{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} USG

dr n. med. Thomas Wow

USG, Specjalista USG

Centrum Medyczne Damiana Kolejowa
Kolejowa 1

Byłam u Doktora tydzień temu, gdyż miałam powiększenie piersi 3 miesiące temu u innego lekarza - dokładność, duża wiedza, będę się kontrolować co roku! Dziękuję!! 🥰
Opinia dodana przez: Magda

dr hab. n. med., prof. uczelni Łukasz Obrycki

Hipertensjolog, Nefrolog dziecięcy

Klinika Nefrologii, Transplantacji Nerek i Nadciśnienia Tętniczego, Instytut "Pomnik-Centrum Zdrowia Dziecka"
Aleja Dzieci Polskich 20

Dr Obrycki leczył moje dziecko na zakażenie dróg moczowych. Wizyta przebiegała spokojnie i bez pośpiechu. Lekarz odpowiadał na moje wszystkie pytania ( dość liczne ) z cierpliwością :) Widać było , ze lubi dzieci i jest lekarzem z powołania. Polecam dr Obryckiego i napewno do niego wrócimy.
Opinia dodana przez: Dagmara
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Alergolog dziecięcy
                                       dr n. med. Tomasz Grzelewski

dr n. med. Tomasz Grzelewski

Alergolog dziecięcy, Alergolog

Telemedi.co
Biały Kamień 2

Tak absurdalnie nieprofesjonalnego podejścia do pacjenta nie spotkałem nigdy i nie sądzę żebym kiedykolwiek jeszcze spotkał. Zapisaliśmy się na wizytę zdalną, aby dowiedzieć się, czy zmiany u córki są poważne i wymagają pilnej konsultacji, czy możemy umówić ją po weekendzie. Jako jednocześnie dermatolog oraz alergolog i w dodatku pediatra nie potrafił rozpoznać bostonki, która jest jedną z popularniejszych chorób u dzieci. "Doktor" postawił trzy niepewne diagnozy przy tym zapisując 9-cio …
Opinia dodana przez: Daniel
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Anna Kozłowska

mgr Anna Kozłowska

Psycholog

Gabinet psychologiczny Anna Kozłowska
I-ego Praskiego Pułku 38

Świetna pani psycholog! Ciepła sympatyczna, duża profesjonalność. Przy tym życzliwa, spotkania są zawsze dobrze prowadzone, w przyjaznej atmosferze. Pomogła mi spojrzeć na wiele spraw z innej perspektywy i znaleść konkretne rozwiązania. Jak wybierać jakiegoś psychologa to panią Annę!
Opinia dodana przez: Sara
                                       lek. stom. Małgorzata Wiśniewska

lek. stom. Małgorzata Wiśniewska

Artedentyka Stomatologia
Pod strzechą 7 lok 12.

Pani doktor to prawdziwa specjalistka. Delikatna i profesjonalna. Naprawdę szczerze polecam. Oby więcej takich lekarzy jak doktor Małgosia - lekarzy z powołaniem.
Opinia dodana przez: Hanna
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Dermatolog
                                       dr n. med. Elżbieta Podgórska

dr n. med. Elżbieta Podgórska

Dermatolog, Medycyna estetyczna

Elesthetic Clinic Dr n. med Elżbieta Podgórska
Dereniowa 2/3

Wspaniały lekarz z holistycznym podejściem do pacjenta.Pani doktor bardzo otwarta,pomocna i kontaktowa,widać,że lubi swoją pracę.Wizyta to sama przyjemność,zajęła się moim problemem wnikliwie.Wszystkim serdecznie polecam!!!
Opinia dodana przez: Beata
                                       lek. dent. Paweł Łachoda

lek. dent. Paweł Łachoda

Stomatologia Rodzinna Ferreus
ul. Okrzei 18

Dokładność i wiedza doktora zaskakują w dzisiejszych czasach. Trafiłam z polecenia i dziękuje. Moje zęby są w świetnych rękach, kto trafi do doktora nie pożałuje.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Laryngolog
                                       lekarz Wiktor Miechowski

lekarz Wiktor Miechowski

Laryngolog

ALKAMED Przychodnia Lekarzy Specjalistów i Rehabilitacji
Broniewskiego 23

Chciałbym serdecznie podziękować Panu Doktorowi za profesjonalną i życzliwą opiekę. Dzięki trafnej diagnozie oraz odpowiednio dobranemu leczeniu moja angina została szybko i skutecznie wyleczona. Pan Doktor wykazał się dużą wiedzą, cierpliwością i zaangażowaniem, a cały przebieg wizyty był bardzo komfortowy. Jestem ogromnie wdzięczny za pomoc i z pełnym przekonaniem polecam tego specjalistę każdemu, kto potrzebuje opieki laryngologicznej.
Opinia dodana przez: Jakub
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Kacper Kalina

lek. dent. Kacper Kalina

Chirurg stomatolog, Implantolog

KalinaDent
ul. Orzycka 8 lok.34a

Jeśli to czytasz, to znaczy że niebawem nie będziesz miał(a) problemów z resekcją, ekstrakcją, implantem itp Zgadzam się z zamieszczonymi komentarzami. Profesjonalnie, genialnie z empatią do pacjenta-mistrz świata!!! Dodam- taktowny, kompetentny i uczciwy. Idź- zrób, to co trzeba zrobić, a myśli krążące wokół mitów i opowieści wolnej treści o bólu, cierpieniu - pożegnasz. Polecam.
Opinia dodana przez: Marzena

dr Grzegorz Klimek

Klimek Dental Office
Modzelewskiego 63, lok. U2

W pełnym słowa znaczeniu Pan dr. osoba o profesjonalnym podejściu do pacjenta. W innych gabinetach miałem „mieć kilka plamek do leczenia” u Pana Grzegorza okazało się że nie podlega to leczeniu, przebarwienie szkliwa. Jestem bardzo zadowolony, z czystym sumieniem polecam !!
Opinia dodana przez: Paweł
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Pediatra
                                       dr n. med. Jacek Czelej

dr n. med. Jacek Czelej

Gabinet Lekarski
ul. Dickensa 7 m 83

Synek miedzy 3 a 7 miesiącem życia przyjął trzy antybiotyki i kilka opakowań słynnego sterydu do inhalacji. Prawdopodobnie siostra przynosiła wszystko z przedszkola. Lekarze twierdzili, że to normalne, choruje, bo ma starsze rodzeństwo w przedszkolu. Miałam wrażenie, że jesteśmy w błędnym kole, antybiotyki pomagały, lecz w krótkim czasie po nich znowu łapał kolejną infekcję. Byliśmy tak zdesperowani, że starsza córka miała dwu miesięczną przerwę od przedszkola, żeby znowu nie zaraziła …
Opinia dodana przez: Aleksandra

{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Jacek Gientka

mgr Jacek Gientka

Psycholog, Psychoterapeuta

Poradnia Psychologiczna "W stronę zmiany"
Wilcza 33 lok. 12

lek. stom. Przemysław Lutostański

Chirurg stomatolog, Stomatolog

White Dental Clinic
Żeromskiego 1, lok. U9

Dobrze, że się zdecydowałem. Polecam Pana Lutostańskiego i te gabinety. Czystko, elegancko i dla mnie co najważniejsze bezboleśnie i jak na Warszawskie warunki cena na prawdę przystępna. Istotne było, że lekarz poinformował mnie co i jak i dlaczego tak się dzieje, co będziemy robić i przedstawił jakie są tego koszty, wszystko czarno na białym bez dodatkowego wciskania kosztów na siłę. Jestem zadowolony z całego procesu leczenia. Dla zmotoryzowanych ciężko zaparkować, …
Opinia dodana przez: Łukasz
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Julia Zaręba-Szczudlik

dr n. med. Julia Zaręba-Szczudlik

Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802

Po dwóch poronieniach i długich poszukiwaniach trafilam na panią doktor z polecenia i to był strzał w dziesiątkę. Jako jedyna nie zbagatelizowała mojego problemu tylko od razu zleciła niezbędne badania, które pokazały skąd się wzięły moje dolegliwości i wdrożyła niezbędne leki. Dzięki pani doktor donosiłam ciążę i urodziłam wspaniałego, zdrowego maluszka. Prowadzenie ciąży było bardzo skrupulatne, czułam się zaopiekowana na każdym etapie, a ewentualne wątpliwości i pytania były wyjaśniane w …
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog
                                       lek. med. Elżbieta Kozłowska

lek. med. Elżbieta Kozłowska

Ginekolog

Centrum Medyczne Damiana - Foksal
Folsal 3/5

Polecam, kompetentna, spokojna.Cieszę się, że zdecydowałam się na wizytę u Pani doktor, po przeczytaniu opinii tutaj łatwiej mi było podjąć decyzję. Nie żałuję! Polecam! Na prawdę bardzo miła lekarka, tłumaczy jasno i konkretnie, widać wiedzę i umiejętności.
Opinia dodana przez: Aneta

lek. stom. Andrzej Chramiec

Klinika Estetica
Al. Jerozolimskie 113/115

To najlepszy stomatolog na świecie . Nigdy się nie poddaje i zawsze wygrywa 🤗👏🏻 A tak serio to pełen profesjonalizm, doświadczenie, zdolności i wiedza.
Opinia dodana przez: Aneta i Wojtek
                                       lek. dent. Julia Łukasiewicz

lek. dent. Julia Łukasiewicz

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Vilno Dentic
Ponarska 11/lok. U1

Znalazłem lekarza z prawdziwą pasją i ogromnym sercem do pacjentów. Każda wizyta to połączenie profesjonalizmu i spokoju, który pozwala całkowicie zapomnieć o stresie związanym z leczeniem stomatologicznym. Zabiegi są wykonywane precyzyjnie, bez bólu i zawsze w przyjaznej atmosferze. Dbałość o szczegóły, cierpliwe tłumaczenie każdego kroku i indywidualne podejście sprawiają, że można czuć się naprawdę zaopiekowanym. To lekarz, którego mogę polecić z czystym sumieniem każdemu zarówno dorosłym, jak i dzieciom.