Jestem żoną pacjenta, którego Pan Doktor Kazibudzki operował dwukrotnie. Pragnę podkreślić wielki profesjonalizm, wiedzę i doświadczenie oraz trafność podejmowanych decyzji. Serdecznie dziękujemy i wyrażamy wdzięczność, życząc w imieniu naszej całej rodziny aby rzeczywistość przeszła Pana oczekiwania, zdrowia i sprzyjającego losu Wiesława Kuźmowicz z Synem
POWIATOWE CENTRUM MEDYCZNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W BRANIEWIE
ulica Moniuszki 13
Braniewo
Wspaniały lekarz i cudowny człowiek. Ma wyjątkowe podejście do pacjenta — jest uprzejmy, dokładny, uważnie słucha i naprawdę chce pomóc. Prawdziwy cudotwórca!
NZOZ INTER-MED S.C.
ulica Grabowa 32
Kompetentny lekarz. Lekarz wykonujący swój zawód z powołania. W wrześniu miałem zabieg usunięcia tarczycy w szpitalu MSW w Katowicach. Operacja przebiegła pełnym kunsztem znajomości i praktyki w zawodzie lekarza. Z poważaniem polecam tego lekarza. Dziękuję jeszcze raz że dostałem się takie ręce. Z poważaniem Janusz G.
Centrum Zdrowia w Mikołowie Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Waryńskiego 2
Mikołów
Lekarz nieuprzejmy. Chirurg dziecięcy, któremu przeszkadza płacz dwuletniego dziecka. Absolutnie nic nie wytłumaczył, na wizycie praktycznie w ogóle się nie odezwał, a na zakończenie powiedział: ,,i proszę uspokoić te swoje dziecko,,. Wg mnie jest to zachowanie niedopuszczalne u lekarza przyjmującego małe dzieci.
Medycyna Dąb Katowice
ul. Dębowa 64
Bardzo dobry lekarz, wrażliwy człowiek profesjonalne podejście do pacjenta znakomity chirurg.Polecam wszystkim.
Gabinet Stomatologiczny Piotr Pietruszczak
Jaroty, ul. Stawigudzka 7/D
Olsztyn
Rzeczowy,konkretny, logiczny. Zaproponował logiczne metody leczenia. Zna się na swoim fachu. Gorąco polecam.
Szpital Specjalistyczny Parkitka
Bialska 104/118
Częstochowa
Pierwszy raz spotkaliśmy Doktora na konsultacji na chemioterapii. Wystraszeni przed operacją, nie wiedzieliśmy o co pytać, gdzie iść itd. Doktor najpierw opowiedział krok po kroku co nas czeka, później odpowiedział na pytania, te zadane i te o, których nie pomyśleliśmy (to był pierwszy nowotwór w mojej najbliższej rodzinie), był cierpliwy. Cały czas mieliśmy kontakt telefoniczny, wszystko odbyło się tak, jak zapewnił nas Doktor. Przed operacją poważna rozmowa, bardzo taktowna i …
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Skale
ulica Słomnicka 69
Skała
Przez wiele lat chodziłam do różnych specjalistow-dermatologow, chirurgów ze zmianami skórnymi. Pan Doktor jest jedyną osobą, która potrafi zająć się przypadkiem takim jak mój. Posiada ogromna wiedzę i doświadczenie, do tego jest bardzo miły, uprzejmy i spokojny. W pełni dba o komfort pacjenta, szczególnie w trakcie wycinania zmian skórnych. Polecam z całego serca! Jestem pacjentka od 6lat.
Pan Doktor jest kompetentna, wyrozumiała osoba, godna polecenia. Nie obawiałam się wykonania zabiegu w jego rękach. Kilkanaście lat temu mama miala usuwane znamię, zarówno jak ja dzisiaj 13.07.2017. Ponadto Pan Doktor wykonał poważna, skomplikowana operacje mojemu dziadkowi i wszystko dobrze się skończyło. Powodzenia w dalszym życiu zawodowym. Sonia Górzyńska.
SZPZLO Warszawa - Rembertów
Dwóch Mieczy
😢bardzo, bardzo szkoda że pan doktor Marek Olewiński ,wspaniały człowiek , wspaniały chirurg juz nie pracuje w Mińsku Mazowieckim 😭.Przed 4 laty uratował mi życie (operacja jelita grubego na „ostro”)-zajal się mną jak matką Dziekuje panie doktorze.Wdzięczna pacjentka Joanna 🙂
al. Niepodległości 1 (Aldemed
Zielona Góra
Lekarz w srednim wieku,bylem u niego pierwszy raz,ale podchodzi do pacjenta z szacunkiem i zrozumieniem.
CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań
Najlepszy lekarz . Poświęca czas pacjentowi bez patrzenia na zegarek . Dokładnie analizuje wyniki i informuje o dalszym przebiegu leczenia. Polecam
Jestem pod opieką pana doktora od 12 lat -chodzę na regularne kontrole piersi ( raz, dwa razy do roku). Pan doktor za każdym razem poświęcał mi tyle czasu, ile było potrzeba, chociaż na poczekalni czekało jeszcze dużo kobiet. Zawsze przeprowadzał ze mną dokładny wywiad, potem USG, omówienie i ewentualne skierowanie na mammografię. Na koniec wizyty doktor mówił mi, że jak coś mnie będzie niepokoiło, coś się zadzieje, natychmiast mam się …
Klinika Chirurgii Plastycznej dr. Kuczyńskiego
Lublin ul. Jaczewskiego 2
Lublin
Nie polecam a wręcz odradzam. Kompletnie nieudana skleroterapia. Pieniądze w błoto a do tego lekceważenie, zero taktu i kultury w podejściu do pacjenta. Poszłam z widocznym pajączkiem na udzie. Po zabiegu stosowałam się do wszystkich zaleceń. Po czterech tygodniach po zabiegu przy braku efektu zgłosiłam reklamację. Która nie dość że została zlekceważona to Pan Profesor zażądał zapłaty za wizytę. Po moim zdecydowanym sprzeciwie takiej sytuacji co prawda za wizytę nie …
NZOZ Neuromedica
Paprocańska 137d
Tychy
Wspaniałe podejście do pacjenta, mąż operowany w czerwcu informowany przez P.doktora o sposobie operowania i pozytywnym nastawianiu z nutką humoru. Jesteśmy b.wdzięczni . Maria i Antoni
Nie polecam tego pożal się Boże lekarza..po zrobieniu przez niego badaniu USG uznał że wszystko w porządku, podczas gdy mammografia z którą przyszło się na wizytę wskazywała na zmiany i jak się okazało był to rak piersi z przerzutami do węzłów. Po kolejnej konsultacji i przedstawieniu tematu i dowodów bezczelnie stwierdził że tak mogą być przerzuty na kolejne narządy, których wówczas nie było! Kompletny brak empatii, podejścia do pacjenta i …