{'id': 7129, 'name': 'Tarnów'} Chirurg plastyczny

Chirurg plastyczny

Euromed. Specjalistyczne centrum medyczne
Szewska 12
33-100 Tarnów

Witam wszystkich forumowiczów. Dziś mija 16 dni od mojej korekty nosa. Jako, że sama szukałam wielu odpowiedzi w internecie, na forach, poszukując odpowiedniego lekarza, pomyślałam, że było by fajnie jakby był ktoś kto opisał całą swoją „przygodę”, bo sama bym chciała przed swoją operacją coś takiego przeczytać ;-) Mój nos od zawsze był garbaty. Tzn może nie od zawsze, ale na pewno od okresu dojrzewania. Obecnie mam 25 lat. Nos …
Opinia dodana przez: kopciuszek

dr n. med. Adam Ożóg

CenterMed Szkotnik
Szkotnik 19, Tarnów
Tarnów

Bardzo kompetentny lekarz, o dużej, merytorycznej wiedzy. Polecam wszystkim diagnostykę i leczenie w gabinecie Pana Doktora
Opinia dodana przez: Arkadiusz

lek. dent. Maciej Maziarski

Chirurg stomatolog, Protetyk

Gabinet Stomatologiczny Maciej Maziarski
Rogoyskiego 19/2
33-100 Tarnów

Bardzo dobry specjalista, bezboleśnie wyrywa zęby, tworzy bardzo przyjemną atmosferę, świetnie tłumaczy proces leczenia.

lekarz Jacek Marczyński

33-100 Tarnów

Lekarz z powołania! Dobry człowiek, więcej takich ludzi! Dziękuję doktorze, że przyjął Pan dzisiaj moją mamę, mimo iż nie miała terminu…

dr n. med. Joanna Bartlewicz-Wójcik

Chirurg naczyniowy

ulica Słoneczna 32
33-100 Tarnów

Bardzo jestem zadowolona z wizyt jak i z samego zabiegu usuwania żylaków u Pani dr Bartlewicz - Wójcik. Bardzo pomocna pani doktor, wszystko wytłumaczyła dokładnie, w szpitalu była bardzo dobra opieka. POLECAM Panią Doktor w 100%.

lekarz Jerzy Otfinowski

Krakowska 202
Tarnów

Bardzo serdeczny i rzetelny doktor, profesjonalnie podchodzi do pacjenta, w bardzo przystępny sposób tłumaczy chorobę.

lekarz Paweł Oleksy

Chopina
33-100 Tarnów

Potwierdzam. Pacjent nie czuje się intruzem. Można uzyskać rzeczową, wyczerpującą odp. na pytania. Pan doktor jest wyrozumiały, cierpliwy i miły.

lek. med. Michał Piotrowicz

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Szpital Specjalistyczny im. E.Szczeklika
ulica Szpitalna 13
33-100 Tarnów

Profesjonalny, empatyczny, zaangażowany , przyjazny , kulturalny lekarz. Widać pasję do pracy i szacunek do pacjenta. Każda wizyta jest w spokojnej atmosferze , czas jest poświęcony tyle ile potrzeba. Wywiad lekarski , badania RTG i inne potrzebne badania , wskazówki, porady. Widać chęć pomocy Pacjentowi ze szczerego serca polecam Pana Doktora Michała Piotrowicza. Lekarz z powołania. Każdej osobie która potrzebuje szczerej pomocy ortopedycznej serdecznie polecam tego lekarza.

lekarz Jacek Stanula

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

33-100 Tarnów

Rzeczowy, kulturalny i normalny. Przy tym b. dobry fachowiec. Zna się b. dobrze na leczeniu operacyjnym. I nie ignoruje pacjentów. Można z nim pożartować. Konkretny i dokładny. Polecam każdemu pacjentowi.
Opinia dodana przez: Paweł

lek. dent. Adam Śpiewak

Chirurg stomatolog

ulica Ludowa 37
33-101 Tarnów

Jestem zaskoczona tak profesjonalnym, uprzejmym i skutecznym leczeniem w ramach nfz. Bardzo dziękuję.
Opinia dodana przez: Malgorzata Ewa

lekarz Krystyna Sośniak

33-100 Tarnów

Cudowna, ciepła i baaaaaaaaaardzo kompetentna pani doktor!!! Polecam wszystkim Rodzicom. Mieliśmy wielkie szczęście, że trafiliśmy akurat do pani Sośniak. Dziękujemy!
Opinia dodana przez: Edikus

lekarz Mariusz Majewski

33-100 Tarnów

Profesjonalny,kompetentny jako lekarz i w mojej ocenie bardzo dobry,wyrozumiały,cierpliwy jako człowiek.Mam do dr Majewskiego pełne zaufanie. To jest "mój lekarz".Serdecznie polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Bernadetta

lekarz Bogdan Łosicki

33-100 Tarnów

To MISTRZ na pierwszy rzut oka powierzchowniak za to glebia duszy i wiedzy to pelny patriotyzm lekarski. To jeden z niewielu w tej branzy------ pozdrawiam MD
Opinia dodana przez: maurycy

prof. dr hab. n. med. Ireneusz Kotela

Chirurg ogólny, Ortopeda

Euromed. Specjalistyczne centrum medyczne
Szewska 12
33-100 Tarnów

Godny polecenia specjalista. Wyleczył moje chore kolano i dzięki niemu nie muszę chodzić o kulach, czy poruszać się na wózku inwalidzkim. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Jarosław Zgajewski

Przychodnia Rodzinna nMedica
PARKOWA 2
33-100 Tarnów

pełen profesjonalizm, kompleksowe podejście do pacjenta, szybkie podjęcie decyzji, mam pełne zaufanie do tego lekarza

lekarz Piotr Bodzioch

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

ul.Mostowa
33-100 Tarnów

Pan Doktor przeprowadzał u mnie operację oszczędzającą pierś i choć minął tylko miesiąc mogę napisać, że efekt przeszedł moje oczekiwania. Po operacji czułam się bardzo dobrze, nic mnie nie bolało. Bardzo miły, serdeczny i zaangażowany lekarz. Jest nie tylko doskonałym fachowcem, profesjonalistą, ale także (co dla nas pacjentów jest bezcenne) osobą bardzo życzliwą, pełną ciepła i empatii. Wizyta zawsze przebiega bez pośpiechu, gdyż pan Doktor wszystko tłumaczy i odpowiada na …

lekarz Krzysztof Aloksa

33-100 Tarnów

Bardzo miły, sympatyczny,pomocny,uprzejmy lekarz,wysłuchuje pacjenta tlumaczy wszystkie wątpliwości.Jestem bardzo wdzięczna lekarzowi za fachową pomoc,za to że nie zbywa pacjenta tylko chce mu pomóc. Jest najlepszy w swojej dziedzinie i każdemu mogę go polecić, oby takich lekarzy było więcej w Tarnowie.

lekarz Wacław Kisiel

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Legionów 9
33-100 Tarnów

Bardzo konkretny , poświęca pacjentowi dużo czasu, trafne diagnozy, miły, grzeczny. Szczerze polecam.

dr Piotr Skrobisz

Praktyka prywatna
Karpacka 11
33-100 Tarnów

Świetny fachowiec. Zabieg przeprowadzony szybko i sprawnie. Lekarz godny zaufania, objaśnia przyczyny i konsekwencje przeprowadzonego zabiegu. Miły, serdeczny człowiek. Super podejście do małego pacjenta. Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Marlena

dr n. med. Józef Płanik

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Stomatologiczna "VITADENT"
WIELKIE SCHODY 4
33-100 Tarnów

Wspanialy lekarz i wspanialy czlowiek. Wyleczyl moja mame z ciezkiego schorzenia, niezwykle kompetentny, ludzki, godny najwyzszego polecenia. Jeden z najlepszych lekarzy jakiego poznalam w zyciu. Jestem nieskonczenie wdzieczna
Opinia dodana przez: Beata