{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Pediatra
                                       lek. med. Beata Kędracka

lek. med. Beata Kędracka

Gabinet PulmoMED.pl
ul. Piastowska 31/2

Bardzo rzetelny lekarz. Byłam z 7-letnią córką po raz pierwszy i zdecydowanie, jeśli zajdzie potrzeba, zgłosimy się ponownie. Cały wywiad w związku z chorobą był długi, ale dzięki temu wszystko było wzięte pod uwagę. Czułam, że Pani doktor interesuje się przypadkiem. Uspokoiła co do stanu płuc córki. Przypadek nie był łatwy, bo ostatecznie okazało się, że córka złapała atypową bakterię, co też pani doktor sugerowała. Poświęciła nam naprawdę sporo czasu …
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Anna Bilska

Katowicka 39/110
45-061 Opole

Kompetencja połączona z empatia ,wspaniałe podejście do pacjenta .Ciesze się że na swojej drodze osoby z astmą trafiłam na Panią Doktor .Zyczylabym sobie i wszystkim chorym takich lekarzy na swojej drodze . Serdecznie dziękuję za wyciągnięcie mnie z tych duszności świat od razu piękniejszy Polecam z całego serca .❤️❤️❤️❤️❤️❤️👍
Opinia dodana przez: Barbara Kawala

lekarz Maria Porzezińska

Dom Medyczny "Świętokrzyska" NCMed Przychodnie
Świętokrzyska 4

Pani Maria po prostu uratowała mi życie, odkrywając przyczynę mojej choroby w mojej skomplikowanej sytuacji i wykazując się wysokim profesjonalizmem. Bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Oleksandr

dr n. med. Grzegorz Gąszczyk

Medicta

Super człowiek i fantastyczny lekarz. Profesjonalista przez duże P. Polecam wszystkim, którzy się miotają w sytuacjach kiedy dziecko zaczyna chorować. Opanowanie i racjonalizm doktora działają nie tylko na dziecko ale i rodzica.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Wanda Setto

Szpital Specjalistyczny
Prabuty

Dziękuję ,że pośród na ogół wszechobecnej bezduszności Pani Doktor nie dała się '' zwariować". Lekarz nie tylko godny polecenia , ale mogący służyć innym za wzór do naśladowania.

lekarz Bożena Chamerska

Beskidzka 6
25-550 Kielce

Trafiłam do Pani doktor ponad rok temu. mój teraz dwuletni synek cały czas chorował.Zaczęło się od infekcji gardła a później co trochę było zapalenie oskrzeli. Ciągle antybiotyki... A już po pierwszej wizycie u niej i radykalnej zmianie leków - koniec z antybiotykiem - synek przestał chorować! i od marca ubiegłego roku jest zdrowy! kiedy tylko coś mnie niepokoiło dzwoniłam a Pani doktor zawsze poradziła mi co zrobic. nie kazała od …

lekarz Teresa Izbicka-Bziom

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Władysława Łokietka 68
16-400 Suwałki

Pani Doktor uratowała mi życie. Od pięciu lat jestem pod Jej opieką . To lekarz z powołaniem. Profesjonalizm, kompetencja, empatia to cechy, które Ją wyróżniają. Ufam Jej bezgranicznie.
Opinia dodana przez: Celina

lekarz Grażyna Broniś

Wojewódzka Przychodnia Specjalistyczna Szpitala w Czerwonej Górze
JAGIELLOŃSKA 72
25-734 Kielce

Pani Doktor bardzo miła i uprzejma. Badania zostały wykonane bardzo dokładnie. Pani doktor wszystko jasno wytłumaczyła i powiedziała na czym polega problem. Nie zostawiła nas samych sobie, zorganizowała transport ze szpitala do szpitala. Dawno nie spotkałam tak pełnej empatii lekarza. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Dzięki pani Broniś teść jest z nami . Polecam z całego serca. Dziękujemy
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Grażyna Danek

Gryfitów 5 lok. 25
72-200 Nowogard

bardzo miła pani,zna się na rzeczy i umie podejść do dziecka sam jak byłem dzieckiem to leczyłem się u tej pani i z własnym dzieckiem też chodzę polecam na 100%
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Ewa Gajos

Jedwabna 34
42-300 Myszków

Stwierdzono astmę oskrzelową i oczywiście alergię. Rok chodziłam z kaszlem, zwiedziłam masę lekarzy - nikt mi nie pomógł, każdy tylko wypisywał leki i kazał brać. Zero poprawy. O Pani doktor usłyszałam od znajomego, który podobnie jak ja męczył się z kaszlem i Pani Doktor mu pomogła.Okazało się, że Pani doktor jest bardzo sympatyczną osobą widać, że jest dobra w tym co robi, osoba z powołania. W czasie kuracji, już po …
Lekarz wnikliwie analizujący przedstawioną dokumentację leczenia, cierpliwy życzliwie nastawiony do pacjenta. Trafiłam do szpitala na badanie, wyszłam po leczeniu nieprawidłowości stwierdzonych w wyniku badania.

lekarz Anna Waglowska-Dondalska

ul. św. Józefa 68A/21M
87-100 Toruń

Mam przyjemność leczyć się u Pani Doktor od kilku dobrych lat (ponad dziesięciu). Nie mam pojęcia jak to się tworzy ale jeżeli chcesz być pod fachową opieką i przy tym odczuwać pozytywną energię - to tutaj podczas wizyty u Dr Anny zrealizujesz to w pełni. Coś niesamowitego, pogodzić wiedzę fachową z pozytywną energią podarowaną podczas wizyty...
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Jan Choromański

Pulmonolog

Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - AMBULATORYJNE ŚWIADCZENIA ZDROWOTNE
ul. Raciborska 26

Jestem pełna podziwu, że tacy lekarze jeszcze istnieją nie można wyrazić słowami jaką mam wdzięczność do Pana doktora Jana Choromańskiego, który zrobił dla mojego męża wszystko aby zapewnić mu szybką pomoc w jego chorobie. Ma wspaniałe podejście do pacjentów rozładowując ich obawy, stres zaufaniem i poczuciem humoru a jednocześnie bardzo wrażliwym i uczynnym człowiekiem. Jesteśmy z mężem pod ogromnym wrażeniem jego kompetencji i wrażliwość na ludzkie nieszczęście. Lekarz z powołania …
Opinia dodana przez: Beata

lek. med. Maciej Olszewski

Prywatny Gabinet Pulmonologiczny
Piłsudskiego 11g
Gorzów Wielkopolski

Pan Doktor bardzo kompetentny, potrafi wysłuchać pacjenta, a przede wszystkim w punkt trafia z leczeniem, polecam z całego serca Doktora Macieja
Opinia dodana przez: Henryk
Leczę się u Pani doktor od ładnyvh kilku lat. Bardzo kompletny fachowiec, niezwykle uprzejma i rzeczowa. Polecam z całego serca
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Hanna Stefańska

ulica 3 Maja
41-300 Dąbrowa Górnicza

Od lat leczę się u niej na NFZ na astmę. Lekarka dobrała dobrze leki. Jest uprzejma i kompetentna. Zawsze zleca dodatkowe badanie RTG,spirometrię. Polecam.

lekarz Iwona Brodnicka

Szpital w Kaliszu im. Wolica
Sawickiej 2a lok. 5
62-800 Kalisz

Godna polecenia specjalistka, przy tym bardzo przystępna, traktująca pacjentów życzliwie. WAŻNE: potrafi "po ludzku" rozmawiać z każdym pacjentem - chce choremu pomóc - to się od razu wyczuwa.

dr n. med. Lucyna Jastrzębska

Alergolog, Pediatra

Almedica
Jagiellońska 67A/3

Pani doktor jest lekarzem b. kompetentnym, zna problemy swoich pacjentów, szczegółowo wyjaśnia objawy choroby, zakres leczenia, pamięta każdego pacjenta, jest uprzejma i miła, ma wspaniałe podejście do dzieci. Polecam Ją każdemu znajomemu. Regina Hepko

lekarz Paweł Pęcikiewicz

Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
Harcerska 11
34-326 Zarzecze

Lekarz bardzo kompetentny sumienny pełen zaufania cierpliwy do pacjentów zawsze uśmiechnięty polecam

lekarz Agnieszka Federowicz-Lewandowska

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

Serdecznie polecam Panią doktor! Pani doktor niezwykle cierpliwa, nawet w stosunku do dziecka, które nie zawsze chce współpracować. Naprawdę ma wspaniałe podejście do dzieci. Bardzo ciepła, miła, zawsze uśmiechnięta i pomocna. Wszystko zawsze wytłumaczy i odpowie na każde pytanie rodzica. Zawsze na wizycie poświęci tyle czasu ile potrzeba. Najlepszy lekarz z jakim mieliśmy do czynienia!!! Godny zaufania i polecenia.
Opinia dodana przez: Mama Mai