{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Stomatolog

Stomatolog, Periodontolog

Prywatna Praktyka Stomatologiczna Sobaniec
Marii-Curie Skłodowskiej 9/2
15-275 Białystok

Z całego serca dziękuję Panu Doktorowi za perfekcyjnie przeprowadzone leczenie zachowawcze w Białymstoku. Trafiłam do gabinetu z bólem i lękiem, a wyszłam z uśmiechem i ogromną ulgą. Dr Sobaniec okazał się nie tylko świetnym specjalistą, ale też osobą, która potrafi rozładować stres i zadbać o spokój pacjentki. Dzięki niemu odzyskałam zdrowy ząb i poczucie bezpieczeństwa. Serdecznie polecam każdej kobiecie!
Opinia dodana przez: Monika Aleksandrowska

lek. dent. Mariusz Legutko

Ptywatna Praktyka Stomatologiczna
ul. Miechowity 10

Z całego serca polecam tego stomatologa! Profesjonalizm na najwyższym poziomie, a jednocześnie niesamowite podejście do pacjenta. Każda wizyta przebiega w przyjaznej i bezstresowej atmosferze, co dla mnie – osoby obawiającej się dentysty – ma to ogromne znaczenie. Lekarz wszystko dokładnie tłumaczy, jest delikatny i bardzo precyzyjny w swojej pracy. Gabinet nowoczesny, świetnie wyposażony i bardzo czysty. Efekty leczenia przerosły moje oczekiwania. Zdecydowanie najlepszy dentysta, z jakim miałem/am do czynienia. Polecam.
Opinia dodana przez: Kazimierz

Jarosław Dziurman

Al.Fredry 34C
Lubin

Polecam wszystkim , nie ma lepszego stomatologa , a wiem co mówię bo od 13 roku życia obraziłem się na szczoteczkę ,oszukiwałem rodziców ,że zęby umyte, aktualnie mam 30 lat i Pan Jarosław ratuje co się da , a co najważniejsze bardzo dobrze mu to wychodzi , szczerze Polecam !!
Opinia dodana przez: Bartosz Ż
{'id': 11952, 'name': 'Gorzów Wielkopolski'} Stomatolog
                                       lek. stom. Tomasz Gnarowski

lek. stom. Tomasz Gnarowski

ImplaDental Tomasz Gnarowski
Władysława Łokietka 4/3
66-400 Gorzów Wielkopolski

Do dra Tomasza trafiłam wiele lat temu i od tamtej pory cała rodzina pozostaje jego pacjentami. To lekarz, któremu można w pełni zaufać, cierpliwy, dokładny i zawsze zaangażowany. Nigdy nie ma poczucia pośpiechu, wszystko spokojnie wyjaśnia i dba o komfort pacjenta. Łączy wysoki profesjonalizm z życzliwym, ludzkim podejściem, co dziś nie jest wcale takie oczywiste. Widać, że stomatologia to dla niego coś więcej niż tylko praca. Szczerze polecamy.
Opinia dodana przez: Edyta

dr n. med. Iwona Malarz

Chirurg stomatolog

Gabinet Chirurg stomatolog dr n. med. Iwona Malarz
Wolska 1

Najlepsza profesjonalistka jaką w sprawie leczenia zębów miałem przyjemność poznać. Naprawdę taki zapał i zaangażowanie jest nie często spotykane. Pani Iwona jest chirurgiem i nie boi się trudnych przypadków,podczas gdy inni lekarze stomatolodzy odsyłali mnie z kwitkiem, to właśnie ona pomogła mi pokonać problemy z zębami.
Opinia dodana przez: Marek

Grzegorz Kotusiewicz

Chirurg stomatolog, Chirurg ogólny

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
Armii Krajowej 75
42-360 Poraj

Dzisiaj byłam pierwszy raz na wizycie. Byłam przerażona i spraliżowana strachem… zupełnie niepotrzebnie bo wizyta przebiegła w miłej atmosferze a co najważniejsze- bezboleśnie! Wrócę:)

lek. dent. Katarzyna Plandowska

Świebodzińska 42 lok. 1

Pani Katarzyna cechuje się bardzo profesjonalnym i pewnym podejściem do pacjenta i co najważniejsze - leczenie u Pani Katarzyny jest bezbolesne!
Opinia dodana przez: Alexander
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Chirurg stomatolog
                                       dr n. med. Jarosław Cynkier

dr n. med. Jarosław Cynkier

Chirurg stomatolog, Stomatolog

JMC Medcyna i Stomatologia
ulica Złotno 34

Na co dzień mieszkam w Norwegii, ale z powodu panujących tam cen, zdecydowałam się znaleźć specjalistę od implantów i protetyki u nas w kraju i muszę powiedzieć, że nie żałuję!! Doktor od początku zrobił na mnie dobre wrażenie, bardzo kulturalny i serdeczny, budzi zaufanie, a za efekt końcowy chylę czoła! Mam most na implantach i kilka koron, estetyka na najwyższym poziomie, świetne dopasowanie kolorystyczne, wszystko wygląda bardzo naturalnie, za co …
Opinia dodana przez: Joanna Dowborczyk

lek. dent. Piotr Kupiec

ulica Mościckiego 158
33-100 Tarnów

Z całego serca polecam Pana doktora . Panicznie boję się dentysty , jednak u Pana doktora dzięki jego perfekcji strach mija . Zabieg wyrwania zęba przeprowadzony perfekcyjnie , przygotowanie do założenia implanta również . Prawdziwy lekarz z powołania , otwarty na ludzi , miły , kompetentny a przy tym profesjonalistą ., Słucha ,tłumaczy, nie zbywa pacjenta , w pracy daje z siebie wszystko . Polecam 😎
Opinia dodana przez: Bogdan

lek. dent. Łukasz Śmiałowski

Muzealna 9a/6
58-500 Jelenia Góra

Lekarz z powołania ,godny polecenia .Pierwsza wizyta za mną i szoku doznałam że pan doktor nic nie rozwiercał na siłę tylko wytłumaczyl na czym polega problem .Na pewno wrócę , razem z rodziną.

dr n. med. Barbara Obłoj

ODENT
Grzybowska 85

Bardzo dobra ortodontka. Zawsze miałam kompleks ze względu na swój zgryz i balam się że jestem za stara na prostowanie zębów aparatem, ale pani doktor prosto i fachowo przekonała mnie że warto. I nie żałuję. Ma super doświadczenie, pacjent czuje się bezpiecznie w jej rękach. Wie czego chce i nie idzie na kompromisy z pacjentem. Do tego sympatyczna i rzeczowa. Polecam 👍🏻

dr Marek Szulc

Chirurg stomatolog, Stomatolog

ulica Dojazd 34

U pana doktora byłam trzykrotnie, usuwał mi ósemki. Bardzo profesjonalna obsługa, fachowa pomoc, a także wysoka kultura osobista. Pan Szulc był miły, zarażał spokojem, dzięki czemu sam zabieg, który przecież z reguły nie należy do najprzyjemniejszych, przebiegł bezproblemowo, bez bólu, na spokojnie. Pan doktor poinstruował mnie o higienie po zabiegu oraz spodziewanych efektach po ustąpieniu znieczulenia. Jeśli ktoś ma do wykonania stomatologiczny zabieg chirurgiczny, nieustannie odsyłam do Pana doktora Marka …
Opinia dodana przez: Maria
{'id': 34739, 'name': 'Plewiska'} Neurologopeda
                                       dr Anna Buszkiewicz

dr Anna Buszkiewicz

Neurologopeda, Neurologopeda dzieciecy

Klinika Języka
62-064 Plewiska

Bardzo skrupulatna Pani Doktor, przeprowadzony dokładny wywiad , badanie i podsumowanie naszego spotkania plus zalecenia. Nasz problem dotyczył nieprzybierania na wadze 4 tygodniowego synka, dzięki wsparciu i pomocy dr Buszkiewicz została uratowana moja laktacja. Dziękujemy ogromnie i pozdrawiamy. Rodzice Janka W.
Opinia dodana przez: AgiW

dr n. med. Joanna Zappa-Gawłowska

Chirurg stomatolog

Piłsudskiego 18a
Olkusz

Bardzo polecam ten gabinet. Profesjonalizm, podejście do pacjenta i niezwykle przyjazna atmosfera to atuty tego miejsca. Poza tym ceny nie zwalaja z nóg i pacjent wie za co płaci.
Opinia dodana przez: Cater

Paweł Szczurowski

Chirurg szczękowo twarzowy, Stomatolog

Kluczborska 31/56

FENOMENALNY lekarz! Zdecydowanie najlepszy fachowiec na jakiego tylko mogłam trafić. Zęby usuwa niemal niezauważalnie, a na następny dzień po zabiegu ból jest minimalny i żadnych opuchnięć. W dodatku Pan Doktor jest bardzo sympatyczny i budzi zaufanie, ma w sobie spokój, który udziela się pacjentowi (do tej pory przed wejściem do gabinetu dentystycznego miałam napady histerii, do Pana doktora wchodzę z uśmiechem, bo wiem, że krzywdy mi nie zrobi). Jeżeli ktoś …
Opinia dodana przez: Maria

lek. stom. Rafał Rudzik

Gabinet stomatologiczny Rafał Rudzik
Karliczka 10

Jak dla mnie Lekarz Stomatolog godny polecenia oraz zaufania. U Pana Rafała leczy się cała nasza rodzina nigdy nie mieliśmy żadnych problemów związanych z leczeniem. Leczę się u Pana Rafała od 16 lat i nie zamieniłbym stomatologa na nikogo innego. Także jeśli ktoś boi się stomatologów to mogę polecić naprawdę stomatolog godny zaufania 😊.
Opinia dodana przez: Dawid

dr n. med. Sabina Księżarek

Indywidualna Praktyka Stomatologiczna
Reptowska 54A
41-908 Bytom

Pani Doktor jest wspaniałym dentystą - wszystko tłumaczy pacjentowi tak, żeby zrozumiał, jest bardzo delikatna, profesjonalna w swoich fachu. Chodzi tam cała moja rodzina. Aha!! co najważniejsze - teraz strach przed dentystą zamienił się na "już się nie mogę doczekać" - kocham to uczucie jak wychodzę z gabinetu i wiem, że moje zęby są pod świetną opieką. Polecam każdemu kto chce zamienić strach na spokój :)

lek. dent. Maciej Andrzejczyk

Gabinet Stomatologiczny Maciej Andrzejczyk
ul. Jagiełły 4 lok.4

Nareszcie mam poczucie, że moje zęby są zaopiekowane. Wymarzony stomatolog. Mam wrażenie, że niepotrzebne opinie w Internecie. Ale wpisuję, bo jestem pod wrażeniem pracy dr Andrzejczyka i bardzo wdzięczna za każdego do tej pory "zrobionego" zęba. Ja dostałam namiar od znajomej, która od 20 lat korzysta wraz z całą rodziną z opieki stomatologicznej dr Andrzejczyka. Dla mnie czysta poezja.

lek. dent. Wojciech Stopyra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Artmed"
ulica Składowa 2H
38-457 Świerzowa Polska

Chciałabym serdecznie polecić doktora Wojciecha Stopera. Usuwałam u niego ósemkę i jestem bardzo zadowolona z całego przebiegu leczenia. Zabieg został przeprowadzony profesjonalnie, sprawnie i praktycznie bezboleśnie. Doktor wszystko dokładnie wyjaśnił, zadbał o mój komfort i spokojną atmosferę podczas wizyty. To świetny specjalista z ogromną wiedzą i doświadczeniem, zdecydowanie najlepszy stomatolog, u jakiego byłam. Jeśli ktoś zastanawia się nad usunięciem ósemki, z czystym sumieniem polecam doktora.
Opinia dodana przez: Kinga

lek. dent. Jolanta Pokładnik-Sojka

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Orzesze

Pani Doktor ma bardzo dobre podejście do pacjentów tych małych i tych dorosłych.Jest osobą ciepłą , miłą,cierpliwą i posiada niesamowitą wiedzę ogólnie medyczną.Z całego serca polecam.
Opinia dodana przez: Adam