeka na pieniądze Polecam !
Opinia dodana przez: Kacper

lekarz Hanna Stankiewicz

Kochanowskiego 56
26-600 Radom

Kiedyś miałam lepsze zdanie bo teraz to trochę jakby bagatelizowała problem. Nie jestem za faszerowaniem lekami ale czasem trzeba coś przepisać a nie odsyłać i mówić że jest ok i przejdzie skoro ok nie jest a tym bardziej jak nie przechodzi. Po drugie nie zauważyła u mojego dziecka czegoś co ja matka bez wiedzy medycznej zauważyłam i sygnalizowalam a po kilku godz po wizycie dziecko już płakało z bólu. Może …

dr n. med. Iwona Klimecka

Pediatra, Reumatolog

Gabinet lekarski
Kobylniki , ul.Kwiatowa 22

Do Pani Doktor trafiłyśmy z polecenia. Poświęciła nam odpowiednio dużo czasu, przejrzała wszystkie wyniki, zbadała, wysłuchała, wytłumaczyła, uspokoiła. To kontaktowa i przede wszystkim kompetentna lekarka o dużej wiedzy, z dobrym podejściem do nastoletniej pacjentki. Będę polecać:)

lekarz Lidia Kot

Pionierów Lubuskich 93a
66-002 Stary Kisielin

Gdybym mogła dać zero zamiast jednej gwiazdki to bym to zrobiła. Ta Pani nie nadaje się na pediatrę do małych dzieci . Nie dość , że jest nieuprzejma to zwyczajnie brak jej kultury w dodatku jeszcze odmówiła wizyty dziecku ubezpieczonemu. Zero kompetencji.
Przy pierwszym kontakcie po urodzeniu bardzo dobre wrażenie rzeczowa, konkretna, dziecko zbadała i rozwiązała wątpliwości młodej matki. Schody zaczęły się kiedy dziecko trafiło do szpitala po 10 mc z wymiotami i rozwolnieniem. Dziecko które nie ma podrażnionej pupy nie może mieć luźnego stolca ( jesteśmy w trakcie treningu nocnika więc sygnalizowało że chce do toalety) też trudno przebywając z dzieckiem w sali 24/h nie usłyszeć że zabrudziło pieluchę. Wymioty nikt …
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Urszula Raczyńska

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Rogera 10
47-430 Rudy

Polecam , pani doktor wykonała badanie dziecku dokładnie z dużą precyzją a w dodatku jest przemiłą, pełna empatii osobą. Godna polecenia

lekarz Marian Widak

os. Kościuszki 106 lok. 32
43-173 Łaziska Górne

Bardzo dobry lekarz. Leczył mnie, teraz chodzą do pana doktora moje dwie córki. Trafnie stawia diagnozę, ma wieloletnie doświadczenie. Wizyty są miłe. Dziewczynki się nie stresują. Polecam.

lekarz Irena Błądzińska-Huma

Pediatra, Pulmonolog

NZOZ Kardiologia
Podwisłocze 22A
35-309 Rzeszów

Lekarka dość specyficzna, taka ze starej szkoły, dość bezpośrednia, ale dobrze ustawiła leczenie i zainteresowała się dzieckiem. Na pytania odpowiada, tłumaczy jak podawać leki, jaką ma wizję leczenia. Potrafiła tak zagadać 3 latka, że badania nie kończyły się płaczem jak u innych pediatrów. Po przeczytaniu innych opinii na tej stronie szłam do niej trochę przestraszona, a jestem zadowolona. Duży plus za to, że na pierwszą wizytę czekaliśmy okolo 2 tygodni, …
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Piotr Rogalski

ulica Obrońców Pokoju
46-100 Namysłów

lekarz z powołania,jest to najlepszy lekarz dla moich dzieci,konkretny i bardzo dobrze się zna,nawet nie chcę słyszeć o innym lekarzu jak dzieciaki są chore polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Kazimiera Mariankowska

Kwiatowa 27
32-800 Brzesko

Polecam Panią Doktor! W weekend gdy synek leciał mi przez ręce z powodu gorączki przyjęła na wizytę bez problemu. Dokładnie zbadała uszy, węzły chłonne, gardło, brzuch i osłuchała klatkę piersiową. Podpowiedziała jak dalej poporowadzic diagnostykę. Odpowiadała na wszystkie zadane pytania, bez pośpiechu. Czuliśmy sie bardzo profesjonalnie zaopiekowani. Napewno gdy będzie taka potrzeba wrócę do tej właśnie Pani Doktor!
Opinia dodana przez: Janina

dr Sława Regel

Agia Medica
ul.Wyszyńskiego
Zielona Góra

Wspaniała Pani doktor, miła, profesjonalna i dokładna, zrobiła odpowiednie testy i rozpisała leczenie. Zgodziła się przyjąć chore dzieci w okresie przedświątecznym mimo, że nie mieszkamy w Zielonej Górze, podczas gdy lekarze w innych przychodniach odmawiali pomocy. Oby więcej takich lekarzy z powołania!

lekarz Magdalena Orzechowska

Żeromskiego 32
55-100 Trzebnica

Cześć wszystkim‼️ Czy ktoś z Was miał problem z przyjęciem do placówki medycznej ZDRÓJ ul. Kościuszki 10 w Trzebnicy ? Szczególnie chodzi mi o lekarza dr. Orzechowską i problemy z przyjęciem 4-letniego chorego dziecka między godziną 10:00 a 11:00. Będę pisał pozew z uwagi na to że nie jest to pierwsza taka sytuacja gdzie Pani doktor zamyka się od środka w gabinecie lub wychodzi podczas swojej pracy. Po rozmowie u …
Opinia dodana przez: Kuba

lekarz Małgorzata Klimek

Pediatra, Rehabilitant

ulica Szlak 14b/3

Ze szczerego serca polecam panią doktor Małgorzatę Klimek. Jest przede wszystkim człowiekiem z sercem i duszą. Mimo ilości pacjentów, odpowiedzlności, zmęczenia nigdy nie narzeka. Zawsze stara się pomóc, wykazuje cierpliwość, zaufanie. To bardzo ważne w relacji z rodzicem. Zleca odpowiednią ilość badań, szuka rozwiązań, by pomóc pacjentowi. Zaangażowana i z pasją spełnia się w swej pracy. Ja dziękuję szczerze za prowadzenie i leczenie moich synów bliźniaków. To lekarz z powołania. …
Opinia dodana przez: Andżelina

lekarz Elżbieta Muśko

Bahrkego 4
19-300 Ełk

Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Pani doktor jest uprzejmą,wyrazie jakichkolwiek pytań zawsze udziela odpowiedzi. Nigdy nie było problemu ze skierowaniem do specjalisty czy na badania. Jest godna zaufanie i polecenia.
Opinia dodana przez: Wioletta

dr n. med. Stanisław Malina

Jesionowa 25
42-151 Waleńczów

Z moim dzieckiem byłam u wielu lekarzy, każdy miał inną wersje co do przyczyn dolegliwości mojego syna. Podawałam mu coraz to inne, bardziej wymyślne leki, ale żaden z nich nie przyniósł dłuższych skutków. Gdy natrafiłam na dr Malinę, On od razu wiedział jak nam pomóc. Po niemiłych doświadczeniach z wcześniejszymi lekarzami powinnam mieć i w tym wypadku obawy, lecz dzięki wyraźnemu doświadczeniu dr Maliny ich nie miałam. W pełni zaufałam …