- 1905

lekarz Aleksandra Kołczewska

Reumatolog

Centrum Diagnostyczno-Lecznicze INTERLAB sp.z o.o.
ul. 28 Czerwca 1956r. nr 161

Najlepsza reumatolog w Poznaniu. Pacjent jest traktowany przez panią dr Aleksandrę Kołczewską podmiotowo. Dosłownie - uratowała mi męża. Teraz pomogła mnie.
Opinia dodana przez: Lidka

lekarz Mariusz Kasprzyk

Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie
ulica Szpitalna 45

Z całego serca dziękuję Panu Docentowi Mariuszowi Kasprzykowi za wspaniałą opiekę od momentu diagnozy, przez cierpliwe i życzliwe zaznajomienie mnie z istotą mojej choroby i sposobem operacji, a nade wszystko za profesjonalny, pomyślny i szczęśliwy przebieg operacji oraz dalszą opiekę. Życzę pacjentom torakochirurgicznym aby znaleźli się pod opieką Pana Docenta Kasprzyka w drodze po odzyskanie zdrowia i sił. Janina Krzyczyńska - pacjentka
Opinia dodana przez: Janina Krzyczyńska

lek. dent. Christos Allecou

Chirurg szczękowo twarzowy

ulica Głogowska 107/109

Bardzo miły i rzeczowy stomatolog. Poleciła mi go moja szwagierka i lepiej trafić nie mogłam. U dr Allecou miałam leczenie kanałowe i wstawiany implant i naprawdę złego słowa nie mogę powiedzieć. Wszystko miałam wyjaśnione, zawsze znałam cenę, nigdy nie było żadnego nieporozumienia. Mogę polecić.
Opinia dodana przez: Magda

dr hab. n. med. Marcin Stopa

Os. na Murawie 12

Profesor M. Stopa przeprowadził u mnie pionierską operację endoresekcji guza naczyniówki. Mało, że uratował mi oko przed enukleacją, to jeszcze usunął tego guza w taki sposób, że inni lekarze wpatrywali się w to oko jak w obrazek i nie dowierzali, że tak można to zrobić. Dodatkowo przeprowadził późniejsze dalsze leczenie i efekt jest taki, że widzę na to oko w mojej opinii rewelacyjnie!!! , a mogłem je stracić. Dziękuję Panie …

lekarz Andrzej Pogłodziński

gabinet
Emilii Sczanieckiej

Wspaniały i wybitny lekarz. Który ma powołanie do pomagania pacjentom. Wysłucha i doradzi. Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana doktora. Pełen profesjonalizm. Można zaufać w 100 %
Opinia dodana przez: Monika D

lekarz Alaksandr Astapau

Rejonowa Stacja Pogotowia Ratunkowego w Poznaniu
ulica Rycerska 10

Dzień dobry, dzisiaj pan doktor Aleksander Astapau opiekował się moją koleżanką na oddziale zakaźnym SZACUNEK PANIE DOKTORZE ZA ODWAŻNE DECYZJE I SZYBKIE REAGOWANIE I LUDZKIE PODEJŚCIE.DZIĘKUJĘ BARDZO Małgorzata

lekarz Jacek Kocur

Radiolog

Gabinet USG
Mostowa 25

Byłam wcześniej w dwóch innych klinikach, w zadniej z nich nie uzyskałam tak fachowego badania, prezycyjnego opisania , profesjonalnego podejścia do pacjenta z empatią. Serdecznie polecam wizyty w Onkoteam u Pana doktora. Dziękuję i pozdrawiam
Opinia dodana przez: Paulina

lek. dent. Andrzej Śmigielski

Medicus Gabinet Ginekologiczny
os. Bolesława Śmiałego 35

Najlepszy lekarz u jakiego byłam. Jeżdżę specjalnie z innej miejscowości od lat i moje zdanie nie jest ani trochę gorsze niż na początku. Co tu więcej pisać trzeba po prostu skorzystać z wizyty i się samemu przekonać. Polecam !
Opinia dodana przez: Agnieszka Łoza

lekarz Elżbieta Bręborowicz

Internista, Onkolog

Marcelińska 62/4 i 20

Wspaniały lekarz, a przed wszystkim wspaniały człowiek. Pani Doktor jest miła, sympatyczna, kompetentna i empatyczna.

dr n. med. Paweł Żebryk

Laboratorium Diagnostyki Genetycznej
28 Czerwca 1956 r. 135/147

Pan doktor jest bardzo dobrym specjalistą i do tego bardzo miły .Ma bardzo profesjonalne podejście do pacjenta,wszystko wytłumaczy. Powiem krótko takich lekarzy jak pan doktor naprawdę rzadko się spotyka.
Opinia dodana przez: Izabela

technik Beata Jandy

Higienistka stomatologiczna

LUX MED Sp. z o.o.
Dwór Hamburski, Wierzbięcice 1

Zgadzam się w 100% z wcześniejszymi opiniami. Pani Beata okazała się bardzo sympatyczną i bardzo miłą osobą. Wszystko dokładnie przed zabiegiem wytłumaczyła, jak też i w trakcie zabiegu mówiła o tym co będzie teraz robić i czy będzie bolało oraz co będę czuł w danej chwili, co dla mnie (bardzo bojącego się dentysty) miało olbrzymie znaczenie. Bardzo polecam wszystkim Panią Beatę.

lekarz Daniel Lubiński

centrum medyczne hcp sp.z o.o.
ul.28 Czerwca1956 nr.194

To była moja pierwsza wizyta. Od bardzo dawna nie spotkałam takiego lekarza. W pozytywnym znaczeniu oczywiście. Ogromna wiedza. Wywiad przeprowadzony szczegółowo. Czas poświęcony tyle ile choroba wymaga. I co najlepsze stosuje nowoczesne metody a nie jak dużo neurologów faszerują tabletkami , gdzie człowiek nie wie jak się nazywa. Jak ktoś ma potworne bóle głowy różnego pochodzenia to polecam doktora.

lekarz Paweł Mularczyk

Pro Fizjo
Wyspiańskiego 10

Bardzo dobry lekarz,jest bardzo uprzejmy,miły i ma wyjątkowy szacunek dla pacjentów.Bardzo rzadko spotyka się tak kompetentnego i taktownego lekarza.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Natalia Smolińska

Centralne Laboratorium Mikrobiologiczne
Przybyszewskiego 49

Świetny lekarz. Zawsze cierpliwa, miła i wyczerpująco odpowiada na zadane pytania. Zna się na tym co robi, dokładnie wypytuje o wszystko i tłumaczy sposób leczenia. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: N.

lekarz Halina Mańczak

Saperska 55/3

Bardzo kompetentna, szalenie miła, wszystko wytłumaczy. Cały czas wizyty poświęca wyłącznie pacjentowi. Dostosowuje terminy kolejnych wizyt do wymagań pacjenta. Po raz pierwszy od wielu lat mam dobrane szkła kontaktowe do choroby- wreszcie mogłam zobaczyć świat.Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Dorota

lek. dent. Marta Schiller

Stomatologia - BAMBERSKI DWÓR
Św. Wawrzyńca 1A/17

Witam. Z dr Martą znamy się od wielu lat. I od wielu lat leczy moje zęby.Dzięki niej mam dzisiaj zdrowe zęby i to własne ( choć w innych gabinetach stomatologicznych bywało różnie ). Wychodząc z gabinetu nawet po kanałowym leczeniu nie jestem zestresowana, a wręcz przeciwnie czuję błogi spokój. Ma wspaniałe podejście do dzieci. Oswoiła ze stomatologiem nawet moją córcię, co nie było łatwe. W innym gabinecie moje dziecko pogryzło …
Opinia dodana przez: Beti

lek. med. Piotr Broda

Ginekolog

Pro Life Clinic
Antoniego Kosińskiego 14/1

Do tej pory przez żadnego lekarza nie czułam się tak otoczona wszechstronną opieką, jak przez Pana Doktora. Jest osobą bardzo kompetentną, podczas pierwszej wizyty poświęcił mi bardzo dużo czasu, wykraczając daleko poza ramy zwykłej wizyty. Wsłuchuje się w pacjentkę, wnikliwie analizuje usłyszane informacje. Cenię pana doktora za holistyczne spojrzenie na moje przypadłości, bardzo duży szacunek, sympatię i wysoką kulturę osobistą, która z niego emanuje w stosunku do ludzi. Wspaniały Fachowiec, …

lekarz Tomasz Bajon

Radioterapeuta

Wielkopolskie Centrum Onkologii
Garbary 15

Wspaniały lekarz, pełen empatii i troski o pacjenta. Przez cały czas leczenia bardzo czujny na jakiekolwiek komplikacje ale również na komfort pacjenta. Bardzo duża wiedza, ale przekazywana w bardzo przystępny sposób, w pełni dopasowany do odbiorcy. Nie mogliśmy lepiej trafić!
Opinia dodana przez: marta
Dobry specjalista. Jego kompetencje i doświadczenie górują nad wiedzą innych. Godny polecenia lekarz.

lekarz Sulaiman Kraiz

Bukowska 61

Doktor jest niezwykle miły, delikatny i podchodzi do pacjenta z ogromnym zrozumieniem oraz empatią. Widać, że zależy mu na tym, żeby naprawdę pomóc pacjentowi. Wykonał USG, dzięki niemu dostałam skierowanie na rezonans, zwolnienie, a także receptę na leki. Każda wizyta przebiega w spokojnej, komfortowej atmosferze – z pełnym zaangażowaniem doktora. Bardzo cenię sobie takie podejście i z czystym sumieniem polecam każdemu, kto szuka dobrego specjalisty. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Karolina