lek. dent. Bożena Suchcicka

Pileckiego 3/16
07-410 Ostrołęka

jestem bardzo zadowolony z usług pani doktor, godna polecenia, ja nie mam do czego sie czepiać, ci co narzekają ciekaw jestem ile czasu nie widzieli wcześniej dentysty, a potem szok
Opinia dodana przez: Tomasz

Aleksander Doniec

prywatny gabinet stomatologiczny
Krasińskiego 15 38-200 Jasło
Jasło

profesjonalista, dba o pacjenta i przykłada się do każdej dolegliwości

lek. dent. Wiesław Szoja

Prywatny Gabinet Stomatologii i Pracownia Protetyki
37-450 Stalowa Wola

Świetny specjalista. Wszystko co robi, jest dokładne i staranne. Dbałość o dobro pacjenta, miła atmosfera w gabinecie. Ostatnia wizyta była co prawda nieco opóźniona, ale zazwyczaj wszystko odbywało się punktualnie. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Pacjentka

lek. dent. Elżbieta Pawłowska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Warneńska 26A

Jestem bardzo zadowolona dostępna prawie o każdej porze dnia jeśli pojawi się problem życzliwa . Polecam

lek. dent. Krzysztof Chmielewski

Żwirki i Wigury 12 (Lotnia) lok. 23

Odradzam wizytę u tego lekarza. Lekarz wykonał mi mosty porcelanowe i od 3 lat mam problem z zębami z tego względu, że co kwartał odkleja się jeden ząb. Lekarz był miły i sympatyczny kiedy byłem na pierwszej wizycie, zapłaciłem dużo pieniędzy, a regularnie przed Świętami odkleja mi się "1" i muszę na siłę umawiać się na "klejenie" zęba. Nieprofesjonalne podejście, szkoda czasu i pieniędzy!

lek. dent. Tomasz Ligocki

LIGDENT GABINETY STOMATOLOGICZNE
ROBOTNICZA 23/P

Polecam Pana doktora. Przeprowadził pełny wywiad łącznie z listą leków, które zażywam na stałe. Wyrwanie zęba bezbolesne i trwające kilka sekund. Jestem bardzo zadowolona
Opinia dodana przez: Magda

lek. dent. Agnieszka Brzezińska

Gabinet Ortopedyczny
Bazylijska 39
95-100 Zgierz

Byłam u Pani doktor z moim niespełna trzyletnim synem. Dziecko nie miało jak dotąd leczonych zębów, ale trzykrotnie było na badaniu kontrolnym i każda z tych wizyt kończyła się pełną diagnozą stanu uzębienia. Wizyta u Pani doktor Agnieszki Brzezińskiej zaskoczyła mnie wyjątkowo negatywnie. Pani doktor posadziła mojego syna na fotelu, siłą go przytrzymała i nakrzyczała na rozpłakane dziecko nazywając je „niegrzecznym”. Zareagowałam kulturalnie, ale sytuacja mnie przeraziła. Uspokoiłam syna, ale …

Andrzej Karasiński

Protetyk, Stomatolog

Kraszewskiego31
39-200 Dębica

Wedlug tego lekarza ,to co wykona jest bez zastrzezen i nie podlega reklamacji ! A ty pacjencie musisz sie przyzwyczaic, bo tak ma byc!!! Stosuje stare metody i nie bierze pod uwage drugiej fachowej opini. Nie chcemy takich nieprofesjonajnych stomatologow ,przez takich 2 razy cierpimy, i 2 razy placimy grube pieniadze! Zero empati dla czlowieka i to zamyka krotki opis tej osoby.

lek. dent. Joanna Lisek

RTG, Stomatolog

Przychodnia Stomatologiczna
Reymonta 1A
64-330 Opalenica

Po dłuższej nieobecności kolejny raz trafiłam do Dr Lisek z dużym problem ortodontycznym, który wpędzał mnie w kompleksy. Po dwóch wizytach Pani Doktor Lisek przywróciła mi olśniewający uśmiech, po którym odzyskałam wiarę w siebie. Doktor Lisek to wyjątkowy specjalista i wspaniała empatyczna osoba. Zdecydowanie polecam ten Gabinet! .

lek. dent. Jolanta Szymczakowska

Gdańska 1A/4
84-300 Lębork

Polecam serdecznie gabinet P. doktor Szymczakowskiej , od 30 lat niezmiennie korzystam ja , moja rodzina i znajomi .Profesjonalna obsługa i zawsze trafna diagnoza. Pani doktor przemiła, w razie nagłej potrzeby można liczyć na szybką pomoc .
Opinia dodana przez: Gabi

lek. dent. Małgorzata Ziegler-Nowak

STOMAX
Czerwonego Krzyża 4
58-300 Wałbrzych

Pani doktor uratowała mi niejednego zęba, mojej córce również. Zawsze porządnie wszystko zrobione. Miło i sympatycznie. Polecam
Opinia dodana przez: ALEKSANDRA

Beata Chełstowska

Kościuszki 43 lok. 47
07-200 Wyszków

Najlepsza stomatolog , nie raz mnie uratowała, wyrozumiała i współczująca. Chodzę od 20 lat i nie zmienię na nikogo innego. Polecam
Opinia dodana przez: Drosel

lek. dent. Mateusz Śnieżek

Nyski Ośrodek Onkologii "Onkovit" Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością
Marszałka Józefa Piłsudskiego 47
48-303 Nysa

Rzadko kiedy wystawiam opinie na temat lekarzy. Jestem jednak tak pozytywnie zaskoczona wizytą u Pana doktora, że postanowiłam polecić ją każdemu. Miałam bardzo duże problemy i odwiedziłam wielu stomatologów. Każdy z nich mówił mi co innego, przez co straciłam mnóstwo cennego czasu i oczywiście pieniędzy. Kiedy trafiłam do Pana Mateusza od razu zdiagnozował problem oraz rozpoczął leczenie. Jestem po zabiegu i jestem w pełni zadowolona. Nie ucierpiałam ani ja, ani …
Opinia dodana przez: Iwona

lek. dent. Bożenna Tatarczak-Samorek

ulica Karola Wojtyły 3
08-500 Ryki

Jestem pacjentem Pani Bożenny sprzed kilku lat i mam bardzo pozytywne wspomnienia związane z leczeniem. Na portal natrafiłem przypadkiem i z tego co widzę stał się on narzędziem do przekazywania opinii przeważnie negatywnych. Czuję się więc w obowiązku moralnym zareagować. Nie zgadzam się z nimi gdyż osobiście bardzo dobrze wspominam współpracę z Panią doktor - jej indywidualne podejście do pacjenta oraz kompetentność. Niedawno poleciłem Panią doktor sąsiadom - a konkretnie …
Opinia dodana przez: Zbigniew

Aleksandra Łojczyk

Mielec

Bardzo polecam panią Aleksandrę, miła i zaangażowana doktor, dla której najważniejsze nie są pieniądze a dobro pacjenta

lek. dent. Krzysztof Dąbrówka

de Gaulle'a 9 l. 1
41-800 Zabrze

Dziś byłam na pierwszej wizycie. Jestem pod wrażeniem stworzonej atmosfery przez wszystkie osoby w przychodni w Bytomiu w tym przede wszystkim pan dr. Krzysztof Dąbrówka. Stworzyły one bezpieczną, spokojną atmosferę. Gdy okazało się, że sprawa jest dość poważna to zostałam natychmiast umówiona na termin jeszcze w tym tygodniu. Mam się czym denerwować jednak jestem pewna, że jestem w najlepszych rękach

lek. dent. Dagmara Hartleb

Skydental Gabinet Stomatologiczny
Partynicka 27c

Trochę głupio oceniać profesjonalizm Pani dr Dagmary, bo jestem totalnym laikiem.Jedno jest pewne, po 5 latach przerwy,gdzie Pani dr zrobiła mi remont zębów, chyba z 10, dzisiaj tylko dwa zęby do leczenia. Liczą się fakty,polecam z czystym sumieniem!

Marzanna Kalisz-Łukaszewicz

Kwiska 5/7 lok. 1

Witam. Nie, że nie polecam. SZCZERZE ODRADZAM. OMIJAJCIE TEN GABINET SZEROKIM ŁUKIEM. Zacząłem się leczyć (że tak się wyrażę) u "pani doktor" w styczniu 2012 roku. Na początku poinformowała mnie, że leczenie powinno potrwać nie dłużej niż 2 lub 2,5 roku. Rzeczywiście górny łuk zdjąłem po 2,5 roku, ale co się później okazało nie był on ustawiony prawidłowo. A konkretnie 7 prawa nie była w osi całego łuku, a 4 …
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Iwona Jędrzejczyk

Protetyk, Stomatolog

Potrzeba chwili, protezy zębowe niezbędne, refundowane przez NFZ przez rok w okolicy Tychów nie dostępne. Trafiłem do Pani Iwony, po trzech wizytach i trzech tygodniach wyszedłem w protezami. W wyniku bardzo dokładnych pomiarach, gotowe protezy pasowały, bez dopasowań, od razu. Nie wiem skąd się biorą negatywne opinie, najczęściej, krzywdzące. Odnoszę wrażenie, że ludzie mają tak namieszane w głowach, że nie do końca wiedzą czego chcą.Uważam, zdecydowanie,że Pani Dr Iwona, jest …
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Kinga Bralich

47-120 Zawadzkie

Polecam wszystkim panią doktor! Zna się na rzeczy pracę wykonuje fachowo i bezboleśnie