Elżbieta Kamińska-Kolloch

Internista, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne PetroLek Płock
09-411 Płock

Świetny lekarz z genialnym podejściem do pacjenta - zarówno tego małego, jak i już całkiem dorosłego:)
Opinia dodana przez: Ela

lekarz Wanda Sablik

Gminny Zakład Opieki Zdrowotnej w Kętach
Jana III Sobieskiego 35
32-650 Kęty

Kompletnie niekompetentny lekarz. Po przyjściu do gabinetu i opisaniu objawów stwierdziła "skąd mam wiedzieć co Panu jest, niech Pan sobie idzie do apteki i zrobi test". Ta kobieta nie powinna być lekarzem. Zerowe odejście do pacjenta, absurdalne komentarze i zalecenia. Zdecydowanie omijac szerokim łukiem taką osobę, lekarz z niej żaden.
Opinia dodana przez: Pacjent

lekarz Teresa Rokita

Zgłobice
Tarnów

Wizyta na NFZ nie pierwsza nie ostatnia lecz to do czego dochodzi w placówkach to kpina. Jest godzina 16:00 czyli godzina na którą byłam zapisana z synem, ale jak to bywa u lekarzy jestem nauczona czekać nawet prywatnie, choć covid pokazał, że da się to robić sprawnie i w miarę bez kolejek. Z racji, że przed gabinetem sporo ludzi,, którzy twierdzą że kolejka jest dla tych co przychodzą i się …
Opinia dodana przez: Kasia

dr Bożena Kulpa

LIM
ulJana Pawła 78

Pani Doktor Bożena Kulpa jest wspaniałym lekarzem! Dzięki Niej wychodzę z astmy alergicznej. Jest bardzo rzeczowa i konkretna. Trafia z lekami w dziesiątkę. Szanuje pacjenta co jest rzadkością! A przy tym jest bardzo miłą osobą. Serdecznie polecam Panią Doktor!
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Marzena Downar

biegunowa
59-220 Legnica

Można mieć wiele zarzutów co do aktualności stosowanych schematów leczenia, pogłębiania diagnostyki w oparciu o wyniki laboratoryjne oraz stosowania profilaktyki w różnych grupach wiekowych.

lekarz Elżbieta Wawrzyniak

Pediatra, Pulmonolog

Wiśniowa 29
66-415 Różanki

Pani Doktor była opryskliwa i bardzo starała się zrobić ze mnie idiotkę. Stwierdziła, że "okradam NFZ", ponieważ chcę zrobić badania w celu wykluczenia alergii na kota. Na co w takim razie Pani Doktor płacimy składki? :) Co za absurd. Ciekawe co by Pani powiedziała gdybym przyszła prywatnie? Wtedy zostałabym potraktowana bardzo milutko, prawda? Pozdrawiam serdecznie i równie serdecznie nie polecam :)
Opinia dodana przez: Paulina

dr Halina Dalewska

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Zwycięstwa 204 A
75-640 Koszalin

Jak dla mnie, najlepszy i wspaniały lekarz, bardzo miła, ma profesjonalne podejście do dzieci, zawsze dokładnie bada moich dzieciaków i wszystko mi wyjaśnia i tłumacze. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Viktoriia

lekarz Kazimierz Kozieja

N ZOZ TK Ratownik Poradnia Lekarza Chorób Wewnętrznych
ulica Krakowska 31
32-700 Bochnia

Do Pana Doktora zaczęliśmy chodzić z przypadku, akurat kiedy mi pasowało był wolny. Teraz jest to mój lekarz pierwszego wyboru - nie zdarzyło mi się, aby mylił się co do diagnozy. W nagłych przypadkach, kiedy ma zapchany cały grafik i tak przyjmie. Do tego jest sympatyczny i moja córka bardzo go lubi.

Ewa Wojtecka

Praxis
Wyszyńskiego 41
44-300 Wodzisław Śląski

Muszę napisać że jestem pod ogromnym wrażeniem Pani Doktor. Nigdy, nigdy nie byłam tak źle potraktowana. Nigdy nie spotkałam tak niemiłego lekarza. Jeszcze nie skończyłam mówić co dziecku dolega i jaka jest historia choroby, a Pani Doktor już wyrzuciła z siebie niezadowolenie. Nie wiem czy Pani Doktor w ogóle chciała mnie wysłuchać. Nie tak powinna wyglądać wizyta z 20 miesięcznym gorączkującym dzieckiem u lekarza pediatrii. Jestem zażenowana. Zdecydowanie nie polecam!

lekarz Danuta Otręba

Zachodnia 10
42-252 Olsztyn

Od wielu lat chodzę do Pani Doktor z moimi wnukami. Lekarz cierpliwy, niezwykle wnikliwy, empatyczny, zawsze czuje się dobrze zaopiekowana. Leczenie jest skuteczne a o to przede wszystkim chodzi.
Opinia dodana przez: Jagoda

dr n. med. Barbara Bajda

Sądecka 33i lok. 2
34-700 Rabka-Zdrój

Pani doktor niestety najlepiej zna sie na wyciaganiu pieniedzy z kieszeni pacjentow. A zaczelo sie tak: Przez caly okres kiedy chodzilam do tejze pani DOKTOR ze swoim problemem (niedoczynnosc tarczycy) wmawiane i to doslownie byly mi rozne rzeczy. Ale wszystko od poczatku. Moj wujek zauwazyl i poinformowal o tym moja mame ze mam charakterystycznie powiekszona szyje. Natychmiast wziela mnie do lekarza rodzinnego ktory nastepnie bez przeprowadzenia podstawowych badan wydal skierowanie …
Opinia dodana przez: MA

lekarz Maria Mencel-Machowiak

Podkocka 5
63-460 Skalmierzyce

Jest to naprawdę dobry lekarz, zna się na swoim fachu :)

lekarz Dorota Sak-Rusek

Szpital specjalistyczny im T.Szczeklika
ul Szpitalna 3
33-100 Tarnów

Po pierwsze - Pani Doktor bardzo poważnie traktuje swoją pracę - odpowiadała na nasze sms-y również w weekend . Po drugie - efekt - znaczna ulga dla syna . Zostaliśmy dodatkowo wyedukowani w sprawie diety i konieczności zwrócenia uwagi na inne codzienne elementy związane ze zdrowiem dziecka np. wyposażenie pokoju . Wizyty nie są tanie ale nie ma co oszczędzać na zdrowiu najbliższych .

Anna Siejka

Jawor

Nie polecam! Lekarka przyjmuje z dużym opóznieniem- co najmniej pół godziny (mimo tego,że do przychodni przyszła na czas). Zero szacunku do pacjentów. Nie da dokończyć zdania tylko krzyczy jeżeli jest coś nie po jej myśli. Bardziej polecam neurologów dziecięcych we Wrocławiu, którzy mają odpowiednią wiedzę i podejście do pacjentów.
Opinia dodana przez: Jagoda
Zdecydowanie nie polecam tego "lekarza", byliśmy z dzieckiem 40°C gorączki + wymioty. Pani Serwa olała sytuację i stwierdziła, że osłuchowo jest czysto i kazała wracać do domu. Po kilku godzinach trafiliśmy do szpitala w gorączką 41,3°C!! Dziecko dostało drgawek. Lekarz w szpitalu od razu usłyszał szmery i zrobił prześwietlenie klatki piersiowej. Odradzam tą Panią!

lekarz Małgorzata Sadowska

ulica Drzymały 12/1
41-500 Chorzów

Porównując do innych lekarzy z dziedziny neurologi dziecięcej mogę powiedzieć, że Pani Doktor bardzo szybko przeprowadza badanie, wizyta trwała bardzo krótko. Poleciła rehabilitację dziecka z uwagi na wzmożone napięcie mięśniowe oraz asymetrię, jednak nie zapronowała wdrożenia WWR, co jak później się dowiedziałem przysługuje w takich przypadkach i to lekarz specjalista wypełnia stosowne zaświadczenie. Pomimo posiadanego aktualnego badania USG przezciemiączkowego Pani Doktor zalecila wykonanie ponownego polecając gabinet konkretnej osoby tłumacząc to …
Opinia dodana przez: Tomasz Adamczyk

lekarz Olga Dworak

ulica Ludwikowska 10 pok.34
56-400 Oleśnica

Pani Dr jest lekarzem z ogromną wiedzą i doświadczeniem, zawsze wyczerpująco udziela informacji na temat choroby, leczenia, mój syn jest pacjentem Pani Dr od prawie 13 lat. Mam ogromne zaufanie do Pani Dr Dworak i polecam Ją jako neurologa dziecięcego i pediatrę.

Małgorzata Dziedzic-Król

Ruda Śląska
Ruda Śląska

Pani doktor bardzo miła i jak zawsze prosperująca szczegolną wiedzą. Byłam w Pani gabinecie wiele razy i wyszlam zadowolona i zasięgłam pomocy jakiej potrzebowałam.

lekarz Dariusz Michalczewski

Nowa 10 lok. 2
26-804 Stromiec

Przyszłam do doktora z dzieckiem gorączkującym, z wynikami badań moczu. Doktor 5 min siedział z telefonem w ręku i z wynikami badań moczu przed sobą. Miałam wrażenie, że sprawdza wyniki badania w internecie. Nie wzbudził mojego zaufania zupełnie. Niezbyt delikatny dla dziecka i niezbyt uprzejmy. Nie wyjaśnia, co może być przyczyną stanu dziecka.

dr n. med. Renata Szwankowska

Implant.net
Os. Powstań Narodowych 33

U Pani doktor Renaty Szwankowskiej byłem już z trzema wizytami i muszę przyznać, że żaden inny lekarz alergolog, z których pomocy korzystałem wcześniej, nie przeprowadził tylu testów diagnostycznych. Już na pierwszej wizycie po zebraniu dokładnego wywiadu (przy kontakcie telefonicznym Pani doktor już zbierała pierwszy wywiad) miałem zrobione testy na uczulenie na surowe owoce i warzywa, metodą prick by prick. Proste badanie diagnostyczne, ale niechętnie raczej stosowane przez innych alergologów, przynajmniej …
Opinia dodana przez: Rafał