lekarz Piotr Bystroń-Kwiatkowski

Wojewódzka Poradnia Ortopedyczna w Wojewódzkim Szpitalu Zespolonym w Toruniu
ul. Św.Józefa 53-50
Toruń

Cudowny, przemiły i w pełni profesionalny lekarz. Zgłosiłam się z okropnym bólem obojczyka doktor delikatnie sprawdził , cierpliwie wytłumaczył co robić, przez całą wizytę czułam się komfortowo. Z całego serca polecam.
Opinia dodana przez: Lucyna
Jestem dawną pacjentką doktora Elstera przeprowadzał u mnie 3 zabiegi operowane miałam oba nadgarstki zespół cieśni i strzykający kciuk. Polecam tego lekarza wszystkim choć minęło parę lat wszystko profesjonalnie z uśmiechem na ustach na sali operacyjnej zamiast stresu sympatyczna pogawędka z lekarzem. Blizny niewidoczne natychmiastowa poprawa.Pozdrawiam serdecznie pana doktora

lekarz Adam Sadowski

Prywatne Centrum Chirurgii Winczakiewicz, Borkiewicz
ul. Kołątaja 10a
87-100 Toruń

Przecudowny lekarz. Bardzo, bardzo pomocny. Kompetentny jak mało kto. Bardzo empatyczny. Wszystko dokładnie wytłumaczy i pomoże. Wie kiedy zmotywować, a kiedy silniej wytłumaczyć stan chorego. Dla pana Adama nie liczą się statystki tylko pacjent. Oddany całym sobą. Polecamy z całego serca. Jeżeli ktoś może pomóc to tylko pan Doktor.
Opinia dodana przez: Beata

lek. dent. Allan Kobierzycki

PRAKTYKA STOMATOLOGICZNA
ZBOŻOWA 47A/9
87-100 Toruń

Pan doktor uratował mi plany na ważny wyjazd, był delikatny, ostrożny i profesjonalny. Czułam się bardzo bezpiecznie i jestem zachwycona wykonanym zabiegiem.
Opinia dodana przez: Weronika

dr Tomasz Gadomski

Urolog

ulica Podgórna 12
87-100 Toruń

Chciałbym wyrazić szczególne podziękowania dla dr Tomasza Gadomskiego, urologa, do którego trafiłem z problemem kamienia nerkowego. Dzięki jego profesjonalizmowi, udało się pozbyć kamienia w tym samym dniu i co najważniejsze, bez bólu. Jestem niezmiernie wdzięczny za tę szybką i skuteczną pomoc.
Opinia dodana przez: Oleg

lekarz Jolanta Piekarczyk

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska w Toruniu
ulica Dąbrowskiego 1
87-100 Toruń

Pani doktor nie jest zwolenniczką dawania antybiotyków, co doceniam. Rzetelnie podchodzi do pacjenta.
Opinia dodana przez: Natalia

Maciej Drosd

klinika stomatologii estetycznej
konstytucji 3 go maja 13
Toruń

Po zaprojektowaniu uśmiechu od razu podjąłem decyzję, żeby iść w temat :) Białe zęby to ważna inwestycja. Jak coś się stanie to zrobię tutaj implanty na 100%. Widziałem kilka osób, które sobie zrobiły i przyznam szczerze może nawet lepiej od naturalnych zębów.
Opinia dodana przez: Bartek

lekarz Michał Wojtaszek

Akson
Rakowicza 4
Toruń

W swojej historii leczenia miałam kilku specjalistów, ale to pan Michał jest najlepszym. Po prostu człowiek a nie tylko lekarz, co bardzo pomaga w otworzeniu się i opowiedzeniu o swoich problemach. Patrzy na człowieka, a nie tylko i wyłącznie na dokumentację, podchodząc do każdego w sposób indywidualny. Nigdy w swoim krótkim życiu nie spotkałam tak empatycznego, cierpliwego i kompetentnego lekarza. Leczę się u pana jakieś dwa lata i mam do …

lekarz Monika Jeżewska

ulica Podgórna 12
87-100 Toruń

Super lekarz o wspaniałym podejściu do pacjenta. Godny zaufania. Pełen cierpliwości i wyrozumiałości dla pacjenta. Szczerze polecam i dziękuję za" dziś"
Opinia dodana przez: Henryk

lekarz Sebastian Cychowski

Ortopeda, Traumatolog

Gabinet Odnowa
Szosa Chełmińska 254
87-100 Toruń

Bardzo sympatyczny lekarz,rzeczowo i zrozumiale opisał stan mojego kolana ,tak że nie miałem już więcej pytań. Z przyjemnością polecam .
Opinia dodana przez: Gabriela

dr Katarzyna Kocińska

Dermatolog

Citomed
87-100 Toruń

Zdecydowanie polecam. Zaznaczam, że chodzę tylko na wizyty z NFZ czyli nie prywatnie. Pani doktor bardzo miła, poświęca dużo czasu i odpowiada na wszystkie pytania. Szczegółowo wyjaśnia wątpliwości. Jestem pacjentką Pani doktor już od wielu lat a ponieważ cierpię na chorobę nie uleczalną, tylko leczenie łagodzi w znacznym stopniu objawy, więc będę pacjentką Pani doktor jeszcze długo. I w żadnym wypadku nie zamierzam zmieniać lekarza. Zanim trafiłam do Pani doktor …
Opinia dodana przez: Teresa
Niezmiernie rzadko spotyka się lekarza o takim podejściu do pacjenta : miły bo znajduje czas na cito ,konkretny bo przedstawia co się dzieje i jak z tym można żyć , pomocny bo znajduje rozwiązanie i empatyczny bo zależy na wyleczeniu . Ludzki wspaniały lekarz . Dużo zdrowia życzę Panie Doktorze . Pozdrawiam Matka 16latki u której operowano torbiel mózgu .
Opinia dodana przez: Justyna

lek. dent. Barbara Dłużniewska-Duda

Przychodnia Rodzinna na Skarpie
Konstytucji 3 Maja 13
87-100 Toruń

Świetny lekarz. Wielokrotnie korzystałem z jej pomocy. Leczy od lat mnie oraz moje dzieci. Polecam.
Opinia dodana przez: Tomasz
Jest bardzo sympatyczna,jako lekarza znam od prawie zawsze leczyła się moja rodzina i ja też znam bardo dobrze.Polecam ma serce dla każdego pacjenta,jest miła uczuciowa i bardzo sympatyczna..Pozdrawiam panią doktor.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Marcin Kierszk

Zespół Pozaszpitalnej Opieki Całodobowej
św. Józefa 53-59
87-100 Toruń

Pan Doktor jest bardzo miły na prawdę nie czułam się w żaden sposób skrępowana wizytą u Pana Doktora. Serdecznie polecam z całego serca Pan Doktor jest bardzo sympatyczny delikatny przy każdym badaniu wszystko skrupulatnie wyjaśnia a miałam już porównanie z innymi lekarzami i powiem szczerze że bardzo źle wspominałam swoją poprzednia cytologię a ta u Pana Doktora trwała dosłownie 5sek i bylo po wszystkim nawet nie wiedziałam że już cytologia …
Opinia dodana przez: Sandra

lek. dent. Janusz Kusz

Jaworowa 17
87-100 Toruń

Jestem,a raczej bylam wierną pacjentką dr ponad 20 lat.Zaczęla boleć mnie szóstka, postanowiłam jednorazowo iść do jednej z klinik gdzie leczą młodzi lekarze z extra sprzętem. Moja wizyta zaczęła się od tomografii ,bo to podstawa, gdzie u dr przez tyle lat miałam tylko raz przeswietlenie I to na moją prośbę. To co usłyszałam w klinice o stanie moich zębów, ZAMARŁAM.Plomby na moich zębach nie były nazwane plombami ,widziałam wielkie zdziwione …
Świetny lekarz dużo tłumaczy i rozmawia badanie profesjonalne. Świetny do prowadzenia ciąży i nie tylko polecam !
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Marcin Rymko

Hematolog

Specjalistyczny Szpital Miejski im. M. Kopernika
Batorego 17-19
87-100 Toruń

Po raz pierwszy trafiłam na takiego lekarza. Pełen profesjonalizm w swojej dziedzinie. Ogromne poświęcenie czasu. Zaangażowanie, uprzejmość i podejście do pacjenta. Dziękuję bardzo za pomoc, Dominika B.
Opinia dodana przez: Dominika

lekarz Ewa Trawińska

Pulmonolog

Łazienna 32/2
87-100 Toruń

Pani doktor Ewa jest wpanialym lekarzem, jest kompetenta, konkretna, rzeczowa, ale przy tym empatyczna, ma wspaniałe podejście do pacjenta , jeżeli sytuacja tego wymaga poświęca pacjentowi tyle czasu ile potrzeba. Polecam z całego serca panią doktor i dziękuję jej za pomoc.
Opinia dodana przez: Eliza

lekarz Wojciech Kupczyk

Zakład Patomorfologii
Św. Józefa 53/59
87-100 Toruń

Bardzo dobry lekarz. O niesamowitej cierpliwości w tłumaczeniu na czym polega i konsekwencji poddania się operacji bariatrycznej. Wszystko dokładnie i co najważniejsze w bardzo zrozumiały sposób przekazane. W bardzo przyjaznej i w skracającej dystans atmosferze.Z mężem mieliśmy poczucie, że lekarz jest dla nas a nie odwrotnie. Bardzo polecamy tego lekarza.
Opinia dodana przez: Mieczyslawa