lek. med. Henryk Grudniewicz

Grudniewicz Henryk, lek. med. Spec. Ortopeda. Gabinet Ortopedyczny
Królewska 22

Klinika Atros jest godna polecenia. Wszystkie czynności przed operacją zostały wykonane bardzo sprawnie Sama operacja przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Pan doktor to bardzo sympatyczny człowiek. Pani anestezjolog też godna pochwały. Wszystko jak w rodzinie , obsługa pań pielęgniarek super. Jestem bardzo zadowolona z wykonania zabiegu, a także z atmosfery panującej w klinice.😁
Opinia dodana przez: M.O.
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Ortopeda
                                       dr n. med. Krzysztof Ruszkowski

dr n. med. Krzysztof Ruszkowski

Kross
ulica Grunwaldzka 74

Znakomity ortopeda!! Jestem 15 lat po artroskopii kolana, od 10 lat trenuje zawodowo kulturystykę, nigdy nie poczułem najmniejszego dyskomfortu z tym związanego! Polecam z czystym sumieniem!!
Opinia dodana przez: Grzegorz

dr n. med. Marcin Popow

CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań

Bardzo dobry specjalista, za jego namową poddałam się usunięciu haluxa i była to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Po 5 miesiącach mogę już chodzić w butach na obcasach, a wcześniej nawet w sportowych odczuwałam ból. Dr Popow pod telefonem o każdej porze dnia i nocy odpowiada na najdziwniejsze pytania. Polecam :)
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Lekarz sportowy
                                       dr n. med. Szymon Kujawiak

dr n. med. Szymon Kujawiak

Lekarz sportowy, Ortopeda

Moti Med Gabinety Lekarskie
Stanisława Barańczaka 1c/51

Bardzo godny zaufania lekarz ! Widać, że chce zbadać problem i umie pomóc. U mnie ból kolana, jak sporo ludzi więzadła, ale ten lekarz umie też człowieka na duchu podnieść, a nie tylko patrzeć przez pryzmat banknotów. Szczerze mogę polecić gdyż można zaufać jego wiedzy i kompetencjom. Dziękuję za pomoc.

dr n. med. Robert Matuszewski

Chirurg ogólny, Ortopeda

GABINET ORTOPEDYCZNY
KÓRNICKA 24

Dziękuję Panu Doktorowi za zdrowie o które bardzo bałam się!!! Zadbał, udzielił porad, odpowiednie leczenie , uprzejmy miły a stres potrafi minąć!!! Dziękuję z serducha!!!

prof. dr hab. n. med. Maciej Głowacki

Gabinet Ortopedyczny Maciej Głowacki
Frezjowa 23

Moja córka tydzień temu miała operację kręgosłupa, którą przeprowadzał profesor Głowacki. Jego kompetencje i doświadczenie są moim zdaniem niepodważalne. ale posiada On również bardzo ważną cechę: rozmawia i słucha pacjentów, ma w sobie bardzo dużo empatii. Moja córka dzięki temu nie załamała się psychicznie i jest w świetnej formie. Lekarz godny zaufania i polecenia.

lek. med. Jacek Lipiński

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Najlepszy specjalista jakiego znam, polecam go wszystkim tym, co potrzebują konsultacji u ortopedy. Ja trafiłam do niego "z ulicy" , szczerze mówiąc wtedy było mi wszystko jedno, ale teraz wiem, że miałam dużo szczęścia. Przeszłam kilka operacji, które miałam wykonane z olbrzymią precyzją i dzięki temu moje nogi znów są w pełni sprawne :) Dziękuję Doktorze
Opinia dodana przez: megi31

dr n. med. Tomasz Woźniak

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Wspaniały ortopeda, operacja stopy bez komplikacji. Opieka pooperacyjna wnikliwa, ze szczegółowymi badaniami, wyjaśnieniami, wskazówkami jak postępować. Do tego duza doza empatii, życzliwości i cierpliwości. Dziękuję Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr n. med. Paweł Koczewski

Za Cytadelą 38

Bardzo dobry specjalista, pomógł mi w wielu sprawach związanych z urazami sportowymi. Spokojny, wszystko dokładnie opisane.

dr n. med. Tomasz Trzeciak

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

28 czerwca

Testowałem różnych lekarzy w Poznaniu i okolicach łącznie ze słynna klinika. Nikt jednak nie podszedł tak rzetelnie do problemu mojego kolana. Jeszcze raz serdecznie dziękuje Doktorze. Niedosyc ze prawdziwy fachowiec to jeszcze miły i sympatyczny człowiek . Polecam w 100%!!!!
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Jacek Spichalski

Endomedical
Chwaliszewo 19a

Nie mam nic do zarzucenia doktorowi, jeśli chodzi o obsługę klienta , z wyłączeniem tej "posprzedażowej". Doktor Spichalski prywatnie zoperował mi więzadło przednie. Mam zerwane również tylne. Po operacji doktor uścisnął mi dłoń i już nigdy więcej nie przyjął mnie na wizytę. Po jakimś roku, będąc u innych ortopedów (w tym Ruciński, Trzaska, Lewandowski) dowiedziałam się, że operacja ACL, gdy jest zerwany PCL to "niezrozumiałe posunięcie". Jak byłam na konsultacjach …
Opinia dodana przez: Justyna

dr n. med. Wiesław Kaczmarek

Chirurg ogólny, Ortopeda

Oddział Diagnostyczny Poznań
Adama Mickiewicza 2

Wspaniały lekarz. Trafna diagnoza i skuteczne leczenie. Przeprowadził mi zabiegi cieśni nadgarstka obu rąk oraz leczenie zapalenia rozcięgna podeszwowego. Wszystko poszło super. A do tego bardzo miły i sympatyczny człowiek. Szczerze polecam.

lekarz Jacek Markuszewski

Ortopeda, Traumatolog

Centrum Diagnostyczno-Lecznicze INTERLAB sp.z o.o.
ul. 28 Czerwca 1956r. nr 161

Po operacji biodra doktor nie powiedział mi o poważnych powikłaniach, po prostu zataił je.Wydrukował mi tylko jedną projekcję 1 zdjęcia w szpitalu, na którym nie było widać, że kilkucentymetrowy trzpień endoprotezy wystaje z kości udowej i wbija się w mięśnie . Na 2-ch zdjęciach kontrolnych w przychodni po 2 mies. dopiero zobaczyłam ten problem. Ortopeda z przychodni był zszokowany, jak operator mógł mnie tak potraktować. Doktor Markuszewski nie chciał operować, …

lekarz Beata Maas

LUX MED Sp z o.o.
ulica Rossevelta 18

Pani Dr. Maas to przede wszystkim wspaniały człowiek, który doskonale potrafi wysłuchać pacjenta, posiada mnóstwo empatii, jako lekarza posiada dużą widzę w swoim zakresie. Uważam, że jest doskonałym lekarze, którego w dzisiejszych czasach naprawdę ciężko spotkać. Pani Doktor prowadzi mnie już kilka lat i dzięki jej wiedzy i doświadczeniu stan mojej ręki diametralnie się poprawił. Polecam Panią Doktor z całego serca.
Opinia dodana przez: Daw

Marcin Paszyński

Gąsiorowskich

Ja mógłbym go śmiało polecić! Spełnił moje oczekiwania, poświęca pacjentowi dużo czasu i tłumaczy chorobę i metodę leczenia. Jedynym minusem, według mnie, jest to, że są długie opóźnienia, w sensie że pomimo zapisów na godziny prawie zawsze trzeba liczyć się z opóźnieniem rzędu 40-60 minut. Ale to dlatego, że nie działa na hurra tylko dokładnie zajmuje się każdym przypadkiem.

lekarz Marek Łagoda

Kasprzaka 16 lok. 108

Wizyty u Pana doktora odbywają się profesjonalnie, krótkie terminy oczekiwania.Podejście do problemu i pacjenta z sercem . Jestem pacjentką od lat , obecnie mam problem z barkiem którym doktor rzetelnie się zaopiekował. Polecam .
Opinia dodana przez: Arletta