Filtruj terminy

Tomasz Samorzewski

Szpital Pod Bukami
Szara 5
43-300 Bielsko-Biała

Najlepszy lekarz jakiego poznałam! Z super podejściem do pacjenta. Jeszcze nikt tak dobrze mi nie wytłumaczył zdjęć z badań 🤯 Ps. Czy Pan opuścił Katowice? 😞
Opinia dodana przez: Motornicza z Katowic

lekarz Andrzej Solecki

Ortopeda, Traumatolog

Klinika Świętego Łukasza Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Bielsku-Białej
ulica Bystrzańska 94B
43-300 Bielsko-Biała

Pan Doktor Andrzej Solecki jest wspaniałym specjalistą z ogromną wiedzą! Podczas wizyty wszystko dokladnie tłumaczy i chętnie odpowiada na każde pytanie. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Do tego jest bardzo miłym i życzliwym człowiekiem. Rok temu Pan Doktor operował moje kolano - przerost błony maziowej powstałej w wyniku przewlekłej choroby MIZS. Wszystko przebiegło wzorcowo a kolano bardzo szybko wróciło do pełnej sprawności. Od tego czasu nie pojawia się obrzęk stawu podczas …
Opinia dodana przez: Amanda

dr n. med. Jerzy Podżorski

ulica Bystrzańska 94B
43-300 Bielsko-Biała

Profesjonalne podejście do pacjenta, ma czas na rozmowe i tłumaczy istotę leczenia. Kilka razy korzystałem z pomocy. Poleam

lekarz Bogusław Sadlik

Bielsko-Biała

Zaufanie do kompetencji może i mam, ale nie dał mi Pan Doktor szansy na sprawdzenie tychże. Jadąc na wizytę ponad 100 km, spóźniłam się z powodu zatoru na autostradzie o 8 minut. Zadzwoniłam, żeby uprzedzić, iż jestem w drodze, na co Pan Doktor stwierdził, że nie będzie czekał, ponieważ się spieszy. Brak poszanowania dla pacjenta jest wystarczającym powodem, żeby odradzić wizytę u Doktora.
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Kamil Gibalewicz

Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca II Oddział Kardiologiczny
al. Armii Krajowej 101
43-316 Bielsko-Biała

Pan doktor operował mi zerwanego Achillesa, potem przez pol roku chodziłem do niego na wizyty. Zawsze wysłuchał, tłumaczył, odpowiadał na pytania, udzielał wskazówek. Podczas każdej wizyty uprzejmy, z profesjonalnym podejściem, skupiony na moim przypadku. Osoba budzącą zaufanie, godna polecenia.

lekarz Adam Rajewski

Bociania 18c
43-316 Bielsko-Biała

Ja mam podobną opinię jak Pani Tesia z postem poniżej,byłem na komisji i nie mogę złego słowa powiedzieć , a wręcz odwrotnie. Pan ortopeda miły,konkretny,znający się na rzeczy.
Opinia dodana przez: P...

lekarz Roman Gabryś

Przychodnia Nr 1
Młodzieżowa 21
43-309 Bielsko-Biała

Totalna porażka. Zero podejścia do pacjenta, zero wyjaśnienia w sprawie leczenia . Doktor nie ma pojęcia na temat medycyny . " jak boli to boli " tyle usłyszałam. Gdy chcialam drążyć temat lub coś przeciw bulowego otrzylamam informacje ze juz wizyta się zakończyła. Nie polecam !
Opinia dodana przez: D