lekarz Piotr Grosslekarz Piotr Gross - zdjęcie profilowe

- dermatoskopia
- anoskopia
- proktoskopia
- rektosigmoidoskopia

Rozumiem wcześniejsze komentarze, ludzie przecież on jest tylko człowiekiem pewnie ma lepszy lub gorszy dzień nie oczekujcie że będzie miły rozpozna chorobę bezbłędnie i posłucha jeszcze życiowych problemów. Znam doktora osobiście od wielu lat i nie zgodzę się że jest niemiły itp. mógł mieć gorszy dzień i tyle jak każdy z nas- nie macie gorszych dni???????? LICZY SIĘ TO JAK LECZY I JAKIE SĄ TEGO EFEKTY, SUPER EFEKTY!!

Bardzo kompetentny lekarz, w podziękowaniu za dobre leczenie, ulgę w bólu i doprowadzenie mojego organizmu do stanu normalnego funkcjonowania - mogę wreszcie siedzieć!!! Hurra!!! Co za ulga.

Z dr Gross skontaktowałam sie przez internet,w związku z tym że mam duży problem z hemoroidami szybko i skutecznie mi pomógł.Kiedy sie umówiłam na wizytę doradził mi dalsze leczenie i co będzie mnie czekało jak to zaniedbam.Bardzo dokładnie rozpoznał moją przypadłość a był to już stan zapalny.Super, fachowa pomoc, miły lekarz.Jestem bardzo, bardzo zadowolona.

Tak jak i inni poleceni znajomi sa bardzo zadowoleni z zabiegu wykonanego przez Pana dr. Gross. Duz kompetencja i metoda leczenia pozwala mnie (nam)by z zufaniem polecic znajomym uslugi Pana dr. Gross. Dziekuje

Mój 14 letni syn miał tzw.wrastający paznokieć na lewej stopie. Trzej poprzedni lekarze z tzw.NFZ w ciągu roku coś tam robili informując mnie krótko , cytuję "trzeba wyciąć".Nie czekając aż znieczulenie zacznie działać wycinali,krzycząc na syna,że nie może boleć.Zawsze po czymś takim dziecko miało do mnie żal.Przy kolejnym nawrocie skorzystałem z pomocy dr.Grossa.Zabieg wykonano w znieczuleniu miejscowym ale w końcu bezboleśnie.Od roku bez nawrotu.Nie mogę napisać że Pan doktor był ujmujący i jakiś supergrzeczny.Rozmowa była krótka;przyczyna,co chce zrobić,co robić potem.Zdecydowanie polecam,zwłaszcza,że nie lubię gadułów.

Mój 14 letni syn miał tzw.wrastający paznokieć na lewej stopie.

dr Gross tylko dwa słowa przychodzą mi do głowy: wspaniały specjalista!!!!!!!!!!!!!!!! Polecam go wszystkim znajomym którzy mają jakieś problemy. Ja miałam poważny problem: torbiel ogoniasta ropna na kości ogonowej (wtajemniczeni wiedzą co to jest) ból niesamowity!!!.Nie można z bólu siedzięć leżeć... Męczyłam się z tym bólem prawie 2 tygodnie byłam u kilku "specjalistów" wszyscy mówili że to wrzód!!! i zalecali leczenie które potęgowało jeszcze większy ból. dr Gross w przeciągu dosłownie kilku sekund zdiagnozował co to jest. I rozpoczął zabieg i leczenie. Po upływie ok 5 minut mogłam wkońcu usiąść. …

dr Gross tylko dwa słowa przychodzą mi do głowy:
wspaniały specjalista!!!!!!!!!!!!!!!!
Polecam go wszystkim znajomym którzy mają jakieś problemy.
Ja miałam poważny problem: torbiel ogoniasta ropna na kości ogonowej (wtajemniczeni wiedzą co to jest) ból niesamowity!!!.Nie można z bólu siedzięć leżeć... Męczyłam się z tym bólem prawie 2 tygodnie byłam u kilku "specjalistów" wszyscy mówili że to wrzód!!! i zalecali leczenie które potęgowało jeszcze większy ból. dr Gross w przeciągu dosłownie kilku sekund zdiagnozował co to jest. I rozpoczął zabieg i leczenie. Po upływie ok 5 minut mogłam wkońcu usiąść. Gdyby nie doktor Gross miałabym poważną operacje ponieważ za długo z tym problemem zwlekałam. Tego samego dnia byłam najszczęśliwszą osobą na świecie.!!!!!!!! . I tak juz mineły 3 lata od mojej ostatniej wizyty u Pana dr.
Pierwszy raz spotkałam takiego lekarza który z takim zangażowaniem podchodzi do problemów pacjenta, informuje o wszystkim co robi podczas zabiegu, pyta się czy wszystko jest w porządku, proponuje znieczulenie.... Nie mam żadnych nawrotów po wizycie u Pana doktora (a czytając inne przypadki osób z tym samym problemem wiem że zazwyczaj konieczne jest jego usunięcie co wiąże się z długą rekonwalescencją)ten lekarz to cudotwórca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z pewnośćia moge polecić Pana Doktora,pełen profesjonalizm,zabieg wykonany bardzo dobrze,polecam każdemu.U

Jestem bardzo zadowolony z usługi pana Doktora. Poddałem się zabiegowi usuwania znamion metodą laserową. Zabieg wykonywany był bez znieczulenia, jednakże ból był znośny. Atmosfera bardzo serdeczna. Zabieg wykonano zdecydowanie fachowo. Polecam ! Krzysztof Ch.

Tego lekarza oceniam bardzo dobrze.Uprzejmy, rzeczowy i przede wszystkim skuteczny.Trafiłam do niego z problemem kurzajki na palcu nogi u mojego synka.Zabieg przeprowadzony był szybko i prawie bezboleśnie.Problem zniknął już po jednej wizycie. Naprawdę polecam super fachowiec z dobrym podejściem do dzieci!

Naprawdę polecam super fachowiec z dobrym podejściem do dzieci!

Zgłosiłam się do Pana Doktora po kilku nieskutecznych zabiegach wrastającego paznokcia. Doktor wykonał zabieg używając lasera , od ponad pół roku mam spokój i bezbolesną stopę . Zdecydowanie polecam.