Szpital Lux Med
Puławska 455
wspaniały lekarz, bardzo kompetentny i w dobrym kontakcie z pacjentem.Biopsja gruboigłowa była praktycznie bezbolesna.
Medycyna Dąb Warszawa
Białej Floty 8/5U
Polecam tego lekarza, świetny specjalista, pełen zrozumienia. Postawiona diagnoza była bardzo trafiona i pozwoliła na szybkie rozwiązanie problemu.
Al. Jerozolimskie 65/79 (Centrum Medyczne LIM)
Pani Doktor to wspaniały specjalista! miałam dzisiaj robione echo serca i jestem przeszczęśliwa, że trafiłam do Pani! Pani Lidia, oprócz tego, że szczegółowo wyjaśniła badanie i odpowiedziała na każde moje pytanie, jest po prostu "ludzka" i potrafi porozmawiać z pacjentem. Pani Doktor, cieszę się, że do Pani trafilam, w dzisiejszych czasach rzadko spotkać można takich specjalistów! Pozdrawiam serdecznie!
Sirene Medical Clinic
Wąwozowa 32/u1
Jestem pod opieką Pani doktor od kilku lat. Zawsze bez najmniejszego problemu zleca wszystkie badania i pomaga mi w opanowaniu mojej choroby, uśmiechnięta i pełna optymizmu. Polecam
Centrum Medyczne Damiana
ul. Wałbrzyska 46
Czekałam na wizytę u Pani przez kilka miesięcy w Medicover, były dobre opinie i prawie nie było wolnych terminów. Jestem zadowolona z tego że poczekałam bo na prawdę było warto! Pani Agnieszka wszystko sprawdziła, od razu było zrobione USG, wytłumaczyła mi na jaki zabieg daje skierowanie. Polecam!
Narodowy instytut onkologii
Roentgena 5
Kilka miesiecy temu byłem operowany przez Doktora w NIO. Teraz z perspektywy czasu, porównując do innych lekarzy, jestem pod wrażeniem ile otrzymałem opieki i zaangażowania od Doktora i w zasadzie całego zespołu Kliniki Raka Płuca. Dziękuję.
Hospicjum stacjonarne
Pileckiego 105
Profesjonalista jako lekarz i przy tym bardzo życzliwy, uprzejmy, empatyczny... cudowne wręcz podejście do pacjenta.
Proszę omijać „pseudo” lekarza szerokim łukiem. Pan przyjechał spóźniony, podczas badania USG jamy brzusznej córki, nie wydusił z siebie ani jednego słowa. Nie założył rękawiczek ochronnych, a sposób dezynfekcji głowicy USG wykonał brudną gołą ręką. Następnie zrobił kopiuj/wklej, wydrukował opis który wręczył bez żadnej opinii. Wizyta z której nic nie wynikło trwała 3 min. po czym Pani w recepcji skasowała mnie na 180 PLN. DRAMAT.
Poradnia Leczenia Bólu dr Anna Rupniewska
Ul. Krasińskiego 58
Fantastyczna Pani dr. Mega profesjonalne podejście do pacjenta. Od początku do końca Pani dr tłumaczy co i jak będzie wyglądać leczenie, zabieg i co może się dziać. Po wielu latach bólu wreszcie pod opieką Pani dr czuje się inaczej. Polecam serdecznie wszystkim, którzy zmagają się z bólem
Badanie USG i opis bardzo szczegółowy. Widać wiedzę i kompetencje lekarza. Ale stosunek do pacjenta, uważność i chęć odpowiedzi na pytania - zerowa. 350 zł za USG, ale aby bez problemu dowiedzieć się, co dalej, musiałabym zapewne zapłacić kolejne 350 zł. Pan doktor udzielał odpowiedzi z łaski. Bardzo niekomfortowa wizyta. Mimo wszystko jestem przyzwyczajona do większej empatii ze strony lekarza. Tutaj nie było minimum dobrej woli. Wizyta odbyła się w …
CM LIM
Al. Jerozolimskie 65/79 (Hotel Marriott)
Pani doktor milczała całe badanie, na moje pytanie czy widzi coś niepokojącego powiedziała "SAMA PANI SOBIE PORÓWNA Z POPRZEDNIMI" - szczyt empatii. Bardziej niż na pomocy, skupiona na tym, że spóźniłam się przez wypadek, który był na drodze (najpierw zapytałam na rejestracji czy jest możliwość przyjęcia, liczyłam się z tym, że mogę nie wejść).Pierwsza informacja w karcie z wizyty to ta o moim spóźnieniu (opisane co do minuty, pomoże następnemu …
Onklomed-Lecznica Onkologiczna
Nowoursynowska 139L(Rosoła róg Płaskowickiej)
Nie polecam Przez wiele lat co roku mialam u Pani doktor robione usg piersi w fundacji peso Pomimo tego po roku od ostatniego badania sama wymacalam guza ponad 5 cm Niestety rak
Pan Doktor jedzie na renomie, która jest nieadekwatna i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Jego podejście do pacjentki jest przedmiotowe a przecież wiele kobiet przychodzi do lekarza z problemem, niejednokrotnie w stresie bo coś dzieje się z ciałem. Pan doktor fuka na pacjentkę, nie waż się odezwać kiedy coś pisze, bo wtedy "tworzy dokument". To wszystko jest ok ale można po prostu powiedzieć to innym tonem z szacunkiem do …
Constans-Med
Krasińskiego 16
Lekarz nie musi być "uprzejmy", ma być konkretny i być super specjalistą a Pan Profesor taki jest! Już dość dawno temu pewien "lekarz" zrobił mi krzywdę przy kolonoskopii tzn. spowodował przepuklinę. Przez te lata kilka razy robiono mi USG jamy brzusznej i nikt tego nie zauważył, może dlatego, że na skierowaniach był wpisany inny powód ;). Myślałam, że tego po prostu nie widać. Ledwo zdążyłam zdjąć bluzkę a Pan Profesor …
Centrum Medyczne Medrun Warszawa
al. Niepodległości 107/109