lekarz Jan Fabczak

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Kolejowa 14
19-300 Ełk

Bardzo polecam Pana doktora ,konkretny pomocny . Nigdy nie odmówi pomocy . Jezdzilam prywatnie do innych pulmologow I nie pomogli a dzięki Panu doktorowi zyje . Naprawdę polecam z całego serca . !!!!!

lekarz Urszula Czerwonko

Zakład Rehabilitacji Krzysztof Flanc
ulica Kasprowicza 19A
73-110 Stargard Szczeciński

Bardzo otwarta i przesympatyczna kobieta.Wzbudza zaufania, a to przy pierwszej wizycie bardzo ważne.Potrafi dotrzeć do młodego pacjenta.

lekarz Małgorzata Kłosowska

Parkowa 20
97-500 Radomsko

Dobry, empatyczny lekarz, z życzliwym podejściem do problemów pacjenta. Jej cierpliwość i uprzejmość w trudnych dla pacjenta chwilach jest szczególnie ważna. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Renata Antczak-Bonikowska

Sokołowskiego 11a lok. 2

Pani doktor najlepsza,może nie zbyt miła,ale kompetentna zna się na rzeczy mnie postawiła na nogi ,odpowiada na wszystkie pytania wyczerpująco .Może nie zostało mi zbyt wiele czasu, a ja wierzę ,że będzie dobrze ,ponieważ zaufałam pani doktor. Polecam z całego serca!❤️

lekarz Krystyna Jungiewicz-Kędzierska

Mickiewicza 9
36-200 Brzozów

Bardzo miła, sympatyczna i kompetentna osoba Lekarz-anioł, jej podejście do pacjenta anielskie Po miesięcznym pobycie na internie bardzo miłe wspominam panią doktor
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Grażyna Rempuszewska

ul. Sierakowskiego 6A
87-600 Lipno

Życzliwa i kompetentna lekarka z dużym doświadczeniem. Dzięki pani Doktor pozbyłam się niepotrzebnych obaw, postawiła mnie do pionu.

dr n. med. Anna Pankowska

Jagoszewskiego 67 m. 1

Nigdy w życiu, żadnemu lekarzowi nie napisałam opinii, jednak nigdy też na swojej drodze nie spotkałam tak konkretnego lekarza a odkąd córka zaczęła chorować zwiedziłyśmy w poszukiwaniu pomocy nie jeden gabinet lekarski. Pani Dr. jest kobietą o złotym sercu i dla mnie tacy ludzie powinni mieć dożywotnie miejsce na tej planecie bo jestem pewna, że nie jednemu człowiekowi uratowała życie. Po prostu ogroooomny szacunek z mojej strony za to co …
Opinia dodana przez: Klaudia

dr hab. n. med. Halina Batura-Gabryel

Mickiewicza 29
62-090 Rokietnica

Trafiłem do Pani Profesor na konsultację w czasie covid-u, gdyż mojej miejscowości| (miasto wojewódzkie) pulmonolodzy nie dysponowali czasem na wizytę (prywatnie).Muszę przyznać ,że nie często spotyka się tak oddanych lekarzy i uprzejmych. Pani Profesor cierpliwie wytłumaczyła dalszą diagnostykę i co należy wykonać. Czułem ,że jestem we właściwych rękach. Jeszcze raz dziękuję za czas poświęcony i pomoc.
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Irena Kaczmarek-Szrajber

Modra 4 lok. 1

Niezwykle nierzetelna i niesympatyczna osoba. Pani doktor mnie jako pacjenta zapytała od kiedy mam gruźlicę, kiedy odpowiedziałam, że nikt nie stwierdził u mnie gruźlicy to stwierdziła: "a nie to nie wpiszemy tu "( dane w komputerze) i zapytała "to po co pani przyszła?". W Polsce nie jest łatwo dostać się do specjalisty, na swoją wizytę czekałam od kwietnia do listopada z podejrzeniem gruźlicy, nowotworu? i co dała mi ta wizyta? …
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Jarosław Kostrzewski

Piękna 47

Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pana Doktora. Uprzejmy, grzeczny pełen empatii do pacjenta. Z ogromną wiedzą potrafi spokojnie wszystko wytłumaczyć nie tylko czytając opis wyników ale sam skrupulatnie i spokojnie odczytać i po ludzku wytłumaczyć w czym rzecz a co najważniejsze uspokoić pacjenta. Jestem pod ogromnym wrażeniem z jaką dokładnością przebiegło badanie i cała wizyta (zaznaczam że nie trwała 15 minut lecz prawie godzinę). Lekarz z ogromnym doświadczeniem. Wizyta …
Opinia dodana przez: Roman D.

Małgorzata Faber

Alergolog, Pulmonolog

Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
05-500 Piaseczno

Dzięki Pani Doktor wracam do zdrowia po ciężkiej operacji usunięcia wyrostka robaczkowego. W wyniku powikłań pooperacyjnych ucierpały moje płuca, inny lekarz od razu chciał mnie skierować na kolejny zabieg, kolejną wizytę w szpitalu. Pani Doktor uważnie zapoznała się z badaniami, wysłuchała mnie, wprowadziła antybiotyk, zleciła dodatkowe badania, po uzupełnieniu diagnostyki, potwierdziła wstępną diagnozę, zaleciła kontrolę za kilka tygodni. Zapowiada się, że wrócę do pełni sił bez konieczności kolejnej hospitalizacji. Co …
Opinia dodana przez: Michał

prof. Tadeusz Latoś

Konstytucji 3 Maja 82 lok. 2
58-540 Karpacz

Lekarza znam od 60 lat,życzyłabym sobie i innym żeby wszyscy utytułowani i dużo młodzi lekarze z tytułami naukowymi umieli taką wiedzę i klasę jaką miał i ma do tej pory Pan Profesor.

lekarz Arkadiusz Joks

Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
58-506 Jelenia Góra

Konkretny, uprzejmy, komunikatywny. Spokojnie i bez pośpiechu wyjaśnił problem. Leczenie wdrożone. Za jakiś czas ocenimy skuteczność terapii.
Opinia dodana przez: A.B.

lekarz Katarzyna Styka

Berlinga 20 A
62-400 Słupca

Najlepsza lekarka pod słońcem! Posiada szeroką wiedzę z wielu dziedzin medycyny. Zawsze uprzejma, szczera, bardzo kompetentna i pomocna. Nie ważne jak długa kolejka jest na zewnątrz to w gabinecie nigdy nie czuć zniecierpliwienia i zbywania tylko maksymalne skupienie na mnie i problemach. Lekarzy tak oddanych swojej misji jak Pani to ze świecą szukać :)
Opinia dodana przez: Janek

lekarz Maria Świętojańska

Aleja Jana Pawła II 4/113
47-220 Bierawa

Wspaniała i fachowa Pani doktor, pełna empatii i sympatii dla pacjenta, leczyłem się u niej w Poradni Pulmonologicznej w K-K. Bardzo pomocna i życzliwa, tak jak i pani pracująca z nią w Poradni. Polecam!
Opinia dodana przez: J.K

lekarz Wojciech Kordas

Przybyszewskiego 7

Życzę każdemu lekarza,jakim jest p,dr Wojciech K.Po pierwszym spotkaniu,wyczuwa się dużo empatii do pacjenta,troskę o zdrowie,szczegółowe wytłumaczenie choroby jak i badań wykonanych.Pan dr.to anioł w białym kitlu,z poświęceniem wykonuje swoją pracę.Mam pełne zaufanie do Niego.

lekarz Jerzy Tarnowski

Lubelska 20
21-100 Lubartów

Super lekarz . Kompetentny. Godny zaufania.Wszystko wytłumaczy . Indywidualnie podchodzi do pacjenta. Polecam z całego serca

lekarz Ewa Malinowska

Strąkowa 63
10-846 Olsztyn

Serdecznie dziękuję Pani Doktor za uratowanie mi życia. Pani E.Malinowska błyskawicznie postawiła trafną diagnozę i wprowadziła odpowiednie leczenie. Dziękuję również za Jej zaangażowanie, wyrozumiałość, cierpliwość i dobre słowo do mnie i moich bliskich. Składam też podziękowania całemu personelowi oddziału KLINIKA PULMUNOLOGII . Z wyrazami wdzięczności i szacunku Józef Burniewicz
Opinia dodana przez: Józef burniewicz

Krzysztof Brzęcki

GORZELNIANA 1
62-700 Turek

Bardzo kompetentny, spokojny, uprzejmy, potrafi wysłuchać pacjenta. Konkretna rozmowa i opinia na temat choroby. Omówienie sposobu leczenia. Bardzo POLECAM - nie zawiedziecie się państwo !!!
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Urszula Świetlik-Malesa

Alergolog, Pulmonolog

Pokoju 33
Biała Podlaska

Przez trzy lata jeździłem do różnych lekarzy i nikt nie mógł znaleźć przyczyny mojego duszenia się. Pani doktor znalazła przyczynę i odpowiednie leki. Przy stosowaniu przepisanych leków nie tylko przestałem się dusić, ale zacząłem również biegać (krótkie dystanse).
Opinia dodana przez: Mirek