Admin Portal jest dla pacjentów, którzy leczą się u wybranego lekarza. Prosimy osoby, które nie leczą się lub podają się za pacjentów o nie wpisywanie swoich komentarzy. Osoby z innych instytucji, w których pracują lekarze nie są bezpośrednimi pacjentami.
Admin
Miałam okazję trafić do tego doktora niestety 2 razy. Raz ze skręconą kostką, rok później ze zwichniętym kolanem. Pan doktor okazał się za każdym razem być niemiły i zamiast wesprzeć dobrym słowem, lub w ogóle się nie odzywać doprowadził mnie do łez. Wystawił mi nietrafną diagnozę, wstawił nogę w orteze (którą nosiłam nieporzebnie przez 3 tygodnie, a miałam nosić ją 6 tygodni wg zaleceń doktora, jednak po namowie rodziny poszłam do innego ortopedy, który kazał mi wyrzucić ortezę i ćwiczyć kolano). No cóż mam nadzieję, że nigdy więcej nie trafię do tego lekarza.
"Uprzejmość" PANA doktora zależy od miejsca przyjmowania, maleje, im dalej od kasy, a już naprawdę chorych, starszych ludzi przyjmując w ZUS-ie traktuje po chamsku. Oby mniej takich.
Oby mniej takich.
Bardzo dobry fachowiec. Jestem bardzo zadowolony z wizyty u lekarza. Dokładnie wytłumaczył mi mój stan i jak należy dalej postępować.
Kompetentny fachowiec zrozumiale tłumaczący chorobę oraz metodę leczenia. Bardzo uprzejmy i wzbudzający zaufanie. Poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu. Gorąco polecam tego lekarza osobom poszukującym fachowej pomocy.
Mogę tylko podpisać się pod wcześniejszymi opiniami o doktorze, widać, że jest profesjonalistą w swoim fachu z dużym poczuciem humoru.
Wczoraj usunięte bezboleśnie druty ze stopy, jeszcze tydzień i czas na wielkie zakupy nowych wąskich butów. Dziękuje doktorze- pacjentka po haluksach:)
super lekarz, kompetentny, bardzo dobry specjalista, poswieca czas pacjentowi, tłumaczy i doskonale leczy
Doktor jest specjalistą od podawania blokad do kręgosłupa, wczoraj jeszcze powłóczyłam nogami, dostałam niebolesną blokadę i dziś od 13:00 mogę już chodzić swobodnie po domu:) dziękuje doktorze!
Dziś zdjęcie szwów:) stopa - ładna smukła. Moje nowe baletki już czekają. Dziękuje Doktorze za opiekę i operację!