Lublin

Bardzo dobry kardiolog i równocześnie miły człowiek. Wyleczył mojego ojca, teraz będzie leczył mamę. Oddaję ją spokojnie w jego ręce i wiem, że zrobi wszystko jak najlepiej. Pozdrawiam serdecznie.

lekarz Alina Wesołowska-Przystupa

Centrum Medyczne Luxmed Sp.z o.o
ulica Zwycięska 6 A

Wspaniała, cudowna i ciepła Pani doktor. Byłam dziś na wizycie i polecam z całego serca. Wytłumaczyła, wysłuchała, skierowała na dalszą diagnostykę. Pierwszy lekarz, który pobrał mi materiał do badania cytologicznego tak że nic nie czułam.

lekarz Dariusz Włodarczyk

Ginekolog onkolog

ulica Skołuby 10

Doktor Włodarczyk jest lekarzem, którego mogę z przyjemnością polecić. Profesjonalny, bardzo zaangażowany w swoją pracę, empatyczny i szanujący pacjenta.Przeprowadza dokładne badania, ze spokojem i dokładnie odpowiada na wszystkie pytania, a przy tym jest uprzejmy i taktowny. Dzięki Panu Doktorowi moja operacja przebiegła pomyślnie i bez komplikacji, szybko się zagoiło z pięknym efektem estetycznym. Pacjentką jestem od kilku lat i zawsze czuję się zaopiekowana.Dziękuję za cierpliwość i fachową pomoc.

lekarz Cezary Jurko

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Szpital
Jaczewskiego 8

Prawdziwe podejście lekarza do pacjenta.Wytłumaczenie na czym ta operacja będzie polegała dla pacjenta laika.Wszystkiego dobrego Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Mietek

lekarz Agnieszka Piwnicka

Staszica 2 lok.2
Lublin

Wspaniała lekarka, zawsze chce pomóc. Dobro pacjenta jest dla Pani doktor najważniejsze. Cudowna, sympatyczna osoba.

lekarz Jakub Litwiński

Szpital MSW
GRENADIERÓW 3

Szczerze polecam doktora Litwińskiego, jest specjalistą w każdym calu. Po zabiegu usunięcia woreczka żółciowego doszłam do siebie ekspresowo. Pan doktor interesuje się stanem zdrowia pacjenta. Bardzo uprzejmy i życzliwy człowiek, wszystko cierpliwie tłumaczy, przeprowadza szczegółowy wywiad z pacjentem. Jeden z najbardziej kompetentnych lekarzy u jakich byłam.

lek. dent. Iwona Antoniak

Walecznych 4 lok. 130

Mężczyzna w średnim wieku taki jak ja w zyciu spotkał wielu stomatologów i wydawałoby się ,że nic i nikt nie zrobi juz większego wrażenia. Myliłem się. Najlepsza dentystka moim zdaniem w Lublinie. Dokładna, precyzyjna i miła. Świetny kontakt podczas wizyt i przede wszystkim fachowość. Nie cierpię gabinetów dentystycznych ale wizyty u tej miłej pani polubiłem. Polecam z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Krzysztof Osiński

ulica Turkusowa 12/10

Polecam 100% fachowiec z super podejściem. Takich ludzi jest niestety bardzo mało. Złożył mnie od ręki, że tak powiem :) mnie czyli połamańca: ręka wypadła mi z ramienia + popękania kości. Zrobił to szybko, idealnie, profesjonalnie. Jestem mu dozgonnie wdzięczny za obsługę i zapamiętam to do końca życia. Bardzo polecam tego lekarza, nie tylko za profesjonalizm, ale też i jak ktoś wcześniej napisał: super podejście do pacjenta, jak do człowieka, …
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Piotr Skałecki

Centrum Medyczne Luxmed Sp.z o.o
ulica Zwycięska 6 A

Bardzo dobry specjalista . Doktor usunął laserowo żylaki . Zabieg odbył się bezbolesnie . Zaraz po zabiegu mogłam się poruszać o własnych nogach . Z całego serca polecam .

lekarz Anna Michalak-Stoma

Dermatolog

CENTRUM ZDROWIA I URODY MAXXMED
ulica Niecała 15

Wszystkim polecam Panią Doktor! Specjalistka o ogromnej wiedzy, dużym doświadczeniu, wysokiej kulturze osobistej, a przede wszystkim (co dla mnie jest szalenie ważne): cierpliwa i poświęcająca pacjentom dużo czasu. Nie ma mowy o wizycie załatwionej w 5 minut! Pani Doktor - dziękuję. Wszyscy szukający dobrego dermatologa w Lublinie (i w województwie lubelskim) - POLECAM :-)

lekarz Jerzy Przegaliński

ulica Północna 20/III

Dr Jerzy Przegaliński jest bardzo dobrym kardiologiem ,empatyczny i kompetentny. Pomógł mi wiele razy w trudnych chwilach choroby serca ,nigdy nie odmówi pomocy Dziękuję Doktorze za wszystko:))) pozdrawiam serdecznie:)))
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. med. Elżbieta Makohoń-Wiadrowska

Jana Pocka 3/2

Najlepsza z najlepszych! Wzór człowieka i lekarza w jednym. Pani doktor to lekarz z prawdziwym powołaniem, kulturą osobista na wysokim poziomie, wiedzą i ogromnym doświadczeniem. Wspaniałe podejście do dzieci i sposób prowadzenia wizyty sprawia, że z gabinetu wychodzi się zadowolonym. Nigdy Nas nie zawiodła i nie zostawiła bez pomocy. Polecam
Opinia dodana przez: Alicja Anastazja

lekarz Norbert Grząśko

Hematolog, Internista

ul. Dożynkowa 19/22

Pan Doktor to Człowiek i lekarz, jakich nie często spotyka się w dzisiejszych czasach w naszej służbie zdrowia, ogromna empatia, podejście do pacjenta, chęć pomocy Wiedza kompetencja i długo by wymieniać. Bardzo się cieszę, że mogę korzystać z tej wiedzy i pomocy

lekarz Robert Sobiecki

Herbowa 16/62

Bardzo dobry fachowiec, miły człowiek. Wytłumaczy, doradzi, wszystko na spokojnie. Nie jest łasy na pieniądze jak wielu lekarzy. Szkoda, że tak mało jest takich jak on...
Opinia dodana przez: HoseArcadio

lekarz Witold Janusz

Neurochirurg

ulica Wschodnia

Wspaniały człowiek, lekarz i fachowiec.Poświęca pacjentowi swój czas, aby dokładnie wyjaśnić, postawić diagnozę . To Anioł na ziemi.
Opinia dodana przez: Marzanna

lekarz Paweł Błaszkiewicz

Anestezjolog, Pediatra

Podstacja Śródmieście
Spadochroniarzy 8

Najlepszy pediatra dziecięcy w kraju. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta , wiedza na najwyższym poziomie światowym , dobrze zorietowany w nowościach .Polecam
Opinia dodana przez: Lukasz

lekarz Ewa Koprianiuk

Internista, Psychiatra

ulica Okopowa 12/2

Lekarz, który zachowuje się tak, jak powinien zachowywać się prawdziwy lekarz: oprócz przepisania leków (dodam że trafionych za pierwszym razem i bez skutków ubocznych) potrafi właściwie przeprowadzić wywiad, spokojnie porozmawiać i wytłumaczyć wszystko pacjentowi. Szkoda że takich lekarzy jest już coraz mniej...
Opinia dodana przez: Wioletta

lekarz Małgorzata Skórska

ulica Trześniowska 59 H

Pani doktor jest bardzo uprzejma i kompetentna, kojąco działa na pacjenta, pytania zadaje z wyczuciem, nie naruszając granic prywatności. Fragmentami odkrywa historię pacjenta, robi to z szacunkiem. Proponuję podejście holistyczne, widać, że chce pomóc młodemu człowiekowi. Serdecznie polecam 😊

lekarz Marzena Sitarz

Internista, Reumatolog

ulica Jagiellońska 12/1

Polecam. Kompleksowe podejście, diagnoza stawiana dopiero po dokładnym przebadaniu. Leczenie dobierane do stanu zdrowia i innych przyjmowanych leków.
Opinia dodana przez: AGATA

lekarz Ewa Szmit

Internista, Reumatolog

Ośrodek Medyczny DMP Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Mełgiewska 7-9
Lublin

Pani Doktor jest miła i kontaktowa. Zleca badania. Tłumaczy cierpliwie dalszą terapię. Ciesz się że trafiłam na takiego lekarza. Mam wrażenie że zależy Jej na pacjencie.