{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Urolog
                                       lekarz Radosław Grębowski

lekarz Radosław Grębowski

Centrów Medycznych Medyceusz
ul Studzinskiego 61

Doktor Grębowski to bardzo dobry lekarz. Jest miły i sympatyczny dla pacjentów. Bardzo szczegółowo tłumaczy co się stało i dlaczego są bóle, co trzeba zrobić aby pozbyć się problemu. Ma zawsze czas aby pomóc pacjentowi, porozmawiać z nimi i dobrać odpowiednie metody i leki. Dziękuję bardzo za pomoc. Irena

lekarz Marcin Pietraszun

Salve Przychodnia
ulica Struga 3

No cóż , nie słowny . Obiecuje oddzwonić i nie oddzwania, (nie jestem jego kochankiem). Poza tym , nie mam mu nic do zarzucenia,- w końcu to On ma w ręku skalpel.
Opinia dodana przez: waldemar

lekarz Janusz Nowak

ulica Zgierska 2/8

Artur Rybka

bezpośredni kontakt 665-291-601

Lekarzy podchodzących z sercem i zrozumieniem policzyć można dziś na palcach jednej ręki.Zdecydowanie Pan doktor Artur Rybka do takich lekarzy się zalicza.Nie pozostawi pacjenta samego sobie i pomoże w każdej sytuacji.Jest zainteresowany problemem jaki zaistniał i prawidłowo diagnozuje chorobę.Polecam i proponuję brać przykład.Wielu kolegów po fachu mogłoby się uczyć 🙂
Opinia dodana przez: Julia C.

dr n. med. Bartłomiej Jakóbczyk

NAWROTMED
Nawrot 2a

Wspaniały lekarz. Zawsze ma czas dla pacjenta, nawet jeśli ten nie jest zapisany na konkretny termin. Słucha i odpowiada na pytania.

lekarz Jerzy Niemirowicz

Medeor Plus Szpital Wielospecjalistyczny
ulica Ciesielska 8

Nieczęsto można spotkać lekarza o takim podejściu. Pan doktor prosi pacjenta do gabinetu z uśmiechem na twarzy co już powoduje, że człowiek staje się zdrowszy i pełen optymizmu. Myślę, że te parę metrów do drzwi i z powrotem robi celowo aby się ruszyć - po prostu dla sportu. Daje się odczuć, że ma chęci do pracy czego nie można powiedzieć o wielu innych lekarzach. Pan urolog jest uprzejmy, rzeczowo i …
Opinia dodana przez: Tomek Ł

dr n. med. Ryszard Maranda

Gabinet Urologiczny Ryszard Maranda
Brzechwy 7A

Bardzo dobry specjalista z zakresu urologii i onkologii. Od 19 jestem jego pacjentem. To czas który został mi podarowany m,in. przez Pana doktora . Polecam każdemu tego lekarza.Jego profesjonalizm i podejście do pacjenta może służyć za przykład.
Opinia dodana przez: Bogumił

dr n. med. Zbigniew Jabłonowski

Jarmed
Organizacji WiN 50

Gorąco polecam profesora Jabłonowskiego Super fachowiec w swojej dziedzinie. Dla pacjenta poświęca tyle czasu, ile potrzeba. Bez pośpiechu odpowiada na każde pytanie. Jest osobą pełną empatii. Podsumowywując pełen profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Cezary

dr n. med. Radosław Boniecki

Klinika Ortopedii USK im.WAM
Zeromskiego 113

Bardzo dobry fachowiec, wybitny specjalista, lekarz z prawdziwym powołaniem. Człowiek potrafiący pomóc i dać nadzieję. Godny polecenia .
Opinia dodana przez: mch

lekarz Mariusz Szewczyk

ul. Obywatelska 63/11

Miałem okazję trafić w ręce Pana doktora. Wykonywał mi zabieg usunięcia duzego torbiela na nerce. Uważam,że jest wspaniałym fachowcem. W pełni oddanym lekarzem,znającym się na swojej pracy. Bardzo konkretny i rzeczowy człowiek. Godny polecenia. Krzysztof Bauer
Opinia dodana przez: Krzysztof

dr n. med. Andrzej Święs

MULTI-MED PLUS Sp. z o.o
Łódź, ul. Kopernika 67/69

Niezwykły człowiek i lekarz! Lekarz, który, gdy inni nie chcieli, bezinteresownie zajął się leczeniem mojej mamy. Poznałyśmy Doktora w styczniu 2019 roku w Poddębickim Centrum Zdrowia, gdy pojawiłyśmy się ze skierowaniem do szpitala na oddział Urologii, bo w innym miejscu zrobiono nam trudności i przykrości związane z przyjęciem. Od lutego 2019 roku moja mama była 4 razy na bloku operacyjnym z jego udziałem, a zaangażowanie i ogromny wysiłek jaki Doktor …
Opinia dodana przez: J i S Dominikowskie

dr Rafał Purpurowicz

Medi-Med
Sienkiewicza 33 / 3

Na wypisach ze szpitala fałszuje rzeczywistość. Nie opisuje jakie były podane leki, że było sie przygotowywanym do zabiegu 3 razy po czym każdy odwoływany, bo noe zrobili tego bo nie zrobili tamtego. Na wypisie brak i formacji o podanych lekarz przeciwzakrzepowych , jakie kroplówki przed zabiegowe. Jedynie leczenie zachowawcze. Lekarz odklejony od rzeczywistości. Brak szacunku do człowieka

Emeryk Samolewicz

Neurochirurg, Urolog dziecięcy

Piotrkowska 204/210

Mój wnuk Tomek urodził się w Centrum Zdrowia Matki Polki w 7 m-cu ciąży mojej córeczki. Pozostawał pod doskonałą opieką Pana doktora przez ponad 3 lata. Dzisiaj mój Tomek ma 23 lata. jest niesamowicie uzdolnionym, śmiem powiedzieć utalentowanym pisarzem. Wszystko to dzięki Panu doktorowi, któremu jestem dozgonnie wdzięczny! Pan doktor jest i pozostanie wzorem prawdziwego lekarza!
Opinia dodana przez: Andrzej

dr n. med. Marek Wrona

Piotrkowska 204/210

Ten pan prowadził mojego tatę, wyciął mu pierwszy mały guzek na pęcherzu. Później po regularnych wizytach, badaniach i kontrolach USG (oczywiście srogo płatnych) okazało się, że po 8 miesiącach guzek odrósł i w dodatku osiągnął wielkość 8 cm!! A ten pan tego nie zauważył podczas badań w trakcie tych regularnych kontroli! Dopiero zmiana lekarza daję nadzieję, chociaż tacie grozi usunięcie pęcherza ze względu na zbyt duży rozmiar guza, który wcześniej …

lekarz Rafał Kliś

Koplowicza 1/29

Jestem MEGA zadowolony z wizyty u Pana Doktora, bardzo dokładne badanie USG prostaty i dodatkowo nerek, szczegółowy wywiad, profesjonalizm w miłej atmosferze na najwyższym poziomie.
Opinia dodana przez: Jacek

dr n. med. Barbara Krauze

Urolog, Transplantolog

Świetny fachowiec. Bardzo konkretna wizyta, to nie typ spowiednika. Objawy, badania, wyniki, diagnoza. Miałem bardzo trudną sytuację z oboma nerkami. Lewa nerka była zablokowana, a na prawej znajdował się guz (nowotwór jasnokomórkowy), w szpitalu super opieka. W miesiąc od operacji w pracy. Bardzo Pani dziękuję i polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Stef

dr n. med. Dariusz Dobrowolski

Gabinet Psychiatryczny Violeta Dajaka-Kałuszka
ul. Piotrkowska 79

Nie wypowiem się w kwestii kompetencji lekarskich, pewnie są przeciętne. Natomiast kultura i sposób komunikowania się z pacjentem i jego rodziną, poniżej wszelkich standardów.

dr n. med. Mariusz Blewniewski

MULTI-MED PLUS Sp. z o.o
Łódź, ul. Kopernika 67/69

Dr n. med Mariusz Blewniewski nie zapoznał się ze szczegółowym opisem mojej dolegliwości, który wysłałem za pośrednictwem formularza kliniki All-Med w Łodzi, który służy ułatwieniu opisu dolegliwości lekarzom, tak aby zaoszczędzić czas obu stron, po czym lakonicznie stwierdził, że 'i tak by tego nie przeczytał' co wzbudziło moje podejrzenia o samego początku. Gdy opisywałem problem, lekarz stwarzał wrażenie zniecierpliwionego, co nie ułatwiało mi skupienia aby dokładnie powiedzieć o co chodzi …
Opinia dodana przez: Kamil

dr n. med. Jacek Pietrzykowski

Klinika Ortopedii USK im.WAM
Zeromskiego 113

Byłem dziś z tatą w szpitalu pirogowa gdyż zatrzymał mu sie mocz. Zjawiliśmy sie w tym szpitalu gdyż poinformowano nas na pogotowiu. Przyjechałem z tatą jak najszybciej bo już zwijał sie z bólu na izbie przyjęć nie powiem panie które wypisywały były bardzo miłe i tu "czar prysnął" zjawił się pan doktor. Zamiast zapytać się co sie dzieje to dostaliśmy reprymendę że powinniśmy sie zjawić w przychodni albo na pogotowiu …

lekarz Paweł Gołąbek

Hippiczna 3

Brak empatii,nieprofesjonalne wykonanie usg ,duże zastrzeżenia do higieny wydawało się,że spieszy się bo miał jeszcze wielu pacjentów.Nie polecam.