lek. dent. Helena Konkol-Marciniak

81-244 Gdynia

Wspaniala Pani Doktor. Bardzo kompetentna, spokojna, potrafi jasno wyjasnic leczenie. No i co wazne nic nie bolalo. Zdecydowanie polecam
Opinia dodana przez: Arkadiusz Z.

lek. dent. Katarzyna Rajkowska

Aleksandra Dulina 1
81-603 Gdynia

zdecydowanie polecam panią doktor, zapisałam się sama po wizycie synka który do nikogo innego nie chce już chodzić, i trzeba przyznać było warto. Leczymy się teraz całą rodziną przede wszystkim w przyjacielskiej luźnej atmosferze, zawsze sprawnie bez bólu i strachu. Dokładność, profesjonalizm i niespotykane podejście do dzieci.
Opinia dodana przez: anna

lek. stom. Maciej Bodal

Gabinet Maciej Bodal
Lelewela 1
81-331 Gdynia

Wspaniały lekarz, profesjonalista, odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, gdyż nie boi się wyzwań leczenia trudnych zębów. CZŁOWIEK O WIELKIM SERCU. Leczę się u niego od wielu lat i nie wyobrażam sobie innego lekarza. W dodatku mam upośledzoną niepełnosprawną córkę, której nikt nie chciał się podjąć leczenia (bo po co tracić tyle czasu i się męczyć). U doktora znalazłam pomoc i opiekę. Znamy się z lekarzem od ponad dwudziestu lat. Moja …
Opinia dodana przez: Beata Caboń

lek. dent. Jakub Warmuz

TEMI-MED
Wawrzyniaka 4/1
81-047 Gdynia

Bardzo dobry chirurg, udało się w końcu usunąć trudną i problematyczną "8" dolną zakończoną haczykowato i blisko nerwu twarzowego. Zabieg udany, a lekarz godny polecenia, profesjonalista, odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Karolina

lek. stom. Monika Achcińska - Kristiansen

Stomatologia Medicover Gdynia Górskiego
Kazimierza Górskiego 3
81-304 Gdynia

Bardzo sympatyczna pani doktor. Przy okazji wraz z higienistką kompleksowo omawiały kolejne warte polecenia przepisy. Jak tylko znieczulenie przejdzie chyba trzeba będzie rozważyć zrobienie jajek po turecku :)
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Magdalena Tabaczka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SKIM" Gabinety Stomatologiczne FILIA 3
Podchorążych 10a
81-133 Gdynia

Bardzo dobry lekarz .fachowo podchodzi do klienta rozmawia z.nim. omawiają co ewentualnie trzeba będzie zrobić. Ja u Pani.doktor nie boję się niczego. Przemiła kobieta. Miła talerze będę ja polecać z czystym sumieniem
Opinia dodana przez: PATRYCJA GRUSZKA

lek. dent. Ryszard Podkowski

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Aldony 1
81-524 Gdynia

Trafiłam do dra Podkowskiego z zębem po leczeniu kanałowym. Leczenie to trwało kilka miesięcy, było bolesne i kosztowało mnie 700 zł. A w trakcie ząb pękł. Podpadał tylko pod koronę. Dr Podkowski uratował nie przed koroną, podchodził do zęba, który był i jest w fatalnym stanie (kruszy się) kilkakrotnie bez żadnych dopłat, a ja zbieram na koronę :) A leczenie kanałowe tego zęba wycenił wówczas, na moje zapytanie, na 350 …

lek. dent. Anna Kijowska-Drewla

Gabinet Stomatologiczny
Adm.Unruga 54
81-181 Gdynia

Jestem tak zachwycona wykonaniem pracy protetycznej przez Panią dr Annę Kijowską-Drewa że postanowiłam podzielić się opinią i zachęcić osoby które tak jak ja, szukały odpowiedniego lekarza który nie tylko pomoże w rozwiązywaniu problemu ale i sprawi, że nabierzemy zaufania co do profesjonalniści, dokładności i tak ogólnie rzecz ujmując, będziemy pewni że jesteśmy w dobrych rękach, sprawiła , że chce i mogę uśmiechać się "pełną gębą" ;).
Opinia dodana przez: Kazimiera

Krystian Krupski

K2DENTAL
Wolności 7
Gdynia

Znakomity lekarz z profesjonalnym podejściem. W lepsze ręce trafić nie mogłam. Usunięcie dwóch ósemek przebiegło w błyskawicznym tempie (w tym jedno dłutowanie). Spokój i opanowanie, które towarzyszyło Doktorowi mi się udzieliło. Czułam się bezpiecznie. Dziękuję ♥️
Opinia dodana przez: Wiktoria

dr Tomasz Lisiecki

Zygmunta Augusta 6 lok. 61
81-359 Gdynia

Dziś P. Dr usunął mi dolną óswmkę do której wyrwania robiłam 3 podejścia. Jak mu o tym powiedziałam to już wiedział że mogę mu zwiać ;) działał szybko, przy tym rozładowywał atmosferę, ma cięty język jak ja więc trafił swój na swego i chyba dlatego finalnie udało się wydłutować rosnącą w poprzeg 8! Jestem mu bardzo wdzięczna i ciesze się że na takiego lekarza trafiłam! Polcem każdemu!
Opinia dodana przez: Lidia

lek. dent. Katarzyna Nowińska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

81-244 Gdynia

Ja lecze u Pani doktor naprawdę sporo ubytków gdyż strach przed dentysta i złe doświadczenie z młodości sprawiły, że niechętnie korzystałam z usług stomatologów, jednakże Pani doktor zupełnie zmieniła moje podejście. Chodzę do niej bez żadnego strachu. Jest lekarzem z powołaniem. Wszystko spokojnie tłumaczy. Zęby są naprawdę dobrze zrobione. Wyglądają jak nowe. Polecam wszystkim
Opinia dodana przez: Dorota

lek. dent. Katarzyna Tłustochowicz

LUX MED
ulica Morska 127
81-222 Gdynia

Polecam. Profesjonalizm pomimo mlodego wieku, fajne i delikatne podejscie po pacjenta, zero stresu. Bylam na pierwszej wizycie miesiac temu i jestem mega zadowolona, a jestem osoba wybredna i nieufna jesli chodzi o stomatologow ;)
Opinia dodana przez: Dominika

Monika Wrońska

Protetyk, Stomatolog

Algierska 10
81-120 Gdynia

Jeszcze się taki nie urodził,co by Wszystkim dogodził. Ja osobiście uważam ,że Pani Doktor ma kwalifikacje. Zrobiła mi piękny mostek. Zęby,które mi poblombowala kilka lat temu wciąż są w dobrym stanie. Wracam do niej po siedmiu latach z przeglądem(Od tamtej pory żadnych problemów ani z mostkiem ani plombami). Wiadomo,że zęby są różne ,mniej i bardziej problematyczne,a dentysta to tylko człowiek. Pozdrawiam Doktor Monikę .
{'id': 36027, 'name': 'Gdynia'} Stomatolog
                                       dr Adam Wolniewicz

dr Adam Wolniewicz

Orłowska Dental Clinic
Orłowska 61/3
Gdynia

Jestem pacjentem Pana Doktora od 8 lat. Profesjonalny, rzeczowy i sympatyczny. Bardzo doświadczony specjalista chirurgii i implantologii. I do tego wspaniała asystentka - razem tworzą zgrany duet, zapewniając pełną, fachową opiekę stomatologiczną. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Grzegorz Wicki

lek. dent. Marek Kożuchowski

Kartuska 28 lok. 2
81-002 Gdynia

Bardzo sympatyczny i rzetelny dentysta. Od kilku lat leczę zęby wraz z całą rodziną i wieloma znajomymi. Wszyscy są bardzo zadowoleni. Uczciwie podchodzi do pacjentów. Indywidualnie podchodzi do każdego człowieka. Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Gosia

Grzegorz Rzemieniuk

Bytomska 26 lok. 1
81-509 Gdynia

Tragiczna kultura osobista lekarza ( a raczej jej brak) i podejście do pacjenta. Przyszedłem na konsultacje do lekarza w sprawie ekstrakcji osemki. Lekarz był niezbyt przyjemny ale wytłumaczył przebieg zabiegu. Lekarz został uprzedzony o występowaniu u mnie odruchu wymiotnego. Zamiast zrozumienia spotkałem się z oschlym podejściem ze to siedzi w głowie i stwierdzeniem generalnie że to wymysły. Po położeniu się na fotel lekarz był niedelikatny i pozwalał sobie na komentarze …
Opinia dodana przez: Paweł

Krzysztof Ussorowski

Ortodonta, Stomatolog

Biała 2
81-114 Gdynia

Pełen Profesjonalizm w podejściu do Pacjenta oraz leczeniu! Bezboleśnie i kompleksowo. Polecam serdecznie Pana Doktora!👌

lek. dent. Joanna Cholewa

Rumiankowa 5
81-589 Gdynia

Pani Joanna to świetna specjalistka. Bardzo dziękuję za podjęcie się mojego leczenia i doprowadzenie sprawy do końca z idealnym efektem. Polecam :)
Opinia dodana przez: Maciej

lek. dent. Ewa Trybuszewska

ul. Żwirki i Wigury 14
81-394 Gdynia

Nie polecam! Nie zasługuje ta kobieta na miano doktora. Jest absolutnie nieprofesjonalna. Byłam u tej kobiety na pierwszej wizycie aby się zapisać na usunięcie trudnej ósemki. Pominę fakt wyszydzenia z mojej wady zgryzu . Zostałam wysłana do ortodonty po zaświadczenie. 200 zł zapłaciłam za stwierdzenie od innego specjalisty , ze mogę wyrwać zęba . Nie mogłam dowieść zaświadczenia w dniu zabiegu, musialam po raz drugi przejechać 100 km pokazać kartkę …
Opinia dodana przez: Iustyna

lek. dent. Piotr Lewandowski

81-244 Gdynia

Okazało się, że ten lekarz nie posiada specjalizacji w ortodoncji. PO 5 latach zdjęcia aparatu w innym miejscu u specjalisty ortodonty okazało się że zęby córki normalnie się pokruszyły. Jednym z podstawowych błędów jaki popełnił ten niby specjalista źle dobrany aparat o reszcie nie wspomnę. Szkoda bólu , pieniędzy i czasu na leczenie u tego lekarza. NIE POLECAM!
Opinia dodana przez: Lola