Jeśli chcecie mieć fachową opiekę , dobrze postawioną diagnozę , lekarza który zawsze i wszędzie pomoże , odbierze każdy telefon , wytłumaczy wszystko od A do Z , będzie wspierał , to tylko dr Miętkiewski
.Cóż mogę powiedzieć. Jestem po operacji haluksa i prawdę mówiąc nie mogę doczekać się drugiego zabiegu. Ilekroć spoglądam na moją stopę uśmiecham się od ucha do ucha. Po tylu latach męczarni , spędzania godzin nad wybieraniem odpowiednich butów , bólu i płaczu nad tym ,że nie mogę po prostu bez wstydu wyjść boso na plażę.. w końcu mogę żyć normalnie i to wszystko dzięki doktorowi Tomaszowi Miętkiewskiemu , któremu jestem wdzięczna z całego serca za to ,że dzięki niemu moje życie jest lepsze. Zoperował mnie perfekcyjnie , nie mam praktycznie żadnych blizn , wszystko zagoiło się błyskawicznie ! Więcej takich lekarzy w Polsce !! Bo to właściwy człowiek na , właściwym miejscu . Polecam wszystkim z całego serca
Minął tydzień od usunięcia drutów po operacji haluksa. Nic przyjemnego, choć prawdę mówiąc, więcej strachu niż bólu. Jestem już po operacji drugiej stopy i dziś wiem, że trzeba było zdecydować się na zabiegi kilka lat wcześniej. Kto ma wątpliwości przed podjęciem (na pewno trudnej) decyzji, polecam wizytę u Pana doktora Tomasza Miętkiewskiego. Potrafi w przystępny sposób wyjaśnić przyczyny schorzenia i jego skutki w przypadku zaniedbania leczenia. Jest wrażliwy lecz nie "rozczula się" nad pacjentem, co bardzo cenię. Bardzo rzeczowy i kompetentny lekarz, o ujmującej osobowości, z poczuciem humoru, co moim zdaniem, jest niezwykle istotne w kontaktach zwłaszcza ze "zbolałym" po zabiegu pacjencie. Podczas obydwu operacji, a także wszystkich wizyt byłam traktowana z uprzejmością i empatią. Po zabiegach miałam możliwość kontaktu telefonicznego z lekarzem, co wzmacniało moje poczucie bezpieczeństwa i zapewniam- nie dano mi odczuć, że dzwonię w nieodpowiedniej porze lub w zbyt błahej sprawie.
Z pełną odpowiedzialnością polecam Pana doktora Tomasza Miętkiewskiego jeżeli konieczna jest konsultacja lub leczenie u dobrego, godnego zaufania ortopedy.
Hanna
JEST TO LEKARZ GODNY POLECENIA MIŁY UPRZEJMY Z POCZUCIEM HUMORU DOBRZE TŁUMACZY O CHOROBIE BEZ STRESOWE PODEJSCIE WRACAM DO ZDROWIA I CZUJE SIE SWIETNIE PO ZABIEGU
Najlepszy Lekarz Jakiego Znam ! kompetentny , fachowiec w każdym calu , uprzejmy , miły , polecam wszystkim . Pozdrawiam
lekarz fachowy , bardzo kontaktowy , byłem już na dwóch wizytach i będę dalej chodził dalej ,dostałem skierowanie na rehabilitację , polecam
Zaangażowanie w los pacjenta , profesjonalizm ,kompetencja, duża wiedza , super podejście do pacjenta , miły , grzeczny , z poczuciem humoru . Polecam
Miałem operację kolana. Jestem bardzo zadowolony , Dr to prawdziwy fachowiec , naprawdę zna się na tym co robi. Dziękuje
Najlepszy ortopeda z jakim miałem okazję się zetknąć . Polecam , fachowiec , z dużą wiedzą i podejściem do pacjenta
kompetentny, uśmiechnięty , z poczuciem humoru, perfekcjonista , właściwy człowiek na właściwym miejscu pozdrawiam