Denti-Med
Ostrogórska 19E
Sosnowiec
Na początku lipca przed wyjazdem na wczasy sugerując się opiniami byłych pacjentów, z bolącym zębem umówiłem się na wizytę u pani dr Anny Jankiewicz, która po wykonaniu prześwietlenia zęba stwierdziła że nie widzi potrzeby leczenia i po pobieżnym "borowaniu " powiedziała mi iż zrobimy test i jeśli po powrocie z wczasów ząb będzie nadal bolał to będzie leczony i za wizytę zapłaciłem 240 zł. Po drugim dniu wczasów ząb bolał …
Stomatologia Medicover Sosnowiec Małachowskiego
Małachowskiego 1a
Indywidualna Praktyka Stomatologiczna Petrat Katarzyna
ul. Jana Dekerta 6/1
Sosnowiec
Leczymy się całą rodziną u Pani Kasi od 4 lat. Najlepsza dentystka jaką poznałam. Cierpliwość, profesjonalizm, niesamowita pamięć :) Czujemy się zaopiekowani i bezpieczni.
Witam! Chodzę do Pani doktor od przeszło 30 lat i nigdy się nie zawiodłem:) Poza doskonałym podejściem do swojego zawodu, zawsze służy profesjonalną poradą, jest miła i sympatyczna:) Mam do niej pełne zaufanie i zawsze ze spokojem oddaję jej moje, czasem szwankujące "pianino" do naprawy:))) Polecam gorąco!!!
Czeladzka 58
Sosnowiec
Jestem wiekowo + 50,wiele wizyt mam na koncie- bolesnych i nie bolesnych.Według moich kilkuletnich kontaktów z tą Panią uważam że jest to przykład dentystki która leczy fachowo i z wielką kulturą zarówno tych prywatnych jak i tych na fundusz . obecnie to rzadki przypadek.
N.Z.O.Z Anet-Med Centrum Medyczne Sosnowiec
11 Listopada 171/A
Sosnowiec
Polecam P. Doktor Deja wizyta przebiega w przemiłej atmosferze. P. Doktor Deja bardzo sympatyczna, cierpliwa, dokładną. Bardzo dziękujemy za leczenie zębów. Polecamy z całego ❤️
Prywatne Gabinety Lekarskie
Będzińska 50
Sosnowiec
Doskonała atmosfera mimo wizyty u Dentysty, sto procen profesionalizmu Wspaniały efekt końcowy. Serdecznie polecam
Zakład Opieki Stomatologicznej "SAWDENT-POGOŃ"
ulica Będzińska 14
Sosnowiec
niespotykany profesjonalizm zarówno w zakresie kompetencji, jak i podejścia do pacjenta zarówno podczas leczenia zęba, jak i wyrywania.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej DENTIMA lek. stom. Magdalena Gryma
ulica Stalowa 3
Sosnowiec
Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pani Doktor, wizyta przebiegła profesjonalnie i przyjemnie. W końcu mam piękny uśmiech.
Wojska Polskiego 140 (Med-Complex)
Sosnowiec
Pani doktor poza tym że jest piękna szczupła kobieta jest też znakomita profesjonalistka. Tak mi wyleczyła moje kiełki 😊że do tej pory nie odczuwam dyskomfortu. Zawsze mnie ratuje z opresji. To najlepszy stomatolog jakiego znam a była w wielu gabinetach. Działa z misją zaangażowaniem, jest rzetelna i uczciwa. Dziękuję pięknie.
NZOZ Instrytut Zdrowia Centrum
Teatralna 10 Sosnowiec
Sosnowiec
Profesjonalista w leczeniu kanałowym zęba. Pan doktor niezwykle sympatyczny a dodatkowo cechuje się ogromnym doświadczeniem i rozległą wiedzą. Uratował kanałowo zęba z rozległym stanem zapalnym wierzchołka korzenia oraz z przetoką, którego inni dentyści spisywali na straty i ekstrakcję. Ponad 3 lata po leczeniu kanałowym ząb cały czas się świetnie trzyma a kość jest świetnie zregenerowana. Profesjonalista.
NZOZ Centrum leczenia zaburzeń OUN i wspierania rozwoju dzieci "Kangur"
ulica Hallera 16
Sosnowiec
Fachowość na najwyższym poziomie. Empatia wobec pacjenta, jego lęku, cierpienia, ale też wobec bezradności lub... wstydu. Człowiek, któremu można w pełni zaufać. A przy tym urocza ciepła kobieta z pogodnym uśmiechem na twarzy dla każdego. Serdecznie polecam, Panią doktor.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Praktyka Lekarzy Rodzinnych i Specjalistów "Zdrowie" s. c.
ulica Wieczorka 2D
Sosnowiec
Bardzo jestem zadowolona. Zapisałam się na wizytę w krótkim terminie. Pan Aleksander już czekał, żadnej kolejki. Wszystko poszło sprawnie, bezboleśnie i fachowo. Lokal lśni czystością. Ceny umiarkowany. Mam bardzo fajne plomby i ściągnięty kamień. Dziękuję Panie Aleksandrze.
Bylam jakis czas temu leczyc próchnicę, uprzedzilam ze boje sie dentysty, ona ze damy mocne znieczulenie. Dala mi takie, ze az sie po nim cala trzeslam. I bylo mi niedobrze. Jak chwycila za wiertlo i przylozyla do dziury to az drgnelam z bolu. Caly czas jej mowilam ze mnie boli ! I wkoncu przestala... minelo 3 dni od wizyty zanim przestalam czuc zeby. I wtedy zobaczylam ze zab zrobila do …
Rejonowe Pogotowie Ratunkowe w Sosnowcu
ul. Teatralna 9
Sosnowiec
Trafiłam do Pani dr w 2020 roku ( jeszcze do Sosnowca) po tym jak zobaczyłam jej filmy i cudowne metamorfozy uśmiechów. Pani dr Marzanna wykonała u mnie skomplikowane leczenie i odbudowy, a Pani dr Kasia leczenie ortodontyczne. Jestem pod ogromnym wrażeniem doświadczenia i umiejętności obu Pań. Od tamtej pory regularnie chodzę na kontrolę i higienizację zębów. Po każdej kontroli okazuje się, że nie ma nowych ubytków i wszystko jest w …
Bardzo sympatyczna i przemiła Pani dr. Konsultacja i porady na najwyższym poziomie a jeżeli chodzi o samo wykonanie "roboty" , bezboleśnie, miło i przyjemnie . Pani dr. bardzo delikatna. Jeżeli ktoś tak jak ja bał się wizyty ,szczerze polecam . Same superlatywy. Będę musiał odwiedzić lekarza stomatologa z pewnością wrócę do Pani dr.
Indywidualna Praktyka Stomatologiczna Petrat Katarzyna
ul. Jana Dekerta 6/1
Sosnowiec
Pani doktor Iwonka zawsze ratuje mnie z opresji.To bardzo dobra dentystka ,dobry człowiek jestem wdzięczna .I mam nadzieję że będziemy dalej sobie radziły dziękuję
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Centrum Stomatologii w Katowicach" - Poradnia stomatologiczna
Warszawska 12
Sosnowiec
Pan Doktor na medal. Bardzo uprzejmy, wspaniały fachowiec, posiada ogromna wiedzę, a to w połączeniu ze świetnym poczuciem humoru sprawia, że wizyty u Pana Doktora wspomina się z uśmiechem na ustach. Po wcześniejszych nieprzyjemnych doświadczeniach z innymi stomatologami, mogę śmiało stwierdzić ze Pan Tomasz jest najlepszy w swoim fachu. Każdemu serdecznie polecam !!
Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej
pl. Medyków 1
Sosnowiec
Serdecznie polecam Pana doktora choć nie jestem łatwym przypadkiem. Doktora można obdarzyć pełnym zaufaniem i nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek inny przeprowadzał u mnie jakiś zabieg chirurgiczny. Wyrywanie zębów u tego chirurga jest przyjemniejsze niż zwykle leczenie zęba u kogoś innego. Resekcje, wyłuszczania torbieli to nic przyjemnego, ale na wizytach u takiego lekarza i w tak miłej atmosferze przebiega bezproblemowo i nawet sympatycznie. Polecam wszystkim!
Dostałam skierowanie do chirurga z powodu problemów z 8- poprzedni lekarz podczas wyrywania złamał zęba. Pan Doktor przyjął mnie bardzo szybko, wszystko dokładnie wytłumaczył. Podczas wyrywania dwóch zębów na dole zagadywał, żebym się nie stresowała.Oczywiscie nie mogę zapomnieć o Pani Asystentce, która również jest bardzo uprzejma. Zabieg całkowicie bezbolesny. Po zaszyciu i całym zabiegu wszystko dokładnie wytłumaczone.Z całego serca polecam wszystkim tego Lekarza.