NZOZ Uromedica
Omulewska 27
P.dr. Nyk i P.dr.Szostek wykonali mi laserową enukleacje gruczolaka stercza oraz cystoslitotrypsję 5 złogów.Bardzo dziękuje tak wspaniałym specjalistom.Zabieg miałem przeprowadzony w pażdzierniku 2021.Czuję się dobrze.Polecam tak wspaniałych lekarzy.
Studio Odmładzania i Odchudzania Déesse
ul. Bora-Komorowskiego 21 lok. 313
Lekarz empatyczny, yczliwy,uprzejmy,zaangażowany w chorobę pacjenta, komunikatywny,wnikliwy,wysokiej klasy specjalista,uprzejmy, pomocny, posiadający bardzo duże doświadczenie zawodowe.z całego serca polecam. Żaneta Szybisz.
AplusMED Indywidualna Praktyka Lekarska Bernard Adamowicz
Żołny 16
Polecam Pana doktora i zabieg, który skutecznie wykonał. Zabiegu nie trzeba obawiać się, po wykonaniu zabiegu znacząca poprawa w codziennym funkcjonowaniu. Problem rozwiązany i wyleczony w 100%. Polecam :-).
Po błędnie ukierunkowanym przez rok i nieudanym leczeniu przez innego urologa na moje szczęście, trafiłem pod skrzydła dr P. Marczyńskiego. Otrzymałem zrozumienie, diagnozę, nadzieję i świadomość, że jestem w absolutnie dobrym miejscu, pod okiem świetnego lekarza, który zdecydowanie wie o czym mówi i jakie podejmuje kierunki leczenia. Po wykonanym w 2015r. zabiegu prostatektomii radykalnej dziś jestem spokojny, kamień spadł mi z serca i wróciła chęć życia mimo, że samo leczenie …
Szpital Lux Med
Puławska 455
Obrzezanie pełne, likwidacja zaawansowanej stulejki. Strach miał olbrzymie oczy. Zabieg laserowy przeprowadzony mistrzowsko. Opieka po zabiegu rewelacyjna. Tym którzy się boją, powiadam: bez obaw! Wielkie dzięki dla Pana Doktora ( Ode mnie i od mojej żony ;-)
Szpital Mazovia
Aleja Komisji Edukacji Narodowej 47/u15
Badanie naszego dziecka szczegółowe, ale lekarz bardzo niemiły, kpiący, nie pozwalał dojść do słowa. Była to wizyta prywatna w Mazovii. Ciekawe jak pan doktor zachowuje się na wizytach państwowych... Fachowość w wykonywaniu zawodu to nie wszystko. Kultura osobista i traktowanie z godnością drugiego człowieka jest bardzo pożądanym dodatkiem, a tego niestety nie było. Ogólnie nie polecam. Ogromny niesmak niegrzecznym zachowaniem lekarza po wizycie pozostał mi i mężowi do dzisiaj.
Międzyleski Szpital Specjalistyczny
Europejskie Centrum Zdrowia Otwock
Nie da się opisać. Podejście do pacjenta, sposób rozmowy. Przeprowadzona operacja - wszystko najwyższy poziom! Po prostu 5/5 !!!
Dygasińskiego 30 lok. 2
Pełen profesjonalizm. najpierw sprawdzenie diagnozy kolegi, później dokładne tłumaczenie co jak i dlaczego. Troska o pacjenta w pełnym zakresie. Umiejętnie wykonał krępujące badanie.
Przychodnia URODENT
u. Trakt Lubelski 173
lekarz człowiek pełen empatii widać w jego zachowaniu starą dobrą szkołę kindersztuby specjalista z ludzkim podejściem do pacjenta nie tylko tych polecanych ale tych zwykłych cierpiących z tak zwanej "ulicy". Szkoda że takich ludzi wśród wielu lekarskich konowałów dorobkiewiczów jest coraz mniej. Bardzo żałuję iż na oddział urologii WIM nie trafiłam niestety podczas jego dyżuru, a ze względu na bardzo ostre bóle kolki nerkowej spowodowanej kamicą (zdiagnozowaną właśnie przez Pana …
Chciałbym serdecznie podziękować doktorowi Władysławowi Małkowi za profesjonalizm, empatię i ogromne zaangażowanie podczas całego procesu leczenia. Operacja usunięcia nerki przebiegła sprawnie i bez powikłań, a doktor przez cały czas służył rzetelną informacją oraz wsparciem. Czułam się zaopiekowana i bezpieczna co miało dla mnie ogromne znaczenie. Z pełnym przekonaniem polecam tego lekarza każdemu pacjentowi.
Centrum Medicover Atrium
Al. Jana Pawła II 27
Dr Paweł Kopcza to bardzo kompetentny i empatyczny urolog. Już od pierwszej wizyty wzbudza zaufanie – dokładnie tłumaczy problem, cierpliwie odpowiada na pytania i proponuje jasny plan leczenia. Badanie przeprowadzone w sposób profesjonalny i z dużą kulturą osobistą, bez pośpiechu i stresu. Widać duże doświadczenie oraz indywidualne podejście do pacjenta. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka skutecznego i zaangażowanego specjalisty