lek. dent. Marta Kowal

Przychodnia Stomatologiczna
Esperanto 12

Pani Marta jest genialnym lekarzem! Mila, bardzo dokladna. Przestałam się bać leczenia stomatologicznego! Wyleczyłam u Pani wszystkie zęby. Nie mam już stresu przed wizytą kontrolną) Bardzo dziękuję!!!
Opinia dodana przez: Ludmiła
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ortopeda
                                       lek. med. Filip Kucharczyk

lek. med. Filip Kucharczyk

LUXMED
ul. Jerozolimskie 65/79 (budynek hotelu Mariott)

Szpital im Grucy w Otwocku, Oddzial 3, grudzien 2018. Pan doktor kierowal tego dnia obchodem na Oddziale. To byla druga doba po artroskopii stawu biodrowego. Gdy nadeszla moja kolej stwierdzil: -“Pani dzis do domu”. Nawet nie zapytal jak sie czuje. Poniewaz chodzac czulam sie jeszcze bardzo niepewnie, nie utrzymywalam zupelnie nogi w gorze bez pomocy reki i czulam duzy bol w biodrze (ostatni lek p/bolowy otrzymalam poprzedniego dnia przed snem), …
Opinia dodana przez: Daria

dr n. med. Jarosław Poleszczuk

Neurochirurg

Centrum Medyczne ENEL-MED - SZPITAL
ulica Al. Solidarności 128

PAN DOKTOR JAROSŁAW POLESZCZUK FACHOWIEC NA 6 .OPEROWAŁ MNIE TRZY TYGODNIE TEMU W STALOWEJ WOLI ODCINEK LEDZWIOWY TRZY IMPLANTY JEST OK . POLECAM MA ZŁOTE RĘCE ODDZIAŁ SUPER PANIE PIELEGNIARKI OK .

lek. med. Maciej Pawlina

Prywatna Praktyka Lekarska
ulica Puławska 67/2

Trafiłam do doktora przez przypadek. Jestem bardzooo pozytywnie zaskoczona ! Konkretny , profesjonalny. Przemiły.zlapal sie za głowę widząc moje wyniki badań . Przeprowadził USG zeby po swojemu ocenić co się dzieje, zauważył więcej niż (mój ginekolog ) miesiąc wcześniej .przepisal odpowiednie maści które od razu mi pomogły ! Wszystko wytłumaczył krok po kroku. .wyszlam z gabinetu zalamana swoim stanem zdrowia ale szczęśliwa ze trafiłam właśnie do Pana Macieja. Polecam ! …

Michał Pelc

Al. Jana Pawła II 61B/247

Najlepszy specjalista od beznadziejnych przypadków. Skomplikowana wada zgryzu nie stanowi problemu, a traumy po dentystach można zapomnieć.
Opinia dodana przez: Małgorzata K.

lekarz Paulina Bronikowska

Cannabi Clinic
Powązkowska 44

Trafiłam do dr Pauliny po seriach nieudanych wizyt u innych lekarzy. Pani Doktor podeszła bardzo profesjonalne, z pełnym zaangażowaniem, jak i empatią do mnie i mojego problemu. Zaleciła szereg badań, przez co w końcu po 5 latach zdiagnozowano u mnie chorobę. Pani Doktor idealnie dobrała mi leki, po 4 miesiącach leczenia widać poprawę w wynikach, jak i moim samopoczuciu. Jestem w stałym kontakcie z Panią Pauliną. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Natalia

dr hab. n. med. Andrzej Suwara

Ortopeda, Chirurg ortopeda

MEDI HORIZON CLINIC
Domaniewska 39A

Znam Pana Doktora Suwarę jeszcze z czasów ,gdy pracował w szpitalu w Starachowicach(2002r).Wtedy moja 2,5 letnia córka miała wypadek. Jej dwa małe paluszki zostały prawie ucięte (można powiedzieć, że wisiały na włosku). Po dotarciu do szpitala trafiłyśmy na dr Suwarę, który podjął się bez wachania zabiegu uratowania paluszków mojej córki. Bardzo się cieszę, że wtedy zaufałam dr Suwarze,bo dzięki niemu moje dziecko ma wszystkie palce i co ważniejsze ma w …
Opinia dodana przez: Renata
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg ogólny
                                       dr Łukasz Antolak

dr Łukasz Antolak

Chirurg ogólny, Ortopeda

Centrum Medyczne Gamma
Broniewskiego 3

Bardzo dobry lekarz. Wnikliwy, dokładny jestem pod dużym wrażeniem zaangażowania. Potrafi cierpliwie wytłumaczyć. Spodobało mi się jego indywidualne podejście i zaangażowanie, które w obecnych czasach jest tak rzadko spotykane. Więcej takich nadzwyczajnych lekarzy to służba zdrowia byłaby bardziej ludzka.
Opinia dodana przez: Olga

lekarz Eryk Chrapowicki

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Instytut Onkologii im. M.Skłodowskiej Curie
Wawelska

Przyjazny , konkretny, potrafi słuchać pacjenta, bardzo empatyczny posiadający bogatą wiedzę medyczną i doświadczenie. Szczerze polecamy
Opinia dodana przez: Sławek

dr n. med. Hanna Dmeńska

Alergolog, Pediatra

Meissnera 11 lok. 94

Bardzo polecam Panią Doktor jako doskonałego specjalistę a przede wszystkim jako człowieka. Bardzo dokładnywywiad oraz wszystkie badania przed zaproponowaniem leczenia. O profesjonalizmie w swoim fachu świadczy brak ciężkich infekcji u dziecka od momentu wizyty u Pani Doktor.

lekarz Grzegorz Wocial

Ginekolog

Międzyleski Szpital Specjalistyczny w Warszawie
Bursztynowa 2

Polecam Pana doktora, bo uważam, że w Mińsku nie ma lepszego!

dr n. med. Paweł Piotrowski

Chirurg onkolog

Lecznica Lekarzy Specjalistów "Puls"
Plutonu Torpedy 26

Bardzo pozytywnie oceniam pana doktora zarówno jako lekarza za fachowość, podejście do pacjenta oraz jako człowieka za empatię i kulturę
Opinia dodana przez: Barbara

dr n. med. Dariusz Kalinowski

Laryngolog

Centrum Medyczne MML
Plac Grzybowski ul. Bagno 2, wejście E

Pomimo młodego wieku odkąd pamiętam miałam problemy z oddychaniem przez nos. Była to sprawa uwarunkowana genetycznie, gdyż cała moja rodzina rownież przeszła operacje prostowania przegrody u Pana Dariusza Kalinowskiego. Wizyty były czystą przyjemnością, dr Kalinowski ma świetne podejście do swoich pacjentów, wszystko skrupulatnie tłumaczy, a poprzeż poczucie humoru wizyty są bardzo miłe i przyjemne . Operacja odbyła się bez żadnych komplikacji, lekarze i pielęgniarki w centrum medycznym MML zajęli się …
Opinia dodana przez: Milena

lek. dent. Iwona Werocy-Yehya

Archimedesa 3/40

Pani Iwona to stomatolog, na którego zawsze można liczyć – skuteczna i niezwykle profesjonalna w swoim podejściu. Z pełnym zaangażowaniem podchodzi do leczenia, dbając o najwyższe standardy, co daje poczucie bezpieczeństwa i pewności, że jesteśmy w dobrych rękach. Polecam każdemu, kto szuka fachowej opieki!

dr Maciej Miszczak

Przychodnia Nr 4
Broniewskiego 7

Jestem pacjentką Doktora od dekady. Zgłaszałam się z różnymi problemami ortopedycznymi. Zawsze była stawiana właściwa diagnoza i wdrażane efektywne leczenie. Jeśli problem nie nadawał się do gruntownego wyleczenia, to przynajmniej po leczeniu następowała duża poprawa i zwyczajnie dawało radę funkcjonować. Doktor ma świetne spojrzenie całościowe i mimo, że jest świetnym chirurgiem, nie proponuje rozwiązania operacyjnego, jeśli pozostaje skuteczna metoda zachowawcza. Bardzo go za to cenię. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Iza

lek. dent. Konrad Krszyna

Stomatologia DENTICA NZOZ
Ogrodowa 16B

Perfekcjonista, super profesjonalista. Mega pozytywne podejście do pacjenta. Naprawdę można poczuć się podczas wizyty komfortowo, bezpieczenie.

lekarz Tomasz Okoń

Ortopeda, Traumatolog

Przychodnia Lekarzy Specjalistów "SERCE"
ul. Okrąg 3a

Jak najbardziej polecam lekarza jako wspaniałego fachowca. Operację kolana przeprowadził u mnie przy pomocy robota w szpitali w Otwocku. Po miesiącu odstawiłam kule i bardzo sprawnie się poruszam bez bólu. lekarz jest bardzo miły i przyjazny, przed operacją wszystko dokładnie wytłumaczył. Wcześniej byłam u kilku ortopedów, ale z lekarza T. Okonia jestem zadowolona najbardziej. Jestem bardzo wdzięczna za życzliwe podejście do pacjenta, przeprowadzona operację i opiekę,

dr n. med. Małgorzata Zadurska

Ortodonta

Turkot Barbara. Gabinet stomatologiczny
Grochowska 14F

bardzo, bardzo fachowa pomoc. nie naciąga na niepotrzebne koszty zbyt częstych wizyt i super podejście do dzieci. polecam.

dr n. med. Małgorzata Gietka-Czernel

Endokrynolog

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Miałam podejrzenie nadczynności tarczycy, które inni lekarze chcieli leczyć od razu hormonalnie. Do tego dość sporego guzka na tarczycy, ktory podobno trzeba było wyciąć jak najszybciej. Poszłam do Pani dr po tych wszystkich rewelacjach, wiedząc że ma też duże doświadczenie szpitalne, więc zapewne dużo przypadków tzw ciężkich. Stwierdziła, że nie jest to nic strasznego, że trzeba obserwować, a ze względu na fakt, że jeszcze nie mam dzieci lepiej zachować tarczyce …

dr n. med. Maciej Potocki

Neonatolog, Pediatra

medi vita
jadzwingów 1

Lekarz z powołania, z olbrzymią wiedza , bardzo zaangażowany w problemy małego pacjenta. Pan Doktor dokładnie zbada, wszystko dokładnie wytłumaczy , uspokoi , przedstawi ścieżkę leczenia. Godny polecenia , zaufania.