Katarzyna Dejneka
Ul. Barcicka 33
Lekarka godna polecenia. Usg brzucha było zrobione dokładnie z informacją co dalej zrobić i gdzie zrobić operacje.Polecę na pewno rodzinie i znajomym.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej NOVADERM
Twarda 60
Wspaniały lekarz, kompetentny, uprzejmy, ma czas dla pacjenta i na to by wszystko wytłumaczyć. Rzetelnie podchodzi do swojej pracy i nie demonizuje chorób. Jak coś nie jest poważne to nie straszy, uspokaja, wyjasnia że to nic takie. Trafnie stawia diagnozy i zapisuje leki, które faktycznie pomagają. Leczymy się u Pana doktora cała rodziną w tym 2 maluchów i zawsze z wizyty wracamy w pełni usatysfakcjonowani. Szczere polecam
Centrum Medyczne WUM
Banacha 1A, Blok F
Bardzo miły lekarz z poczuciem humoru, jednocześnie bardzo profesjonalny. Przebieg gastroskopii błyskawiczny i bezbolesny, a Doktor skutecznie uspokaja w trakcie badania. Serdecznie polecam!
25.06.2019 Dr Sarti jest rzeczowy, kompetentny, taktowny i wzbudza zaufanie. Podczas wizyty i badania pacjent nie czuje się skrępowany. Jest lekarzem, który na każdym etapie leczenia dba o pacjenta i odpowiada rzetelnie na wszystkie pytania. 25.06.2019 r. byłam operowana, po zabiegu nie wystąpiły żadne powikłania. Wszystkie nieprzyjemne dolegliwości mam już poza sobą, powrócił komfort w życiu codziennym - za co jestem Panu Doktorowi bardzo wdzięczna i z czystym sumieniem mogę …
Filia Nr 1 Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Endoterapia
Waryńskiego 10A
Byłam pierwszy raz u doktora. Ale muszę powiedzieć, że jestem pod dużym wrażeniem, profesjonalista, wyjaśnia każdy szczegół badania USG. W gabinecie atmosfera jest bardzo miła, p. Doktor szczegółowo przeprowadza wywiad, nigdzie się nie spieszy.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej IBIS / SENSOR CLINIQ
ul. Kacza 8 (wejście od ul. Okopowej, wjazd od ul. Wolność)
Super Pani Doktor z wyjątkowym podejście do pacjenta. Była to pierwsza wizyta u Pani Doktor i napewno nie ostatnia. Z czystym sumieniem mogę polecić.
Centrum Medyczne Medic House
ul. Biały Kamień 7
Pani doktor od kilku lat dba o zdrowie mojej córki. Mieszkamy na mokotowie i chodzimy do przychodni Medic House. Pani doktor jest bardzo miłą i ciepłą osobą. Ma bardzo dobre podejście do małego pacjenta, co u pediatry jest bardzo istotne. Przez wszystkie choroby przeprowadziła moją córkę bardzo poprawnie. Dziekuję
Stomatologia rodzinna
Warszawska58c/51
Jestem stałym pacjentem Pani doktor Joanny Jarosz. Jest to lekarz z powołania, bardzo uprzejma, fachowa z genialnym podejściem do pacjenta. W gabinecie bardzo czysto i pachnąco.Bardzo polecam Darek
SZPZLO Warszawa
ulica Strusia 4 / 8
Wspaniały lekarz, godny zaufania, wyrozumiały, cierpliwy, pacjent czuje się bezpieczny i zrozumiany. Nawet idąc do lekarzy, prywatnie nie często spotykam się z taką życzliwością lekarza do pacjenta. Pozdrawiam serdecznie Krystyna
Przychodnia wielospecjalistycznej opieki ambulatoryjnej
Puławska 424
wspanialy lekarz ,duza wiedza zawodowa ,nie wspominajac o uprzejmosci.
Centrum Medyczne CMP Ochota
Grójecka 132
Bardzo miła Pani Doktor. Poświęciła mi dużo czasu. Badała bardzo dokładnie. Dziękuję i bardzo polecam.
Pan Doktor to prawdziwy mistrz w swoim fachu! Doskonały chirurg i specjalista z ogromną wiedzą, doświadczeniem i empatią. Ma fantastyczne poczucie humoru, dzięki czemu nawet przed zabiegiem potrafił rozładować mój stres. Operował u mnie przepuklinę pachwinową w 2024 r. , wszystko przebiegło sprawnie, bez żadnych komplikacji. Pan doktor naprawdę dba o swoich pacjentów, wszystko dokładnie tłumaczy, słucha i podchodzi z pełnym zaangażowaniem. Z całego serca polecam! Zdecydowanie wrócę, jeśli zajdzie …
Centrum Holymed
Po długim zastanawianiu się wreszcie zdecydowałam się na botoks czoła i kurzych łapek. Doktor mi wszystko wyjaśniła, powiedziała jaki będzie efekt i ile się utrzyma wygładzenie zmarszczek. Dzisiaj nie wyobrażam sobie mojej twarzy bez botoksu, a znajomi wreszcie mówią, że się uśmiecham i nie jestem już taka naburmuszona!!! Nigdy nie byłam, to te zmarszczki nadawały mi taki wygląd. SUPER LEKARZ! Dziękuje za opiekę.
Pani doktor pomogła mi pożegnać dolną ósemkę w sposób burzący wszelkie stereotypy związane z podobnym zabiegiem. Arcyfachowe podejście i złote ręce; nie wiem jak opisać inaczej. Wszelki stres spacyfikowany, a dolegliwości po ustąpieniu znieczulenia sprowadzone do minimum, co właśnie wynika z manualnej biegłości. Mam porównanie, bo była to ostatnia z usuwanych ósemek i mogę tylko żałować, że nie trafiłem wcześniej w ręce Pani doktor. Jeśli ktoś wertuje opinie z myślą …
Jestem pacjentem Dr. Bartosza Romańczuka i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że to wyjątkowo kompetentny specjalista stomatologii, łączący bogatą wiedzę medyczną z empatycznym podejściem do pacjentów. Każda wizyta u niego mija w miłej, bezstresowej atmosferze, co dla mnie – osoby dotychczas dość sceptycznie podchodzącej do leczenia stomatologicznego – ma ogromne znaczenie. Szczególnie doceniam jego umiejętności w zakresie leczenia zachowawczego, endodoncji mikroskopowej, protetyki oraz medycyny estetycznej. Precyzja, z jaką wykonuje zabiegi …
Manufaktura Uśmiechu lek.dent. Wioletta Pająk
Baśniowa 3
Jestem stałym pacjentem i nie wyobrażam sobie leczenia u kogo innego. Zero strachu i wyciągania na siłę kasy, za to dużo uśmiechu i pozytywnej energii! :)